tomadyna 26.08.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Witam wieczorkowo Czy ktoś użytkuje parapety aluminiowe zewnętrzne ?? takie np. jak proponują w M&S. P.S.W galerii pojawiły się aktualne zdjęcia naszego domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 26.08.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Witam wieczorkowo Czy ktoś użytkuje parapety aluminiowe zewnętrzne ?? takie np. jak proponują w M&S. P.S. W galerii pojawiły się aktualne zdjęcia naszego domku. W obecnym mieszkaniu mamy aluminiowe brazowe. Latwo sie brudzi (zapewne kolor), niestety pojawily sie odbarwienia - male kropki jakby efekt dzialania substancji chemicznych. Wybieralem pomiedzy plastikowym a aluminiowym. W domku raczej beda plytki parapetowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 26.08.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Witam wieczorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 26.08.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Witam wieczorkowo Czy ktoś użytkuje parapety aluminiowe zewnętrzne ?? takie np. jak proponują w M&S. P.S. W galerii pojawiły się aktualne zdjęcia naszego domku. W obecnym mieszkaniu mamy aluminiowe brazowe. Latwo sie brudzi (zapewne kolor), niestety pojawily sie odbarwienia - male kropki jakby efekt dzialania substancji chemicznych. Wybieralem pomiedzy plastikowym a aluminiowym. W domku raczej beda plytki parapetowe. CRH nie robi płytek parapetowych A płytki innych producentów mają inne kolory niż nasza cegła - więc zamiast troszkę podobne wolimy by były zupełnie inne dlatego rozważamy miedziane z M&S-a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 26.08.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 CRH nie robi płytek parapetowych A płytki innych producentów mają inne kolory niż nasza cegła - więc zamiast troszkę podobne wolimy by były zupełnie inne dlatego rozważamy miedziane z M&S-a. nie robią płytek jako takich, ale robią specjalne kształtki parapetowe - do ściany trójwarstwowej jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 26.08.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 CRH nie robi płytek parapetowych A płytki innych producentów mają inne kolory niż nasza cegła - więc zamiast troszkę podobne wolimy by były zupełnie inne dlatego rozważamy miedziane z M&S-a. nie robią płytek jako takich, ale robią specjalne kształtki parapetowe - do ściany trójwarstwowej jak znalazł A ja muszę płytki bo mam 2 warstwy i na styropianie nie oprę takiego klocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Tomek 26.08.2007 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Dziś ruszamy o 7 rano stawiamy się na placu boju A ja spać nie mogę ......czekam na tą 7 łażąc po forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 27.08.2007 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Dziś ruszamy o 7 rano stawiamy się na placu boju A ja spać nie mogę ......czekam na tą 7 łażąc po forum Witam poniedziałkowo, to trzymam kciuki i życzę dobrej pogody! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 27.08.2007 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Czy komuś nie zostało niepotrzebne kilkanaście m2 folii dachowej paroprzepuszczalnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 27.08.2007 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Czy ktoś z Was korzystał z usług stolarskich firmy Beta z Mierzyna? Np. wykonanie kuchni? Witaj Kiedy do mnie wpadniesz?? Probowałaś w Twoj styl w Policach, od paru osób słyszałam że byly zadowolone, ja robilam u nich 5 lat temu, meble do łazienki i do pokoju malego zabudowę pod oknem i bylam zadowolona, termin dotrzymany, jak obiecano (pomimo junkersa w łazience) po 6 latach meble mi nie pożółkły, załowałam że nie wzięłam u nich kuchni (teraz moja to tylko do wyrzucenia, albo do garażu na narzędzia). Nie wiem jak cenowo w porównaniu z innymi ale może warto spróbować i w razie reklamacji bliżej niż do Szczecina To muszę zajrzeć do tego Twojego Stylu, dzięki . O zaproszeniu pamiętam, tylko ciągle doba za krótka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 27.08.2007 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Witam wieczorkowo Mam nadzieję że od wtorku ekipa wykończeniowa zagości u mnie na stałe. Gdzie kupowaliście GK + profile ?? kupiłam w Europrofilu 2 na ul. Weleckiej, porównywałam cenę z Futurą - porównywalne. Ja też tam kupowałam. Transport był gratis, nawet przy późniejszym domawianiu mniejszych ilości płyt i profilów. Też myśleliśmy o parapetach z klinkieru, ale w końcu stanęło na duromarmurze w kolorze okien. Wygląda bardzo dobrze, przypuszczam, że z utrzymaniem też nie będzie kłopotu i cena - ok. 1/3 z płytki klinkierowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 27.08.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Witam Wszystkich w poniedziałkowy poranek po ciężkiej nocy! Pech mnie nie opuszcza. Mój Synek w nocy wymiotował, siostra miała skurcze i myślałam, że nareszcie urodzi, ale nic z tego, Maleństwo zmieniło zdanie. Ledwo żyję.Mam nadzieję, że choć na budowie ok. Właśnie dzwonił kierownik, że jedzie ją obejrzeć, więc później będę miała jakieś wiadomości.___________PozdrowionkaAleksandra http://LEKSA.fotosik.pl/albumy/255232.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 27.08.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Dziś ruszamy o 7 rano stawiamy się na placu boju A ja spać nie mogę ......czekam na tą 7 łażąc po forum Ojej, to trzymam kciuki!!! Koniecznie napisz jak poszło i ile zrobili. ____________ Pozdrowionka Aleksandra http://LEKSA.fotosik.pl/albumy/255232.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 27.08.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 CRH nie robi płytek parapetowych A płytki innych producentów mają inne kolory niż nasza cegła - więc zamiast troszkę podobne wolimy by były zupełnie inne dlatego rozważamy miedziane z M&S-a. nie robią płytek jako takich, ale robią specjalne kształtki parapetowe - do ściany trójwarstwowej jak znalazł A ja muszę płytki bo mam 2 warstwy i na styropianie nie oprę takiego klocka bez obaw, będzie się trzymał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 27.08.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 CRH nie robi płytek parapetowych .......... nie robią płytek jako takich, ale robią specjalne kształtki parapetowe - do ściany trójwarstwowej jak znalazł A ja muszę płytki bo mam 2 warstwy i na styropianie nie oprę takiego klocka bez obaw, będzie się trzymał Decyzja zapadła - aluminiowe kolor miedziany rustykalny z M&S-a Muszę mieć szerokości 22 cm i 18 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 27.08.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Dziś ruszamy o 7 rano stawiamy się na placu boju A ja spać nie mogę ......czekam na tą 7 łażąc po forum Gratulację - teraz to już pozostało Wam tylko gonić tych co przed Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 27.08.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 witam wszystkich,mam pytanko czy budowal ktos z was z solbetu? gdzie mozna go kupic najtaniej i w jakiej cenie oraz gdzie najtaniej cement i stal? Witam ja własnie robię rozeznanie tego materiału bo mam zamiar z niego budować. Znalazłem gościa na Allegro, który sprzedaje solbet. Ma biuro handlowe na ul Heyki w Szczecinie. Jak do tej pory wychodzi mi u niego najtaniej np: za bloczek 24 cm "600" z uchwytem bez pióra wpustu na paletach bez kleju z transportem na plac budowy cena 9,98 zł/brutto. Nie zdecydowałem się na klej gdyż ten niby gratis worek do palety wychodzi dwa razy drożej niż kupiony normalnie w sklepie. Podaję ci tel . zadzwoń popytaj Robert Czerwiński tel. 512-32-411, 45-30-481, Możesz mi podesłaś na priv jakie Ci ceny podał. Apel do pozostałych forumowiczów jeśłi wiecie gdzie jest taniej niż to co tu podałem to proszę o info . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 27.08.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Witam wieczorkowo W galerii pojawiły się aktualne zdjęcia naszego domku. Chciałam obejrzeć, ale w dzienniku nie ma zdjęć, więc gdzie je umieściłeś? ___________ Pozdrowionka Aleksandra http://LEKSA.fotosik.pl/albumy/255232.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 27.08.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Witam wieczorkowo W galerii pojawiły się aktualne zdjęcia naszego domku. Chciałam obejrzeć, ale w dzienniku nie ma zdjęć, więc gdzie je umieściłeś? Przycisk WWW pod moim podpisem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 27.08.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Witam wieczorkowo W galerii pojawiły się aktualne zdjęcia naszego domku. Chciałam obejrzeć, ale w dzienniku nie ma zdjęć, więc gdzie je umieściłeś? Przycisk WWW pod moim podpisem Sorry, jest mi głupio, ale nic nie rozumiem. Pod Twoim podpisem jest: Dziennik budowy 53°4633'N 14°4657'E GG 101006 Mogę kliknąć tylko na Dziennik, bo wtedy pokazuje się łapka, a w Dzienniku zdjęć nie widzę. ___________ Pozdrowionka Aleksandra http://LEKSA.fotosik.pl/albumy/255232.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts