prokowal 20.08.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 witam ! czy ktoś z Was miał jakikolwiek kontakt z ekofibrem albo jakimś jego odpowiednikiem ? rozważam wykorzystanie go do ocieplenia połaci dachowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 20.08.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Witam Wszystkich Melduje ze stan sorowy otwarty zakonczony no wypada jeszcze posprzatac plac budowy . Chcialam troche skopac ziemie w ogrodzie i niestety taki slabeusz ze mnie ze chyba dam sobie z tym spokoj Brawo Bryta!!! PS. Witam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 20.08.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Dzieki za gratulacje . Teraz ten drozszy i trudniejszy etap Jakie będziesz zamawiała okna i drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 21.08.2007 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Witam wtorkowo i deszczowo bryta, Kasia&Marcin gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 21.08.2007 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Które z kuchennych udogodnień dobrze zdają Wam egzamin? szuflady z hamulcami?szafki cargo?składane kosze w szafkach?wyciągane wylewki od zlewozmywaka? Może coś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 21.08.2007 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Które z kuchennych udogodnień dobrze zdają Wam egzamin? szuflady z hamulcami? szafki cargo? składane kosze w szafkach? wyciągane wylewki od zlewozmywaka? Może coś jeszcze? szuflady z hamulcami w ogóle szuflady wyciągane wylewki od zlewozmywaka piekarnik na pewnej wysokości, czyli nie pod blatem jasny blat (najlepiej z jakąś fakturą) podobnie podłoga - mam oba ciemne i wiem, co mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 21.08.2007 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Które z kuchennych udogodnień dobrze zdają Wam egzamin? szuflady z hamulcami? szafki cargo? składane kosze w szafkach? wyciągane wylewki od zlewozmywaka? Może coś jeszcze? szuflady z hamulcami w ogóle szuflady wyciągane wylewki od zlewozmywaka piekarnik na pewnej wysokości, czyli nie pod blatem jasny blat (najlepiej z jakąś fakturą) podobnie podłoga - mam oba ciemne i wiem, co mówię Dla mnie zdecydowanie zmywarka, a czy szuflady będą miały ABS czy nie to już szczegół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 21.08.2007 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Dzieki za gratulacje . Teraz ten drozszy i trudniejszy etap A ile ci wyszedl 1 m2 ?? Witam Wszystkich Wyszedl mi prawie 1100 zl z dachowka glazurowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 21.08.2007 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Dzieki za gratulacje . Teraz ten drozszy i trudniejszy etap Jakie będziesz zamawiała okna i drzwi? Juz zamowione okna i drzwi od kowalskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 21.08.2007 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 pozdrawiam wtorkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 21.08.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Witam wtorkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaMarcin1719502044 21.08.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Witam wtorkowo Ponawiam prośbę o namiar na sprawdzonych tynkarzy. I jeśli moge prosić to o tajną listę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 21.08.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Witam Wszystkich Melduje ze stan sorowy otwarty zakonczony no wypada jeszcze posprzatac plac budowy . Chcialam troche skopac ziemie w ogrodzie i niestety taki slabeusz ze mnie ze chyba dam sobie z tym spokoj A u mnie budowa rozwija sie na tyle plynnie, ze ciezko powiedziec o zakonczeniu stanu surowego. Dach jeszcze nie skonczony, ale za to mam juz wstawione okna, tymczasowe drzwi, a w srodku rozprowadzona wentylacje. Aktualnie konczy sie dach i rozklada sie elektryka. I gdzie tu zakonczenie stanu surowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 21.08.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Jeszcze pytanie odnosnie Reliusa:Czy w ich systemie masa tynkarska jest od razu w kolorze czy moze farba jest osobno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr_mielonka 21.08.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 pytanko - wykonawca dachu lekko zniechęca mnie do okien dachowych roto (wysokoosiowych) - że niby spotykał się z reklamacjami szczelności - użytkowuje ktoś takie?? jest jakaś alternatywa w podobnej cenie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 21.08.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Witam Wszystkich Melduje ze stan sorowy otwarty zakonczony no wypada jeszcze posprzatac plac budowy . Chcialam troche skopac ziemie w ogrodzie i niestety taki slabeusz ze mnie ze chyba dam sobie z tym spokoj A u mnie budowa rozwija sie na tyle plynnie, ze ciezko powiedziec o zakonczeniu stanu surowego. Dach jeszcze nie skonczony, ale za to mam juz wstawione okna, tymczasowe drzwi, a w srodku rozprowadzona wentylacje. Aktualnie konczy sie dach i rozklada sie elektryka. I gdzie tu zakonczenie stanu surowego? Ja az tak nie gonie z czasem bo ciezko bylo by mi nadzorowac ekipy teraz troche oddechu a w wrzesniu okna ,elektryk i tynki . Dach mam juz skonczony i trafilam na fajna pogode aby sprawdzic szczelnosc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 21.08.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 pytanko - wykonawca dachu lekko zniechęca mnie do okien dachowych roto (wysokoosiowych) - że niby spotykał się z reklamacjami szczelności - użytkowuje ktoś takie?? jest jakaś alternatywa w podobnej cenie?? Ja mam lazienkowe Fakro i pokojowe Velux jakosc bardzo podobna . Mialam wyceny (na obrotowe )rowniez Roto i wcale ich cena nie byla duzo nizsza Mowie o oknach standardowych prostych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zachcianka 21.08.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Słuchajcie powiedzcie mi ile średnio czekaliście na wydanie warunków przyłączenia energii od Enei?? Ja czekam już 3ci miesiąc.... Warunki na gaz i wode dostałam w połowie czerwca a wnioski byly skladane w tym samym dniu... a energia ciagle czeka...Pan twierdzi ze dopiero z marca wydaja wnioski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 21.08.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Słuchajcie powiedzcie mi ile średnio czekaliście na wydanie warunków przyłączenia energii od Enei?? Ja czekam już 3ci miesiąc.... Warunki na gaz i wode dostałam w połowie czerwca a wnioski byly skladane w tym samym dniu... a energia ciagle czeka... Pan twierdzi ze dopiero z marca wydaja wnioski... Trzy tygodnie bylo to w tamtym roku Jesli nic by nie przychodzilo to bym pofatygowala sie osobiscie bo oni maja balagan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zachcianka 21.08.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Tak myślałam, ale pan oczywiście nie raczył sie przyznać. Tym bardziej powinno być szybciej, bo już warunki na sąsiednie dzialki zostały6 dawno wydane, cały projekt stoi tylko przez 1 wniosek.... Pan powiedział że za 2 tygodnie będzie wystawionym, że postara się przyspieszyć...... Po prostu dopiero zauważył że on został złożony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts