Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

domek robi wrażenie :lol: ale pamietajcie, że koszty budowy to jedno a wykończenie to inna bajka i ....dużo droższa :x

Zawsze chciałam miec sypialnie na poddaszu, ale jak sobie pomyśle o kosztach ocieplenia mojego poddasza to zaczynam załowac, mogłam wybudowac 2 normalne piętra, mało teraz takich projektów, ale są i nawet ładne :wink:

To bardzo możliwe, że pod koniec budowy, znajde jakies tansze rozwiazania, albo czegos troszeczke bede żalować. Jednak mam taką, a nie inną wizję domu i wiem, że nie jest ona tania (niestety! :evil: ;)).

A ocenialiscie ile Was będzie kosztowała hacjenda?

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

kafelkarz mocno zajęty , ale można rezerwować terminy

Pan Darek tel 603950450

deszczownica firma włoska plafoni polifoni ( jakoś tak)

Dzieki zapisalam .

Potrzebuje za okolo 3-4 miesiace .Jakie sa teraz ceny na rynku za polozenie kafli :lol:

Bryta, a jkie tynki będziesz kładła? Masz juz z kims dogadane?

Pan Darek tel 603950450

Dzieki zapisalam .

Potrzebuje za okolo 3-4 miesiace .Jakie sa teraz ceny na rynku za polozenie kafli :lol:

za proste powierzchnie na podłodze to ok 45 zł za metr , ale za łazienki gdzie sa zabudowy i inne fanaberie inwestora , to niestety " O DZIEŁO " indywidualnie trzeba sie dogadywać ( nie jest tanio)może nie bede pisać ile kosztowało ale powiem że można by było za wszystko kupić niezły samochód :wink:

Witam Wszystkich

Oj mialam okazje przy tej ulewie sprawdzic dach i nie cieknie nic a nic :D :D :D

Przecież to CREATON :wink:

Jak by byli dekarze do bani to i Creaton by nie pomogl :wink:

A ja już zaczynam miec metlik w głowie przez tego Creatona. Najpierw wybrałem Terra Harmonica a le jak dzisiaj się napatrzyłem na Future to teraz ta mi sie podoba. Kurcze mam nadzieję że już nic nie wykombinuję, No oprócz Creatona to jeszcze Bogen Innovo 12 jest super ale nie wiem gdzie u nas takie sprzedają żeby zapytać po ile to cudo.

Pan Darek tel 603950450

Dzieki zapisalam .

Bryta, a jkie tynki będziesz kładła? Masz juz z kims dogadane?

Wstepnie jestem dogadana na gipsowe Knaufa ale jeszcze musze zdazyc z elektryka dostac okna i zrobic tymczasowe drzwi :lol:

Witam Wszystkich

Oj mialam okazje przy tej ulewie sprawdzic dach i nie cieknie nic a nic :D :D :D

Przecież to CREATON :wink:

Jak by byli dekarze do bani to i Creaton by nie pomogl :wink:

A ja już zaczynam miec metlik w głowie przez tego Creatona. Najpierw wybrałem Terra Harmonica a le jak dzisiaj się napatrzyłem na Future to teraz ta mi sie podoba. Kurcze mam nadzieję że już nic nie wykombinuję, No oprócz Creatona to jeszcze Bogen Innovo 12 jest super ale nie wiem gdzie u nas takie sprzedają żeby zapytać po ile to cudo.

Z takich podobnych wisniowych dachowek to ladna jest Koramica ale drozsza od futury .Bogen tez jest fajny on chyba jest w Partnerze w Ploni tylko oni strasznie kombinuja nie chca potwierdzac dostaw i ceny (chyba ze teraz po sezonie to sie zmienilo )

Witam Wszystkich! :D

Kilka dni nie zaglądałam i znów mnóstwo czytania do nadrobienia.

U mnie wczoraj poszła pierwsza warstwa YTONGA, czyli ściany idą w górę! :D Na razie Ekipa zapomniała zostawić otwór na drzwi wejściowe i małe tarasowe z sypialni, ale oko Inwestorki w porę zauważyło oba niedopatrzenia. Oby ten pierwszy babol był ostatnim.

Pozdrowionka

Aleksandra

cisza zapadła, wszyscy świętują :D

u mnie na wsi dożynki, aja jak zwykle w pracy.... :cry:

Ja tez pracuje :D urlopu na razie nie przewiduje no tak takie jest zycie :wink: 8)

My też nie możemy się wyrwać, mimo że wyjazd był zaplanowany na 07.08.2007 r. Ciągle nas coś zatrzymuje, a tu wakacje się kończą i Dzieci niedługo do szkoły. :(

Pozdrowionka

Aleksandra

Do Kacha 72:

Obejrzałam zdjęcia i też jestem zachwycona wanną. :D

Sami zaprojektowaliście łazienkę, czy kafelkarz przedstawił swoją propozycję?

Pozdrowionka

Aleksandra

Mieliśmy arch.wnętrz , ale jak to w zyciu bywa z jej projektu została tylko ogólna koncepcja stan końcowy to efekty pracy kafelkarza oraz nasze skromne zmiany 8)

urszulak

urszulak napisał:

Jeśli jesteście zadowoleni ze swych kierowników,to poproszę o namiary na priv

Dziękuję

Czy naprawdę nikt nie chce polecić swego kierownika?

My niedawno dopiero zaczęliśmy budowę i w związku z tym nasza wspólpraca z kierownikiem jest jeszcze zbyt krótka aby go polecać. A dzwoniłaś do tych z listy?