Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

Witajcie w tą smutną niedzielę. :cry: Na pewno słyszeliscie o wypadku, oczekuje z niepokojem o nazwiska ludzi ze Stargardu. Jest to moja Parafia a księża z tego Koscioła uczą razem ze mną w mojej szkole. Brak słów.

Ja też należałam do tej parafii zanim wyprowadziłam się na wieś. Smutne.

w zasadzie powinienem napisać dokładnie to samo co Arcobaleno, tez należałem do tej parafii zanim sie przeprowadziłem na wieś. Bardzo smutny ten lipiec.... najpierw dwóch policjantów ze stargardu, teraz ten autokar... :( :(

m.

Witam

Przyjechałem niedawno z budowy. Włączyłem jak zawsze TVN24 i zobaczyłem swoją koleżankę (w Grenoble) . Sprawdziłem, że na liście uczestników jest jej matka. Nie wiem, czy żyje, ale w reportażu gdy była akurat mowa o ofiarach śmiertelnych kamera skupiła się właśnie na tej płaczącej koleżance (to ta dziewczyna która bedzie na dużym zdjęciu w jutrzejszym wydaniu "Dziennika"). Aż mnie zmroziło.

pozdrawiam

Konrad

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

.........Nie chcę też żadnego psa "mordercy".

A są takie ??

Witam wieczorkowo

nie.....ja mialam bulterierka i byl slodki :lol: :lol:

Jednak są rasy nieprzewidywalne, ale zapewne i w takich rasach zdarzają się wyjątki. :D

wszystko zalezy od ludzi.....

Pozdrowionka

Aleksandra

.........Nie chcę też żadnego psa "mordercy".

A są takie ??

Witam wieczorkowo

nie.....ja mialam bulterierka i byl slodki :lol: :lol:

Jednak są rasy nieprzewidywalne, ale zapewne i w takich rasach zdarzają się wyjątki. :D

Pozdrowionka

Aleksandra

wszystko zalezy od ludzi.....

no nie do końca - są rasy specjalnie hodowane tak, by miały bardzo wysoki poziom agresji. wtedy nawet najlepszy trening nie jest w stanie zrobić z takiego psa łagodnego baranka. wszystko będzie dobrze do czasu, aż instynkt weźmie górę nad szkoleniem i wtedy tragedia gotowa.

PILNE Gdzie kupowaliscie heblowane deski czolowe? Ja zamowilem w Elgeronie w Mierzynie. Mialy byc po kilku dniach, a minely juz prawie dwa tygodnie. Desek nie ma i nie wiadomo kiedy beda. Rece opadaja. Czy jest jakis tartak, ktory by przygotowal takie zlecenie w sensownym czasie?[/b]

elgeron ma zwyczaj spóźniać się, ale - przynajmniej w moim przypadku - dostałem więźbę naprawdę wysokiej jakości i warto było poczekać. jeśli naprawdę zależy ci na czasie to kawałek dalej na zachód jest skład drewna kudry i spółki, spróbuj tam...

Chyba nie myślałaś o moim pupilku :roll:

Gdzież bym śmiała źle pomyśleć o Twoim czworonogu!!!

Masz bardzo pięknego psa. :D

My po naprawdę dłuuugich przemyśleniach jednak się zdecydowaliśmy. W weekend jedziemy po owczarka niemieckiego. Myślę, że sobie poradzimy, psu będzie u nas dobrze i nas pokocha. Mam nadzieję, że gdy będę miała jakiś problem, to będę mogła się Ciebie poradzić. :roll:

Pozdrowionka

Aleksandra

PILNE Gdzie kupowaliscie heblowane deski czolowe? Ja zamowilem w Elgeronie w Mierzynie. Mialy byc po kilku dniach, a minely juz prawie dwa tygodnie. Desek nie ma i nie wiadomo kiedy beda. Rece opadaja. Czy jest jakis tartak, ktory by przygotowal takie zlecenie w sensownym czasie?[/b]

u kudry....na drugi dzien mialam cale zmowienie...

elgeron ma zwyczaj spóźniać się, ale - przynajmniej w moim przypadku - dostałem więźbę naprawdę wysokiej jakości i warto było poczekać. jeśli naprawdę zależy ci na czasie to kawałek dalej na zachód jest skład drewna kudry i spółki, spróbuj tam...

W zeszłym roku bez najmniejszego problemu w "Sławlandzie", za Mostem Długim.

Dzieki, u Kudry dostalem od reki. Elegronowi podziekowalem i to chyba na zawsze za takie podejscie do klienta.

Witam

Gdzie poza PSB można kupić tynki Relius-Basf

W Szczecinie nigdzie. Poza Szczecinem - Poznań, firma Huma Farby. Jeśli tam się zdecydujesz, daj znać, może weźmiemy w tym samym czasie i transport wyjdzie taniej (w sumie nie jest bardzo kosztowny).

a dlaczego chcecie tynki tej firmy, czym one sie róznia od caparola czy kreisela??? Ja będe potrzebowała na koniec wrzesnia, to wyszłoby jeszcze taniej :wink: :wink:

Witam

Gdzie poza PSB można kupić tynki Relius-Basf

W Szczecinie nigdzie. Poza Szczecinem - Poznań, firma Huma Farby. Jeśli tam się zdecydujesz, daj znać, może weźmiemy w tym samym czasie i transport wyjdzie taniej (w sumie nie jest bardzo kosztowny).

a dlaczego chcecie tynki tej firmy, czym one sie róznia od caparola czy kreisela??? Ja będe potrzebowała na koniec wrzesnia, to wyszłoby jeszcze taniej :wink: :wink:

albo webera?