Linka 10.03.2004 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Cześć YAGI!!! My się znamy, wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YaGi 10.03.2004 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Cześć YAGI!!! My się znamy, wiesz? Wszystko możliwe. Znam wiele osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 10.03.2004 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 10.03.2004 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Wszystko możliwe. Znam wiele osób HA, czyli nie kojarzysz wcale a wcale. Gapa p.s. mała podpowiedź, będziesz miał tych samych budowlańców co my:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YaGi 10.03.2004 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 HA, czyli nie kojarzysz wcale a wcale. Gapa p.s. mała podpowiedź, będziesz miał tych samych budowlańców co my:) Kojarze, kojarze Ale na prawdę znam jeszcze pare osób z inetem budujących się w Łaniewie Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.03.2004 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 IMOLA - 12.III. 18:30 Czy jakieś stroje specjalne są obowiązkowe (np. budowlane) ? Pozdr Wociek Stroje dowolne, nawiazujące do budowy mile widziane W Imoli proszę iść do sali na prawo - dzisiaj uzgodniłam z Panią, bo wcześniejsze miejsce za małe na ponad 30 osób! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.03.2004 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Yagi - witamy! Może chcesz przyjść na nasze spotkanie Grupy Szczecińskiej, które odbędzie się już w ten piątek czyli 12.03.04 o godz. 18.30 w pizzerii Imola przy ul. Parkowej w Szczecinie? Jeśłi tak należy zgłosić akces wraz z informacją, czy 1 czy 2 osoby do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 10.03.2004 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 YAGI! Coś Ci się pomieszało od tego budowania W okolicy, to tylko ja mam inet , a Tobie może załatwię, jak się ładnie uśmiechniesz ... ma się te znajomości...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YaGi 10.03.2004 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 YAGI! Coś Ci się pomieszało od tego budowania W okolicy, to tylko ja mam inet , a Tobie może załatwię, jak się ładnie uśmiechniesz ... ma się te znajomości...... A ja nie powiedziałem że znam osoby mające inet w Łaniewie ale że budujące się w Łaniewie (albo mające zamiar) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YaGi 10.03.2004 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Yagi - witamy! Może chcesz przyjść na nasze spotkanie Grupy Szczecińskiej, które odbędzie się już w ten piątek czyli 12.03.04 o godz. 18.30 w pizzerii Imola przy ul. Parkowej w Szczecinie? Jeśłi tak należy zgłosić akces wraz z informacją, czy 1 czy 2 osoby do mnie Bardzo chętenie, zgłaszam akces, 1 osoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magini 10.03.2004 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Dzien dobry Ponieważ podglądam Was od jakiegos czasu, wypadało by się przywitać i przedstawić . Przymierzamy się z mężem do budowy własnego domku i zdecydować się nie możemy. Na razie podjęliśmy męską decyzję o .. sprzedaży działki, którą mamy (doszliśmy do wniosku, że źle wybraliśmy kupując kilka lat temu ) Szukamy swojego miejsca na ziemi. Kiedyś (mam nadzieję, że niebawem) na pewno skorzystamy z Waszego doświadczenia, ale tym razem mam pytanie - może wiecie, czy ktoś nie chce sprzedać uzbrojonej działki w okolicach Wołczkowo-Dobra-Sławoszewo-Tanowo? (ok. 1000 m kw i oczywiście tanio Tymczasem pozdrawiam podglądaczka Magini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 10.03.2004 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 witam starych forumowiczów i nowych YaGi-cześć nie mogę doczekac się spotkaniatak bardzo chcę was poznać Józia S i Inne osoby odchudzające się- witam w klubie może na to spotkanie przyniesiemy diety?? Co mówią kobiety różnych narodowości, gdy je mąż zastanie in flagranti Angielka:- James, to ty? Dlaczego mnie nie uprzedziłeś,że przyjedziesz wcześniej? Francuzka:- Jean,to ty? Chodź tutaj będzie bardziej interesująco. Hiszpanka:-Juan, to ty? Nie dziw się, ale mój apetyt jest większy od twoich możliwości. Niemka-Hans,to ty?Tak długo nie wracałeś nudziłam się. Włoszka:Giacomo, to ty? Wiesz jak trudno wyżyć z jednej pensji. Polka:-Janku,to ty? Ach co ty teraz sobie o mnie pomyślisz? Rosjanka:-Iwan, to ty? Zabijmnie,ja rozpustnica! A co mówi Żydówka?:-Icek, to ty? To z kim ja tutaj leżę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.03.2004 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 YaGi Magini witajcie ... Magini działeczki w Dobej to usmiechnij sie do SP i Bikosy kolo mnie w koscinie sa uzbrojone za 60/m2 ( blizej dołuj) koło mnie działki sa po 110 zl/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 10.03.2004 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Yagi, Magini cześc!Magini- działeczki uzbrojone są w Dobrej koło boiska (tam buduje się SP), aktualnie za 60/m. Zaleta jest taka, że w tym miejscu jest aktulany plan zagospodarowania czyli nie będzie problemów z WZiZT. Uważajcie na inne działeczki bo gmina Dobra nie ma aktualnego planu zagospodarowania (moza się naciąć- kupicie a nie będziecie mogli budować bo będziecie czekać aż uchwalą), ma taki wyrywkowy. Najlepiej podejść do gmoniy do P. kowalewskiej- ślicznie się uśmiechnąć i zapytać gdzie jest aktualny. Powodzenia w szukaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MamaTA i Tatuj 10.03.2004 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 witam W Dobrej za moją dzialką jest jeszcze chyba z 12 działek do kupienia jak ktos bedzie chcial tel do kobiety od tej ziemi do podesle na prv ale po ile teraz sprzedaje niewiem trzeba by dzwonic i pytac hey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 10.03.2004 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Witam, Magini ...i witam, YaGi, Sąsiedzie zza lasu Zbiorę swoją bazę danych do kupy i prześlę. Kiedy zaczynasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 10.03.2004 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Pozdrawiam wszystkich wieczrorową porą. Jutro mąż mnie odcina od cywilizacji Do piątku Mam pozwolenie w domku- jakież ono śliczne!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marsov1 10.03.2004 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Witam wszystkich forumowiczow wieczorowa pora Dawno mnie nie bylo i czytania mialem ho ho Bikosa -gratulacje z okazji pozwolenia. Mam wrazenie ze dlugo to nie trwalo. Moje dokumenty jutro dopiero maja isc do ZUD-u. Pozdrawiam wszystkich. Miejsca nie rezerwuje ale jezeli praca pozwoli to wpadne na piatkowe spotkanie. Mam nadzieje ze zdolam sie gdzies wcisnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 11.03.2004 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 MamaTA i Tatuj - miałeś przyjść i co? jutro mnie nie ma w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 11.03.2004 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Coś dzisiaj spokojnie wszyscy pracują czy co dzień dobry - jutro piątek bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts