Kacha72 21.08.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 pytanko - wykonawca dachu lekko zniechęca mnie do okien dachowych roto (wysokoosiowych) - że niby spotykał się z reklamacjami szczelności - użytkowuje ktoś takie?? jest jakaś alternatywa w podobnej cenie?? ja takie uzytkuje tzw. siódemki , są szczelne nie przecieka nie kapie nie wieje i jeszcze co dośc ważne o wiele trudniej uszkodzic głowę. sa trudniejsze w montazu trzeba bardzo dobrze wywinąć wewnętrzny kołnierz .... może wykonawca nie chce sie bawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr_mielonka 21.08.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 pytanko - wykonawca dachu lekko zniechęca mnie do okien dachowych roto (wysokoosiowych) - że niby spotykał się z reklamacjami szczelności - użytkowuje ktoś takie?? jest jakaś alternatywa w podobnej cenie?? ja takie uzytkuje tzw. siódemki , są szczelne nie przecieka nie kapie nie wieje i jeszcze co dośc ważne o wiele trudniej uszkodzic głowę. sa trudniejsze w montazu trzeba bardzo dobrze wywinąć wewnętrzny kołnierz .... może wykonawca nie chce sie bawic tak też powiedział mi sprzedawca - że pewnie wykonawcy sie nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.08.2007 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
walus1 21.08.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Witam wtorkowo Ponawiam prośbę o namiar na sprawdzonych tynkarzy. I jeśli moge prosić to o tajną listę Pozdrawiam Ja moich tynkarzy moge ocenic za dwa tygodnie. Sa sprawdzeni ze słyszenia. Mówie o tynkach gipsowych. Jesli chcecie namiary to dajcie znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 21.08.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Witam wtorkowo Ponawiam prośbę o namiar na sprawdzonych tynkarzy. I jeśli moge prosić to o tajną listę Pozdrawiam Ja moich tynkarzy moge ocenic za dwa tygodnie. Sa sprawdzeni ze słyszenia. Mówie o tynkach gipsowych. Jesli chcecie namiary to dajcie znać Za ile z materialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
walus1 21.08.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Witam wtorkowo Ponawiam prośbę o namiar na sprawdzonych tynkarzy. I jeśli moge prosić to o tajną listę Pozdrawiam Ja moich tynkarzy moge ocenic za dwa tygodnie. Sa sprawdzeni ze słyszenia. Mówie o tynkach gipsowych. Jesli chcecie namiary to dajcie znać Za ile z materialem prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 21.08.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Witam wtorkowo Ponawiam prośbę o namiar na sprawdzonych tynkarzy. I jeśli moge prosić to o tajną listę Pozdrawiam Ja moich tynkarzy moge ocenic za dwa tygodnie. Sa sprawdzeni ze słyszenia. Mówie o tynkach gipsowych. Jesli chcecie namiary to dajcie znać Za ile z materialem prv Dzieki doszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyspx 21.08.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Jakiej marki tynki zewnetrzne warto wybrac i gdzie mozna kupic w korzystnej cenie? moje zdanie - na tynkach specjalnie nie oszczędzać - kladzie się raz na całe życie. U mnie koszt tynku w ociepleniu to mniej niż 8 % /wełna 12 cm/. Tu raczej niewiele sie oszczędzi kwotowo a można zrobić sobie wbrew. No i ułożenie kiepskiego tynku kosztuje tyle co dobrego. Mam Reliusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyspx 21.08.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 witam ! czy ktoś z Was miał jakikolwiek kontakt z ekofibrem albo jakimś jego odpowiednikiem ? rozważam wykorzystanie go do ocieplenia połaci dachowych. zapomnij - szkoda myślenia - analizowałem temat - drogo brak dobrych fachowców po prostu wata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaw79 21.08.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Słuchajcie powiedzcie mi ile średnio czekaliście na wydanie warunków przyłączenia energii od Enei?? Ja czekam już 3ci miesiąc.... Warunki na gaz i wode dostałam w połowie czerwca a wnioski byly skladane w tym samym dniu... a energia ciagle czeka... Pan twierdzi ze dopiero z marca wydaja wnioski... Trzy tygodnie bylo to w tamtym roku Jesli nic by nie przychodzilo to bym pofatygowala sie osobiscie bo oni maja balagan Boze jedyny ile??? N prad budowlany tez trzeba tyle czekac. Moje warunki sie przedawnily wiec zlozylem tydzien temu na nowo i o prad budowlnany kazali przyjechac dzisiaj sie dowiedziec a tam kicha Kurcze ile bede czekal na budowlany 3 wrzesnia ma wejsc ekipa a ja bez fazy chociaz skrzynka stoi (do niej podlaczony jest sasiad i od niej ponoc ma isc do mnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 21.08.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 A co myslicie o tynkach Weber Terranova? Wykonawca zachwala i aktualnie jest na nie promocja. Nie sa tanie, ale wypadaja lepsze niz tak zachwalany tutaj Relius. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 21.08.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Słuchajcie powiedzcie mi ile średnio czekaliście na wydanie warunków przyłączenia energii od Enei?? Ja czekam już 3ci miesiąc.... Warunki na gaz i wode dostałam w połowie czerwca a wnioski byly skladane w tym samym dniu... a energia ciagle czeka... Pan twierdzi ze dopiero z marca wydaja wnioski... wszędzie teraz jest taki bałagan. u nas w gminie pani od warunków powiedziała: "co z tego, że mam miesiąc na wydanie warunków, jak jestem sama a codziennie kilkanaście nowych donoszą?" no i nic nie zrobisz, kobita ma trochę racji.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 21.08.2007 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Które z kuchennych udogodnień dobrze zdają Wam egzamin? szuflady z hamulcami? szafki cargo? składane kosze w szafkach? wyciągane wylewki od zlewozmywaka? Może coś jeszcze? szuflady z hamulcami w ogóle szuflady wyciągane wylewki od zlewozmywaka piekarnik na pewnej wysokości, czyli nie pod blatem jasny blat (najlepiej z jakąś fakturą) podobnie podłoga - mam oba ciemne i wiem, co mówię Dla mnie zdecydowanie zmywarka, a czy szuflady będą miały ABS czy nie to już szczegół. Zmywarkę posiadam już w obecnej, tradycyjnej kuchni - bardzo pożyteczne urządzenie . Chodzi mi raczej o te "luksusy" kuchenne i pomysły aranżacyjne. A jak rozwiązujecie problem śmieciowy? Czy ktoś oprócz bikosy zamawiał kuchnię w Meblobuku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 22.08.2007 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 witam grupę woda prawie zeszła, teraz pełno komarów, muszek i innego dziadostwa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 22.08.2007 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 pozdrawiam srodkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 22.08.2007 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 witam grupę woda prawie zeszła, teraz pełno komarów, muszek i innego dziadostwa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 22.08.2007 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Witam Wszystkich Melduje ze stan sorowy otwarty zakonczony no wypada jeszcze posprzatac plac budowy . Chcialam troche skopac ziemie w ogrodzie i niestety taki slabeusz ze mnie ze chyba dam sobie z tym spokoj gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 22.08.2007 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Witam grupkę U mnie przygotowania do wylewek tzn walczymy ze styropianem. Mam w końcu pierwszą cyfrówke, ale nawet nie mamy kiedy się pobawic i porobić zdjęcia, zaraz zmykam na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 22.08.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Witam Wszystkich . Czy widzieliscie w sprzedazy kuchenki elektryczne z plyta wolnostojace ale 90 cm i najlepiej czarne lub grafitowe . Jakich firm Podoba mi sie kuchenka tej szerokosci firmy Smeg tania nie jest ale jak z jakoscia tej firmy to nie mam pojecia .Moze ktos z Was zna ta firme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jancio Wodnik 22.08.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Witam Wszystkich Potrzebuję, szukam ziemi do niwelacji terenu ma ktoś jakiś dobry namiar ?? Ponawiam pytanie NIKT NIE MA NAMIARÓW NA Panów od ZIEMI !! ?? Jańcio Ja chcę zebrać nadmiar ale facet nawala od dwóch tygodni. Tłumaczy się trudną pogodą i zalaniem Mierzyna (bo tam wywozi). A'propos, gdzie masz działkę? Jeśli niezbyt daleko od Warszewa, może oddam Ci swój nadmiar? Przęsocin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts