trobe 24.08.2007 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Witam ja mam pytanko Czy mozecie polecic hurtownie EUROKLINKIER? Jak wam sie ukladala wspolpraca,czy nie ma zadnych przekretow? I jeszcze jedno Prosze o jakis dobry tani skald z pretami do zbrojenia Dzieki serdeczne i goraco pozdrawiam Kupowałam dachówkę, było OK. Kupiłam drzwi zewnętrzne i użeram się od prawie miesiąca o reklamację - do tej pory nie odpowiedzieli na pismo reklamacyjne, nie dzwonią mimo umawiania się itd. Ogólnie nie polecam. Poza tym startują z bardzo wysokich cen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 24.08.2007 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Witam Wszystkich nocną porą! Po dłuższej przerwie (przyplątało mi się zapalenie nerwu trójgłowego - ale bolało!!!) miałam mnóstwo postów do przeczytania. Gratuluję Wszystkim postępu robót, gratuluję Tym, którzy zakończyli kolejny etap budowy oraz Tym, którzy zamieszkali w swoim nowym domku. U mnie ściany idą w górę, a w przyszłym tygodniu może zaczną kłaść strop. ____________ Pozdrowionka Aleksandra http://LEKSA.fotosik.pl/albumy/255232.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 25.08.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 i jak się mieszka??? Od pewnej osoby wiem, że masz bardzo ladne i wygodne schody, namiary juz zapisałam w kontaktach ............mieszka się ............ dobrze no chyba że ktos jest detalistą i bardzo go denerwuja niedokończone szczególy witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 25.08.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Witam wszystkich czy ma moze ktos zamontowane solary prozniowe, chcialbym skonsultowac dzialanie i jakie uzyskuja temperatury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 25.08.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Witam wszystkich czy ma moze ktos zamontowane solary prozniowe, chcialbym skonsultowac dzialanie i jakie uzyskuja temperatury. hmmm.. my mamy zwykłe, to nie będę się wymądrzał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 25.08.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 pytanko - robił ktoś kontrolę szczelności kanalizacji podposadzkowej poprzez zalanie jej wodą?? Podłączam się do pytania. ponawiam pytanie - sprawa jest dla mnie bardzo ważna bo ja taką próbę zrobiłem i poziom wody lekko opada!!!! Ja także podnoszę. Czy nikt nie robił takich prób? PS> Witam wszystkich. my robiliśmy na wiosnę dla pewności i na szczęście było ok, ponoć dobry sposób i sprawdzony, u znajomego woda opadła znaczy cos nie tak z rurą, ale co dalej zrobil to niewiem w każdym bądz razie był załamany Dzióbek, dzieki za info!!!!! Dzień dobry wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 25.08.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Witam wszystkich czy ma moze ktos zamontowane solary prozniowe, chcialbym skonsultowac dzialanie i jakie uzyskuja temperatury. hmmm.. my mamy zwykłe, to nie będę się wymądrzał.... Jaka masz dzis temperature wyjsciowa na solarach, jakiej wielkosci zasobnik wody i temperature. Moje solary cos ostatnio nie podobaja mi sie pod koniec maja i do polowy czerwca mialem 700L wody nagrzane o godzinie 14 do 82 st i zbiornik automatycznie wychladzal sie na obiegu kominka obecnie po calym dniu mam zaledwie 60st i mysle ze to troche zamalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 25.08.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 My juz mieszkamy w naszym domku przeprowadzalismy sie w poniedzialek po wielkiej Mierzynskiej powodzi. Hejka! A gdzie w Mierzynie jest Wasz domek? Ja buduję w okolicy Ekologicznej i Komercyjnej (po prawej stronie Weleckiej jadąc w stronę Lubieszyna). ___________ Pozdrowionka Aleksandra http://LEKSA.fotosik.pl/albumy/255232.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaw79 25.08.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Witam ja mam pytanko Czy mozecie polecic hurtownie EUROKLINKIER? Jak wam sie ukladala wspolpraca,czy nie ma zadnych przekretow? I jeszcze jedno Prosze o jakis dobry tani skald z pretami do zbrojenia Dzieki serdeczne i goraco pozdrawiam Kupowałam dachówkę, było OK. Kupiłam drzwi zewnętrzne i użeram się od prawie miesiąca o reklamację - do tej pory nie odpowiedzieli na pismo reklamacyjne, nie dzwonią mimo umawiania się itd. Ogólnie nie polecam. Poza tym startują z bardzo wysokich cen.No witam popoludniowo Wracajac dp mojego postu mam jeszcze pytanie Skoro nie polecasz Euroklinkieru to moze polecisz jakas hurtownie gdzie moglbym kupic po dobrej cenie POROTON 24 Robena? i 11,5 Robena,troche bede tego potrzebowal jak i bloczki betonowe pelne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 25.08.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 My juz mieszkamy w naszym domku przeprowadzalismy sie w poniedzialek po wielkiej Mierzynskiej powodzi. Hejka! A gdzie w Mierzynie jest Wasz domek? Ja buduję w okolicy Ekologicznej i Komercyjnej (po prawej stronie Weleckiej jadąc w stronę Lubieszyna). ___________ Pozdrowionka Aleksandra http://LEKSA.fotosik.pl/albumy/255232.html My mamy domek niedaleko boiska w Mierzynie przy Dlugiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 25.08.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Witam wieczorkowo Mam nadzieję że od wtorku ekipa wykończeniowa zagości u mnie na stałe. Gdzie kupowaliście GK + profile ?? kupiłam w Europrofilu 2 na ul. Weleckiej, porównywałam cenę z Futurą - porównywalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 25.08.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Witam wszystkich czy ma moze ktos zamontowane solary prozniowe, chcialbym skonsultowac dzialanie i jakie uzyskuja temperatury. hmmm.. my mamy zwykłe, to nie będę się wymądrzał.... Jaka masz dzis temperature wyjsciowa na solarach, jakiej wielkosci zasobnik wody i temperature. Moje solary cos ostatnio nie podobaja mi sie pod koniec maja i do polowy czerwca mialem 700L wody nagrzane o godzinie 14 do 82 st i zbiornik automatycznie wychladzal sie na obiegu kominka obecnie po calym dniu mam zaledwie 60st i mysle ze to troche zamalo. chyba kwestia pogody - w sierpniu uzysk mam jakieś 15% uzysku z lipca czy czerwca. temperatura wyjściowa zależy od słońca i przepływu - my mamy tak ustawione, że rzadko przekracza 100C, w taką pogodę jak dzisiaj to jakieś 60-70C wyciągają. ale żaden problem uzyskać 180-200C jak się pompę obiegową wyłączy zbiornik mamy mały, bo 300 l, żeby zimą za dużo gazu nie szło temperaturę minimalną mamy na 45C ustawioną. tyle, że my zbiornik mamy tylko do cwu, do c.o jest osobny obieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artuross 25.08.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 witam wszystkich,mam pytanko czy budowal ktos z was z solbetu? gdzie mozna go kupic najtaniej i w jakiej cenie oraz gdzie najtaniej cement i stal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 25.08.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Witam wieczorkowo Mam nadzieję że od wtorku ekipa wykończeniowa zagości u mnie na stałe. Gdzie kupowaliście GK + profile ?? Podpytaj w TKM na Jesiennej (boczna od Wiosennej). Kiedyś facet sie chwalił, że jest przedstawiecielem Knaufa i ma najtaniej. Możesz to zweryfikować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rob1972 25.08.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Witam Mam małe pytanko ?! Jakie lub jakich membran dachowych użyliście u siebie (paroprzepuszczalne) Ja rozmyslam nad Delta Maxx 190g/m w cenie 7,70 netto Może ktoś ma lepsze propozycje lub pomysł Rozglądałem sie za membranami z ekranem aluminiowym ale ceny powalaja na kolanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 26.08.2007 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Skoro nie polecasz Euroklinkieru to moze polecisz jakas hurtownie gdzie moglbym kupic po dobrej cenie POROTON 24 Robena? i 11,5 Robena,troche bede tego potrzebowal jak i bloczki betonowe pelne Niestety, musisz pytać innych. Etap bloczków przerabiałam na przełomie 2005 i 2006, więc moje informacje w tej kwestii są nieaktualne. Poza tym ja budowałam z Silki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 26.08.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Witam Wszystkich w niedzielne południe! Ale tu dziś cicho!!! A ja jestem w Świnoujściu i wczoraj wybili mi szybę w pokrywie bagażnika . Trzy "cudowne" godziny spędziłam w tutejszej Komendzie Policji . Ale mam wakacje!!! Najpierw chorowałam, a teraz dotknął mnie ten wandalizm.A miałam złapać oddech i wrócić pełna energii. ___________ Pozdrowionka Aleksandra http://LEKSA.fotosik.pl/albumy/255232.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 26.08.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 witam wszystkich,mam pytanko czy budowal ktos z was z solbetu? gdzie mozna go kupic najtaniej i w jakiej cenie oraz gdzie najtaniej cement i stal? Ja budowałem z Solbetu na klej - kupowałem większość w Realbudzie, ale ich nie polecam nie dostarczyli mi wszystkiego co zamówiłem - zatkali się cenowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 26.08.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Witam Mam małe pytanko ?! Jakie lub jakich membran dachowych użyliście u siebie (paroprzepuszczalne) Ja rozmyslam nad Delta Maxx 190g/m w cenie 7,70 netto Może ktoś ma lepsze propozycje lub pomysł Rozglądałem sie za membranami z ekranem aluminiowym ale ceny powalaja na kolanka Ja mam u siebie DeltaMaxx-a. Teraz jestem na etapie poszukiwania dobrej paroizolacyjnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.08.2007 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 witam wieczorkowo i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts