KAS01 23.07.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Witajcie w tą smutną niedzielę. Na pewno słyszeliscie o wypadku, oczekuje z niepokojem o nazwiska ludzi ze Stargardu. Jest to moja Parafia a księża z tego Koscioła uczą razem ze mną w mojej szkole. Brak słów. Ja też należałam do tej parafii zanim wyprowadziłam się na wieś. Smutne. w zasadzie powinienem napisać dokładnie to samo co Arcobaleno, tez należałem do tej parafii zanim sie przeprowadziłem na wieś. Bardzo smutny ten lipiec.... najpierw dwóch policjantów ze stargardu, teraz ten autokar... :( m. Witam Przyjechałem niedawno z budowy. Włączyłem jak zawsze TVN24 i zobaczyłem swoją koleżankę (w Grenoble) . Sprawdziłem, że na liście uczestników jest jej matka. Nie wiem, czy żyje, ale w reportażu gdy była akurat mowa o ofiarach śmiertelnych kamera skupiła się właśnie na tej płaczącej koleżance (to ta dziewczyna która bedzie na dużym zdjęciu w jutrzejszym wydaniu "Dziennika"). Aż mnie zmroziło. pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.07.2007 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 .........Nie chcę też żadnego psa "mordercy". A są takie ?? Witam wieczorkowo nie.....ja mialam bulterierka i byl slodki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.07.2007 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 witam raniutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 24.07.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 .........Nie chcę też żadnego psa "mordercy". A są takie ?? Witam wieczorkowo nie.....ja mialam bulterierka i byl slodki Jednak są rasy nieprzewidywalne, ale zapewne i w takich rasach zdarzają się wyjątki. ___________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.07.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 .........Nie chcę też żadnego psa "mordercy". A są takie ?? Witam wieczorkowo nie.....ja mialam bulterierka i byl slodki Jednak są rasy nieprzewidywalne, ale zapewne i w takich rasach zdarzają się wyjątki. wszystko zalezy od ludzi..... ___________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 24.07.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 .........Nie chcę też żadnego psa "mordercy". A są takie ?? Witam wieczorkowo nie.....ja mialam bulterierka i byl slodki Jednak są rasy nieprzewidywalne, ale zapewne i w takich rasach zdarzają się wyjątki. ___________ Pozdrowionka Aleksandrawszystko zalezy od ludzi..... no nie do końca - są rasy specjalnie hodowane tak, by miały bardzo wysoki poziom agresji. wtedy nawet najlepszy trening nie jest w stanie zrobić z takiego psa łagodnego baranka. wszystko będzie dobrze do czasu, aż instynkt weźmie górę nad szkoleniem i wtedy tragedia gotowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 24.07.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 PILNE Gdzie kupowaliscie heblowane deski czolowe? Ja zamowilem w Elgeronie w Mierzynie. Mialy byc po kilku dniach, a minely juz prawie dwa tygodnie. Desek nie ma i nie wiadomo kiedy beda. Rece opadaja. Czy jest jakis tartak, ktory by przygotowal takie zlecenie w sensownym czasie?[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 24.07.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Witam Gdzie poza PSB można kupić tynki Relius-Basf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 24.07.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Jednak są rasy nieprzewidywalne, ale zapewne i w takich rasach zdarzają się wyjątki. Chyba nie myślałaś o moim pupilku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 24.07.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 PILNE Gdzie kupowaliscie heblowane deski czolowe? Ja zamowilem w Elgeronie w Mierzynie. Mialy byc po kilku dniach, a minely juz prawie dwa tygodnie. Desek nie ma i nie wiadomo kiedy beda. Rece opadaja. Czy jest jakis tartak, ktory by przygotowal takie zlecenie w sensownym czasie?[/b] elgeron ma zwyczaj spóźniać się, ale - przynajmniej w moim przypadku - dostałem więźbę naprawdę wysokiej jakości i warto było poczekać. jeśli naprawdę zależy ci na czasie to kawałek dalej na zachód jest skład drewna kudry i spółki, spróbuj tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 24.07.2007 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Jednak są rasy nieprzewidywalne, ale zapewne i w takich rasach zdarzają się wyjątki. Chyba nie myślałaś o moim pupilku Gdzież bym śmiała źle pomyśleć o Twoim czworonogu!!! Masz bardzo pięknego psa. My po naprawdę dłuuugich przemyśleniach jednak się zdecydowaliśmy. W weekend jedziemy po owczarka niemieckiego. Myślę, że sobie poradzimy, psu będzie u nas dobrze i nas pokocha. Mam nadzieję, że gdy będę miała jakiś problem, to będę mogła się Ciebie poradzić. ___________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.07.2007 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 PILNE Gdzie kupowaliscie heblowane deski czolowe? Ja zamowilem w Elgeronie w Mierzynie. Mialy byc po kilku dniach, a minely juz prawie dwa tygodnie. Desek nie ma i nie wiadomo kiedy beda. Rece opadaja. Czy jest jakis tartak, ktory by przygotowal takie zlecenie w sensownym czasie?[/b] u kudry....na drugi dzien mialam cale zmowienie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandusia 24.07.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Witam forumowiczów i spieszę z pytaniem.Czy ktoś mógłby mi polecić ekipę do zrobienia schodów zewnętrznych ,wyłożenia chodnika i podjazdu do garażu kostką brukową albo polbrukiem, jeszcze nie wiem co dokładnie, narazie szukam fachowców. Pozdrawiam pandusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 24.07.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Witam Gdzie poza PSB można kupić tynki Relius-Basf W Szczecinie nigdzie. Poza Szczecinem - Poznań, firma Huma Farby. Jeśli tam się zdecydujesz, daj znać, może weźmiemy w tym samym czasie i transport wyjdzie taniej (w sumie nie jest bardzo kosztowny). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 24.07.2007 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 PILNE Gdzie kupowaliscie heblowane deski czolowe? Ja zamowilem w Elgeronie w Mierzynie. Mialy byc po kilku dniach, a minely juz prawie dwa tygodnie. Desek nie ma i nie wiadomo kiedy beda. Rece opadaja. Czy jest jakis tartak, ktory by przygotowal takie zlecenie w sensownym czasie?[/b] elgeron ma zwyczaj spóźniać się, ale - przynajmniej w moim przypadku - dostałem więźbę naprawdę wysokiej jakości i warto było poczekać. jeśli naprawdę zależy ci na czasie to kawałek dalej na zachód jest skład drewna kudry i spółki, spróbuj tam... W zeszłym roku bez najmniejszego problemu w "Sławlandzie", za Mostem Długim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 24.07.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 PILNE Gdzie kupowaliscie heblowane deski czolowe? Ja zamowilem w Elgeronie w Mierzynie. Mialy byc po kilku dniach, a minely juz prawie dwa tygodnie. Desek nie ma i nie wiadomo kiedy beda. Rece opadaja. Czy jest jakis tartak, ktory by przygotowal takie zlecenie w sensownym czasie?[/b] elgeron ma zwyczaj spóźniać się, ale - przynajmniej w moim przypadku - dostałem więźbę naprawdę wysokiej jakości i warto było poczekać. jeśli naprawdę zależy ci na czasie to kawałek dalej na zachód jest skład drewna kudry i spółki, spróbuj tam... Dzieki, u Kudry dostalem od reki. Elegronowi podziekowalem i to chyba na zawsze za takie podejscie do klienta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 24.07.2007 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Witam Gdzie poza PSB można kupić tynki Relius-Basf W Szczecinie nigdzie. Poza Szczecinem - Poznań, firma Huma Farby. Jeśli tam się zdecydujesz, daj znać, może weźmiemy w tym samym czasie i transport wyjdzie taniej (w sumie nie jest bardzo kosztowny). a dlaczego chcecie tynki tej firmy, czym one sie róznia od caparola czy kreisela??? Ja będe potrzebowała na koniec wrzesnia, to wyszłoby jeszcze taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.07.2007 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Witam Gdzie poza PSB można kupić tynki Relius-Basf W Szczecinie nigdzie. Poza Szczecinem - Poznań, firma Huma Farby. Jeśli tam się zdecydujesz, daj znać, może weźmiemy w tym samym czasie i transport wyjdzie taniej (w sumie nie jest bardzo kosztowny). a dlaczego chcecie tynki tej firmy, czym one sie róznia od caparola czy kreisela??? Ja będe potrzebowała na koniec wrzesnia, to wyszłoby jeszcze taniej albo webera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamin 24.07.2007 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Zachcianka no proszę ale numer, świat jest mały faktycznie . To do zobaczenia niebawem sąsiadko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamin 24.07.2007 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Witam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts