bryta 23.08.2007 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Witam Popoludniowo Jeszcze jeden dzien i weekend Ale sprzatanie dzialki i tak czeka Jak poradzic sobie z mocno przerosnieta trawa gleba kopanie jest ponad sily . I chce bez randapu . Czy zamawialiscie koparke albo traktor Oj bez roundupu bedzie ciezko, bo co przekopiesz to i tak ci odrosnie. Ogladam twoje zdiecia i te z roletami skrzynki masz od strony wewnetrznej Powiedz jak sa mocowane bo chyba nie w nadprozu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr_mielonka 23.08.2007 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 pytanko - robił ktoś kontrolę szczelności kanalizacji podposadzkowej poprzez zalanie jej wodą?? Podłączam się do pytania. ponawiam pytanie - sprawa jest dla mnie bardzo ważna bo ja taką próbę zrobiłem i poziom wody lekko opada!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julieta 23.08.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 witaj mój rewir to za Pyrzyckim te wszystkie dok. juz mam, dokonuje się pieknie zwana adaptacja dlatego teraz interesuje mnie wykonawstwo, a konkretnie wycena - co jak gdzie i za ile Witam grupkę i witam Ciebie Kasiu! Wreszcie ktoś z moich stron. My budujemy w Witkowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 23.08.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 heloł wpadlam się przywitac i juz lecę Wszystkich nowych witam i życzę udanych budów ( polecam rady Maggie - wzorowo przyłożyła się do swojej budowy) , starych pozdrawiam gorąco. Witaj Agnieszko Jak tam maleństwo... pewnie już duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 23.08.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 heloł wpadlam się przywitac i juz lecę Wszystkich nowych witam i życzę udanych budów ( polecam rady Maggie - wzorowo przyłożyła się do swojej budowy) , starych pozdrawiam gorąco. Witaj Agnieszko Jak tam maleństwo... pewnie już duże Agnieszka juz urodzila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr_mielonka 23.08.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 aaa - jeszcze jedno - są jeszcze jakieś szanse na wolną ekipę do dachu (komplet - więźba i ceramika)???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 23.08.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 aaa - jeszcze jedno - są jeszcze jakieś szanse na wolną ekipę do dachu (komplet - więźba i ceramika)???? Wg mnie sa. Pojezdzij po budowach i sie popytaj. Ja tak sondowalem mozliwosc budowy i 4 na 5 moglo zaczac budowe w ciagu 1-2 miesiaca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 23.08.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 pytanko - robił ktoś kontrolę szczelności kanalizacji podposadzkowej poprzez zalanie jej wodą?? Podłączam się do pytania. ponawiam pytanie - sprawa jest dla mnie bardzo ważna bo ja taką próbę zrobiłem i poziom wody lekko opada!!!! Ja także podnoszę. Czy nikt nie robił takich prób? PS> Witam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaca_1 23.08.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Witam po dłuższej przerwie. A ja mam pytanko z innej beczki: Czy ma ktoś zainstalowany rekuperator ? I jak mu się z nim żyje pod wspólnym dachem? Generalnie stoi przede mną ppytanie: BRAĆ ALBO NIE BRAĆ ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 24.08.2007 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 heloł wpadlam się przywitac i juz lecę Wszystkich nowych witam i życzę udanych budów ( polecam rady Maggie - wzorowo przyłożyła się do swojej budowy) , starych pozdrawiam gorąco. Witaj, dawno Cię nie było , jak się córcia chowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 24.08.2007 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 chyba dobra passa się u mnie skończyła - wygląda na to, że wykonawca elewacji porzucił robotę , montaż kominka też się odsuwa w czasie, bo fachowiec w szpitalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 24.08.2007 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 chyba dobra passa się u mnie skończyła - wygląda na to, że wykonawca elewacji porzucił robotę , montaż kominka też się odsuwa w czasie, bo fachowiec w szpitalu Glowa do gory moze to chwilowe . Witam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 24.08.2007 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Witam Popoludniowo Jeszcze jeden dzien i weekend Ale sprzatanie dzialki i tak czeka Jak poradzic sobie z mocno przerosnieta trawa gleba kopanie jest ponad sily . I chce bez randapu . Czy zamawialiscie koparke albo traktor Oj bez roundupu bedzie ciezko, bo co przekopiesz to i tak ci odrosnie. Dokładnie tak - najpierw roundup. Przy większej działce warto wynająć chłopa z traktorem - zaorać i zbronować. A potem widły i grabie w dłoń i usuwamy resztki darni. Koniecznie chcesz to robić teraz, a nie pod koniec budowy? Do wiosny i tak pewnie znów zarośnie. Może na razie po prostu poroundopować i skosić kosą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 24.08.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 chyba dobra passa się u mnie skończyła - wygląda na to, że wykonawca elewacji porzucił robotę , montaż kominka też się odsuwa w czasie, bo fachowiec w szpitalu witam chyba nie miałaś tych samych co ja?... ręce opadają co sie teraz wyprawia wykonawcy delikatni jak baletnice płać im jak za koncert w Paryżu i rzucaja cie bez słowa jak w prawdziwym melodramacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 24.08.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 chyba dobra passa się u mnie skończyła - wygląda na to, że wykonawca elewacji porzucił robotę , montaż kominka też się odsuwa w czasie, bo fachowiec w szpitalu witam chyba nie miałaś tych samych co ja?... ręce opadają co sie teraz wyprawia wykonawcy delikatni jak baletnice płać im jak za koncert w Paryżu i rzucaja cie bez słowa jak w prawdziwym melodramacie ekipa inna niż u Ciebie, ale sporo podobieństw w sposobie działania elewacja prawie skończona, przez 2 miesiące było ok, zostało pracy może na 2-3 dni i od miesiąca przekładane terminy, bardzo dziwna sytuacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 24.08.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 chyba dobra passa się u mnie skończyła - wygląda na to, że wykonawca elewacji porzucił robotę , montaż kominka też się odsuwa w czasie, bo fachowiec w szpitalu Nie martw się ! Nie ten, to następny ! Żal tylko straconego czasu. Pocieszę Cię "po polsku" : u mnie podobne problemy Skupiłam się na tym co mamy do wykonania samodzielnie i staram się nie wnerwiać na cały ten bałagan i niedokończone prace. Następna ekipa wchodzi za 2 tyg. Planowana przeprowadzka w październiku - niemożliwa, a i mieszkanie nie sprzedane - więc może tak miało być Wykończeniówka - wykańcza, to prawda ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 24.08.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Ile płaciliście za drewnianą podbitkę (materiał) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 24.08.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Ile płaciliście za drewnianą podbitkę (materiał) ? U Kudry byly fajny swierk chyba po 22 netto za m a sosna 20 zl netto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 24.08.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Witam Popoludniowo Jeszcze jeden dzien i weekend Ale sprzatanie dzialki i tak czeka Jak poradzic sobie z mocno przerosnieta trawa gleba kopanie jest ponad sily . I chce bez randapu . Czy zamawialiscie koparke albo traktor Oj bez roundupu bedzie ciezko, bo co przekopiesz to i tak ci odrosnie. Dokładnie tak - najpierw roundup. Przy większej działce warto wynająć chłopa z traktorem - zaorać i zbronować. A potem widły i grabie w dłoń i usuwamy resztki darni. Koniecznie chcesz to robić teraz, a nie pod koniec budowy? Do wiosny i tak pewnie znów zarośnie. Może na razie po prostu poroundopować i skosić kosą? Czy ktos moze probowal bez randapu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 24.08.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Czy ktoś z Was korzystał z usług stolarskich firmy Beta z Mierzyna? Np. wykonanie kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts