mirlandia 15.08.2007 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Jeśli jesteście zadowoleni ze swych kierowników,to poproszę o namiary na priv Dziękuję Czy naprawdę nikt nie chce polecić swego kierownika? Ja swojego moge polecic z czystym sumieniem. Jeszcze nie ma Go na liscie (ale bedzie). Detale wysylam na priv. Pozdrowienia, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 16.08.2007 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 witam w czwartkowy, pracowity poranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.08.2007 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 pozdrawiam czwartkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 16.08.2007 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Witam czwartkowo . Jak przygotowaliscie sie do elektryki aby niczego nie zapomiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuani 16.08.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Witam Czy jezeli dzialka ma oznaczenie Bp-RV to potrzebuje wyłączenia gruntów z produkcji rolniczej lub leśnej ? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 16.08.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Pozdrawiam po urlopie u południowych sąsiadów . I od razu pytanie: Jakie warstwy przy malowaniu ścian? Grunt i od razu docelowy kolor czy jakaś farba podkładowa? Chcemy malować sami, najchętniej farbą, która da się zmywać - czy tylko lateks wchodzi w grę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 16.08.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Witam Czy jezeli dzialka ma oznaczenie Bp-RV to potrzebuje wyłączenia gruntów z produkcji rolniczej lub leśnej ? pzdr U mnie byla V nieorganiczne i bylo potrzebne (w Szczecinie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 16.08.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Pozdrawiam po urlopie u południowych sąsiadów . I od razu pytanie: Jakie warstwy przy malowaniu ścian? Grunt i od razu docelowy kolor czy jakaś farba podkładowa? Chcemy malować sami, najchętniej farbą, która da się zmywać - czy tylko lateks wchodzi w grę? To pewnie wypoczeta i pelna energi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
walus1 16.08.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Witam czwartkowo . Jak przygotowaliscie sie do elektryki aby niczego nie zapomiec Najlepiej wybrac takiego elektryka która sam o niczym nie zapomni a jeszce podsunie pare fajnych pomysłów. Ja własnie jestem w trakcie elektryki i juz nie moge doczekac sie efektu końcowego gdy zamieszkamy w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jancio Wodnik 16.08.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Witam Wszystkich Potrzebuję, szukam ziemi do niwelacji terenuma ktoś jakiś dobry namiar ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jancio Wodnik 16.08.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Witam czwartkowo . Jak przygotowaliscie sie do elektryki aby niczego nie zapomiec Bite 2 godziny chodziliśmy z żoną i elektrykiem po domu. Mój wybór - elektryka - był trafny. Przewidział dużo, podpowiedział jeszcze więcej, po zderzeniu koncepcji (które każdy jakieś ma) doszliśmy do sedna. Pełne zadowolenie. jańcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 16.08.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Witam czwartkowo . Jak przygotowaliscie sie do elektryki aby niczego nie zapomiec Bite 2 godziny chodziliśmy z żoną i elektrykiem po domu. Mój wybór - elektryka - był trafny. Przewidział dużo, podpowiedział jeszcze więcej, po zderzeniu koncepcji (które każdy jakieś ma) doszliśmy do sedna. Pełne zadowolenie. jańcio Oprocz kontaktow i oswietnenia co powinnam jeszcze zrobic -prad do bramy gar.,dzwonka ,podlewania ogrodu ,studni co jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
walus1 16.08.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Witam czwartkowo . Jak przygotowaliscie sie do elektryki aby niczego nie zapomiec Bite 2 godziny chodziliśmy z żoną i elektrykiem po domu. Mój wybór - elektryka - był trafny. Przewidział dużo, podpowiedział jeszcze więcej, po zderzeniu koncepcji (które każdy jakieś ma) doszliśmy do sedna. Pełne zadowolenie. jańcio Oprocz kontaktow i oswietnenia co powinnam jeszcze zrobic -prad do bramy gar.,dzwonka ,podlewania ogrodu ,studni co jeszcze jak lubisz światełka w porze swiątecznym to tez wyprowadzenie na zewnatrz, ale również jak planujesz jakąs drewutnie albo altanke w przyszłosci na działce to trzeba od razu wyprowdzic kabel na działkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Tomek 16.08.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Słuchajcie, czy ktoś z Was używał na budowie agregatu zamiast prądu budowlanego?? Juz nie mam siły walczyć z Eneą.........i chyba się w agregat zaopatrzymy, tylko obawiam się czy starczy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 16.08.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Słuchajcie, czy ktoś z Was używał na budowie agregatu zamiast prądu budowlanego?? Juz nie mam siły walczyć z Eneą.........i chyba się w agregat zaopatrzymy, tylko obawiam się czy starczy?? Agregat starczy tylko czy wystarczy to do pozwolenia na budowe no chyba ze juz masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 16.08.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Małgolinka a jak tam idzie Wasze budowanie? M3 nasze budowanie nie idzie bo jeszcze nie zaczęliśmy Zaczynamy (chyba) w przyszłym tygodniu - jak będzie normalna pogoda - cały czas czekamy na poprawę pogody, bo gruntu przy takich ulewach to raczej się nie da wymienić Słuchajcie, czy ktoś z Was używał na budowie agregatu zamiast prądu budowlanego?? Juz nie mam siły walczyć z Eneą.........i chyba się w agregat zaopatrzymy, tylko obawiam się czy starczy?? My będziemy budować na agregacie na początku - w niczym to nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuani 16.08.2007 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Witam Czy jezeli dzialka ma oznaczenie Bp-RV to potrzebuje wyłączenia gruntów z produkcji rolniczej lub leśnej ? pzdr U mnie byla V nieorganiczne i bylo potrzebne (w Szczecinie ) Właśnie dostałem pismo z gminy dot. powyższej sprawy i co sie okazuje to geodeta chciał mnie nakręcić na kasę bo oznaczenie "Bp" znaczy tyle co działka budowlana i nie potrzebuje wyłączenia gruntów z produkcji rolnej lub leśnej. A już byłbym jakieś 480pln do tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 16.08.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Witam czwartkowo . Jak przygotowaliscie sie do elektryki aby niczego nie zapomiec Bite 2 godziny chodziliśmy z żoną i elektrykiem po domu. Mój wybór - elektryka - był trafny. Przewidział dużo, podpowiedział jeszcze więcej, po zderzeniu koncepcji (które każdy jakieś ma) doszliśmy do sedna. Pełne zadowolenie. jańcio Oprocz kontaktow i oswietnenia co powinnam jeszcze zrobic -prad do bramy gar.,dzwonka ,podlewania ogrodu ,studni co jeszcze jak lubisz światełka w porze swiątecznym to tez wyprowadzenie na zewnatrz, ale również jak planujesz jakąs drewutnie albo altanke w przyszłosci na działce to trzeba od razu wyprowdzic kabel na działkę Gniazdka na zewnątrz, brama wjazdowa, kabel do centralki alarmowej, czujki pogodowej, wentylatorów w łazience (jeśli planowane), stryszku, gniazda antenowe i komputerowe, kino domowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 16.08.2007 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Pozdrawiam po urlopie u południowych sąsiadów . I od razu pytanie: Jakie warstwy przy malowaniu ścian? Grunt i od razu docelowy kolor czy jakaś farba podkładowa? Chcemy malować sami, najchętniej farbą, która da się zmywać - czy tylko lateks wchodzi w grę? To pewnie wypoczeta i pelna energi I owszem . Tylko czemu od razu zderzenie z brutalną rzeczywistością? Fachowiec od elewacji od miesiąca nie może skończyć cokołu, a w dwóch firmach drzwiowych mnie olali - sprzedawcy niekompetentni, a klienta traktują jak natręta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 16.08.2007 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 No oprócz Creatona to jeszcze Bogen Innovo 12 jest super ale nie wiem gdzie u nas takie sprzedają żeby zapytać po ile to cudo. w Veldachu na Niemcewicza, swego czasu też brałam pod uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts