ewamin 14.08.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 maro74 my naszemu kierownikowi płacimy 3 tys. ze względu na dość duży dom, normalnie bierze ok 2,5 tys. więc cena jaką podałeś jest w normie. Kacha72 gratuluję łazienka naprawdę super. Też zastanawiam się nad taką wanną a nie narożną. Powiedz jeszcze proszę co to za kafelki i jaki model wanny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urszulak 14.08.2007 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Jeśli jesteście zadowoleni ze swych kierowników,to poproszę o namiary na privDziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
walus1 14.08.2007 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 witam mieszkamy troszke u siebie troszke na budowie elewatorzy pójdą do Klausa na czarna listę wrzuciłam nowe fotki ..... zwłaszcza Pan Darek ( kafelki ) spisał sie obejrzyjcie efekty Witajcie. Kto wam robił schody i ile was to kosztowało. W środku robi sie fajnie ja też tak chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Tomek 14.08.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Witam Wszystkich Mam prośbę ( zresztą chyba każde 100 pierwszych postów to zazwyczaj prośby ) OK, ale do sedna...... Możecie się podzielić informacjami gdzie kupowaliście ....i gdzie jest najtaniej ( w Szczecinie oczywiście) takie materiały jak: - Bloczki fundamentowe - Nadproża - Pręty zbrojeniowe - Drewno ( deski do szalunków i słupy drewniane ( które mają oczywiście swoją nazwę ......ale ona chwilowo wyszła z mojego przeładowanego mózgu ) - Blachodachówkę - Klej do suporeksu - Styropian - Pewnie jeszcze beton .............to już jak koncert życzeń Ps. W sumie to brakuje tu działu dla każdego województwa, z wymianą informacji na temat cen. No chyba, że jest, tylko go Pańcia jeszcze nie znalazła więc jak by był to poproszę linka jeśli można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
walus1 14.08.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Ja mam kierownika ze Stargardu wziął 2tyś, zawsze mozna do niego dzwonić, sam przyjezdża co sobotę ogladać jak ida prace, kazde zbrojenie sprawdzał osobiscie. Napiszcie na priv to dam namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.08.2007 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Witam Wszystkich Oj mialam okazje przy tej ulewie sprawdzic dach i nie cieknie nic a nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 14.08.2007 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Witam Wszystkich Mam prośbę ( zresztą chyba każde 100 pierwszych postów to zazwyczaj prośby ) OK, ale do sedna...... Możecie się podzielić informacjami gdzie kupowaliście ....i gdzie jest najtaniej ( w Szczecinie oczywiście) takie materiały jak: - Bloczki fundamentowe - Nadproża - Pręty zbrojeniowe - Drewno ( deski do szalunków i słupy drewniane ( które mają oczywiście swoją nazwę ......ale ona chwilowo wyszła z mojego przeładowanego mózgu ) - Blachodachówkę - Klej do suporeksu - Styropian - Pewnie jeszcze beton .............to już jak koncert życzeń Ceny beda tak na prawde zalezec od producenta/marki zamawianych materialow oraz od twoich zdolnosci negocjacyjnych. Jesli sie jeszcze nie zorientowales, to w budowlance mamy jeszcze 19 wiek i trzeba sie targowac. Ja polece ci tylko dwie firmy: drewno - tartak Wanda w Sownie - tanio, ale wszystko praktycznie na zamowienie i trzeba czekac beton - Thomas Beton - tanio, ale trzeba zamawiac ze sporym wyprzedzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 14.08.2007 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Guziki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Tomek 14.08.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Witam Wszystkich Mam prośbę ( zresztą chyba każde 100 pierwszych postów to zazwyczaj prośby ) OK, ale do sedna...... Możecie się podzielić informacjami gdzie kupowaliście ....i gdzie jest najtaniej ( w Szczecinie oczywiście) takie materiały jak: - Bloczki fundamentowe - Nadproża - Pręty zbrojeniowe - Drewno ( deski do szalunków i słupy drewniane ( które mają oczywiście swoją nazwę ......ale ona chwilowo wyszła z mojego przeładowanego mózgu ) - Blachodachówkę - Klej do suporeksu - Styropian - Pewnie jeszcze beton .............to już jak koncert życzeń Ceny beda tak na prawde zalezec od producenta/marki zamawianych materialow oraz od twoich zdolnosci negocjacyjnych. Jesli sie jeszcze nie zorientowales, to w budowlance mamy jeszcze 19 wiek i trzeba sie targowac. Ja polece ci tylko dwie firmy: drewno - tartak Wanda w Sownie - tanio, ale wszystko praktycznie na zamowienie i trzeba czekac beton - Thomas Beton - tanio, ale trzeba zamawiac ze sporym wyprzedzeniem Chyba......raczej na pewno, powinnam przejść jakieś szkolenie z zakresu negocjacji Byłam już np: w Centrostalu...Pani mi wyliczyła wszystko....ja się jej pytam o rabat a ona mi na to, że to już z rabatem ..............oj chyba jednak szkolenie jakieś by się przydało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 14.08.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Witam Wszystkich Oj mialam okazje przy tej ulewie sprawdzic dach i nie cieknie nic a nic Przecież to CREATON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 14.08.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 witam mieszkamy troszke u siebie troszke na budowie elewatorzy pójdą do Klausa na czarna listę wrzuciłam nowe fotki ..... zwłaszcza Pan Darek ( kafelki ) spisał sie obejrzyjcie efekty Witajcie. Kto wam robił schody i ile was to kosztowało. W środku robi sie fajnie ja też tak chce schody młode chłopaki z Myśliborza koszt 6tys Pan Rafał z Bratem tel 693931313 polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 14.08.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Kacha72 gratuluję łazienka naprawdę super. Też zastanawiam się nad taką wanną a nie narożną. Powiedz jeszcze proszę co to za kafelki i jaki model wanny. kafelki ceramika paradyż kolekcja Trawena wanna firma Riho model ..... zapomniałam kabina owalna firma Koralle reszte według uznania u mnie toalety vilery&boch umywalki Roca generalnie ważne są szczegóły żeby wyszło zgrabnie wszystkie elementy łazienki choć z innych firm mają takie same ranty ( "kołnierze") na obrzeżach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.08.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Witam Wszystkich Oj mialam okazje przy tej ulewie sprawdzic dach i nie cieknie nic a nic Przecież to CREATON Jak by byli dekarze do bani to i Creaton by nie pomogl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.08.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Kacha72 gratuluję łazienka naprawdę super. Też zastanawiam się nad taką wanną a nie narożną. Powiedz jeszcze proszę co to za kafelki i jaki model wanny. kafelki ceramika paradyż kolekcja Trawena wanna firma Riho model ..... zapomniałam kabina owalna firma Koralle reszte według uznania u mnie toalety vilery&boch umywalki Roca generalnie ważne są szczegóły żeby wyszło zgrabnie wszystkie elementy łazienki choć z innych firm mają takie same ranty ( "kołnierze") na obrzeżach A jakiej firmy deszczownia bo czegos takiego szukam . Bardzo fajna lazienka poprosila bym namiar na kafelkarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 14.08.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 kafelkarz mocno zajęty , ale można rezerwować terminyPan Darek tel 603950450 deszczownica firma włoska plafoni polifoni ( jakoś tak) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUZIKI 14.08.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 A propos owalnych wanien. Ta http://www.kolo.com.pl/1859_1258.htm bardzo mi się podoba. Prosta, jak za przeproszeniem, budowa cepa. Jednak dla mnie maksymalnie estetyczna. I podoba mi sie tez ta forma poziomej zabudowy. Ehhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUZIKI 14.08.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Kacha72- w ramach wieczornego pomarzenia sobie przed snem, pozwolilam sobie jeszcze raz obejrzec Twój album. Kurcze. Jaka to musi być satysfakcja, kiedy człowiek widzi takie efekty swojego trudu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.08.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 kafelkarz mocno zajęty , ale można rezerwować terminy Pan Darek tel 603950450 deszczownica firma włoska plafoni polifoni ( jakoś tak) Dzieki zapisalam . Potrzebuje za okolo 3-4 miesiace .Jakie sa teraz ceny na rynku za polozenie kafli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 14.08.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Witam Kacha72 piękny domek - jeszcze nie tak dawno umawiałyśmy się na oglądanie stanu surowego a tu już mieszkacie .... ach szkoda że nie udało się spotkać... A łazienka miodzio... jak mi się podoba taka owalna wanna Tylko jak ja mam przekonać mojego M - marudzi o narożnej..... pokażę mu Twoje zdjęcia Witam wszystkich, Małgolinka a jak tam idzie Wasze budowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 14.08.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Witam Wszystkich Mam prośbę ( zresztą chyba każde 100 pierwszych postów to zazwyczaj prośby ) OK, ale do sedna...... Możecie się podzielić informacjami gdzie kupowaliście ....i gdzie jest najtaniej ( w Szczecinie oczywiście) takie materiały jak: - Bloczki fundamentowe - Nadproża - Pręty zbrojeniowe - Drewno ( deski do szalunków i słupy drewniane ( które mają oczywiście swoją nazwę ......ale ona chwilowo wyszła z mojego przeładowanego mózgu ) - Blachodachówkę - Klej do suporeksu - Styropian - Pewnie jeszcze beton .............to już jak koncert życzeń Ceny beda tak na prawde zalezec od producenta/marki zamawianych materialow oraz od twoich zdolnosci negocjacyjnych. Jesli sie jeszcze nie zorientowales, to w budowlance mamy jeszcze 19 wiek i trzeba sie targowac. Ja polece ci tylko dwie firmy: drewno - tartak Wanda w Sownie - tanio, ale wszystko praktycznie na zamowienie i trzeba czekac beton - Thomas Beton - tanio, ale trzeba zamawiac ze sporym wyprzedzeniem Tez się dopiszę do polecenia Thomas Beton. Najtaniej i na 3 zamówienia betonu ani razy lipy z dostawą - zamówienie najlepiej złozyć 1,5 dnia wczesniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts