Teska 27.07.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 proszę o podanie nazwiska dobrego chirurga dziecięcego w Szczecinie. Moja córka ma przepuklinę i ma mieć operację. Chciałabym żeby zajął się nią najlepszy specjalista. na Wojciecha.....i nie wiem czy dobrze pamietam nazwisko....Paradowski...on tam byl kiedys ordynatorem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.07.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Witam potrzebuje kafelkarza jesli mozna to proszeo namiary Pozdrawiam priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.07.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 piateczkowo witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 27.07.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 azalka, on moze sobie i ladny dom postawi......ale teraz gmina daje takie warunki ze ludzie stawiaja tylko szkarady....tzn ida wzwyz.....jak jezdizsz to widzisz co buduja...... No my tez bysmy chetnie parterowke, ale musialaby byc mikrutka Jednak wydaje mi sie, ze to nie tylko od gminy zalezy i warunkow... przeciz i wsrod gotowcow mozna znalezc sliczne domki, a jak kogo na indywidualny stac, to juz wogole... Bede trzymac lapki, zeby jednak ladny. W Twojej okolicy to mnie tylko na ten rozowy, z balkonem jak blok styropianu, zabki bola... Reszta, poki co, jest oki ciesze sie ze bedzie budowal.....osloni od wiatrow....a widoki i tak zostana....zrobi porzadna droge...itp... Same plusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 27.07.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 A u mnie zbliza sie termin ostateczny ukonczenia stanu surowego, a konca nie widac. Na dachu nie ma jeszcze ani jednej dachowki, a termin uplywa we wtorek :/ Szkoda, ze w umowie zapisalismy tylko 5% kary umownej. Tak mi zalezy na czasie, a tu taka lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.07.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 wiesz....ale ten rozowy jest napiekniej wykonczony.....w srodku...nawet te pokazne chalupy tak nie maja...no i rozklad w srodku jest bardzo fajny..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 27.07.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 proszę o podanie nazwiska dobrego chirurga dziecięcego w Szczecinie. Moja córka ma przepuklinę i ma mieć operację. Chciałabym żeby zajął się nią najlepszy specjalista. Priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 27.07.2007 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 wiesz....ale ten rozowy jest napiekniej wykonczony.....w srodku...nawet te pokazne chalupy tak nie maja...no i rozklad w srodku jest bardzo fajny..... Teska, w srodku nie bylam Tylko jego zewnetrzna stylistyka w polaczeniu z kolorkiem wyjatkowo mi nie odpowiada. Aczkolwiek nie pomstuje, bo raz - bywaja znacznie mniej mi odpowiadajace, dwa - nie widze go codziennie z mojego okienka, trzy - za czasu malo-wiele (da Bozia) wybuduje sobie chalupke i moze wkrotce wszyscy beda ja palcem wytykac, jako szkaradna De gustibus non disputandum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 27.07.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 kochani marzyciele zamieszkania we własnym domku ....... czas opuszczenia starego to nie tak euforystyczne uczucie jak mi sie wydawało kilka miesiecy temu..... zamieszkanie w domu to mnóstwo plusów ale w dzień przeprowadzki widzisz tylko same minusy że wszędzie daleko że sasiedzi wrogo patrza że trawa nie urosła ze chodnika nie ma tylko błoto..... do usłyszenia za czas jakiś ..... jak siec mi podłącza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 27.07.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 kochani marzyciele zamieszkania we własnym domku ....... czas opuszczenia starego to nie tak euforystyczne uczucie jak mi sie wydawało kilka miesiecy temu..... zamieszkanie w domu to mnóstwo plusów ale w dzień przeprowadzki widzisz tylko same minusy że wszędzie daleko że sasiedzi wrogo patrza że trawa nie urosła ze chodnika nie ma tylko błoto..... do usłyszenia za czas jakiś ..... jak siec mi podłącza Ja tam wrogo nie patrzę Muszę do Was podejść i zobaczyć obłożenie płytkami cokołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 27.07.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 kochani marzyciele zamieszkania we własnym domku ....... czas opuszczenia starego to nie tak euforystyczne uczucie jak mi sie wydawało kilka miesiecy temu..... zamieszkanie w domu to mnóstwo plusów ale w dzień przeprowadzki widzisz tylko same minusy że wszędzie daleko że sasiedzi wrogo patrza że trawa nie urosła ze chodnika nie ma tylko błoto..... do usłyszenia za czas jakiś ..... jak siec mi podłącza dasz radę błoto w końcu zniknie, w srodku zostanie wykończone i do świat zapomnisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 27.07.2007 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandusia 27.07.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Szukam opinii o kominku Hubert - może ktoś użytkuje Jakie kominki macie w domach ? Stalowe, żeliwne, jakie firmy...... To mój pierwszy kominek, wiem że jakimś wykładnikiem jest cena, ale znowu nie zawsze. Zdecydowałem się na kominek z rozprowadzeniem ciepła Jańcio Witam, my montujemy obecnie kominek z firmy Lewiński- wkład Hubert tylko panoramiczny, jest to nowośc tego producenta bardzo ładnie wykonany,sporych rozmiarów, w przystępnej cenie.Polecono go nam w firmie Arom na Mickiewicza Jak stanie w całości to zamieścimy zdjęcia. pandusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr_mielonka 27.07.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 mam pytanko - gdzie można kupić styropian ekstrudowany (styrodur)???? wszędzie mi mówią że to towar tylko na zamówienie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaw79 27.07.2007 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 szukam ekipy budowlanej-wolnej lub konczacej budowe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 27.07.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 A u mnie zbliza sie termin ostateczny ukonczenia stanu surowego, a konca nie widac. Na dachu nie ma jeszcze ani jednej dachowki, a termin uplywa we wtorek :/ Szkoda, ze w umowie zapisalismy tylko 5% kary umownej. Tak mi zalezy na czasie, a tu taka lipa. A była wiecha!??? Może ekipa chce Ci coś zasugerować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 27.07.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 dziękuję za wypowiedzi. Olka ma 3 lata i też jej wytłumaczę i w miarę możliwości przygotuję, żeby nie była zdezorientowana - jest kumatą bestyjką, no ale ... jest jeszcze małą dziewczynką. Oczywiście jej nie pokażę, że mam stracha. Uspakaja mnie trochę fakt, że masz dobrą opinię o Wojciechu. Moim zdaniem najważniejsi są ludzie i to żeby im się chciało chcieć. Pozdrawiam priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaMarcin1719502044 28.07.2007 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 Witam sobotnio. Nikt nie ma namiaru na tynkarzy? pozdrawiam weekendowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Laura_ms 28.07.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 Jancio Wodnik napisal Witam Polecam - Teleport 2000 na Chopina 35 zadowolenie na 100 % dziekuje Jańcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 28.07.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 A u mnie zbliza sie termin ostateczny ukonczenia stanu surowego, a konca nie widac. Na dachu nie ma jeszcze ani jednej dachowki, a termin uplywa we wtorek :/ Szkoda, ze w umowie zapisalismy tylko 5% kary umownej. Tak mi zalezy na czasie, a tu taka lipa. A była wiecha!??? Może ekipa chce Ci coś zasugerować ? A nie bylo, bo nie powiesili jeszcze. Chyba mi bardziej teskno z wiecha niz im. Choc pewnie nie znam dnia ani godziny, bo ostatnio dali mi do zrozumienia, zebym cwiczyl wbijanie gwozdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts