Małgolinka 27.08.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Aleksandro spójrz troszkę niżej Są takie wielkie guziole i jeden z nich jest WWW Tam tomadyna "ukrył" swoją galerię Witam grupę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jancio Wodnik 27.08.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Witam ja mam pytanko Czy mozecie polecic hurtownie EUROKLINKIER? Jak wam sie ukladala wspolpraca,czy nie ma zadnych przekretow? Szczególnie polecam kontakt z pania Mariolą i pania Dorota...... Polecam - choć skład jak każdy duży inny PS. Fajnie by mieć kontakt z panią Dorotą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jancio Wodnik 27.08.2007 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Witam wieczorkowo W galerii pojawiły się aktualne zdjęcia naszego domku. Chciałam obejrzeć, ale w dzienniku nie ma zdjęć, więc gdzie je umieściłeś? Przycisk WWW pod moim podpisem Witam Bardzo przypadła mi do gustu elewacja. Poproszę namiary na ekipę Te kształty podłużne (nie znam nazwy) na elewacji - robione czy jakieś gotowe elementy jańcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 27.08.2007 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Witam Bardzo przypadła mi do gustu elewacja. Poproszę namiary na ekipę Te kształty podłużne (nie znam nazwy) na elewacji - robione czy jakieś gotowe elementy Zwą je BONIE U mnie styropian 12 cm na elewacji + 3 cm bonie z narożnikami elewacyjnymi. Są też podobno gotowe takie elementy oraz jeszcze jakaś technologia wycinania/wypalania w elewacji styropianowej. Ekipę polecę lub też nie jak skończą. Mam nadzieję że pełny urok nastąpi jak elewacja zostanie pokryta kolorami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaw79 27.08.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 witam wszystkich,mam pytanko czy budowal ktos z was z solbetu? gdzie mozna go kupic najtaniej i w jakiej cenie oraz gdzie najtaniej cement i stal? Witam ja własnie robię rozeznanie tego materiału bo mam zamiar z niego budować. Znalazłem gościa na Allegro, który sprzedaje solbet. Ma biuro handlowe na ul Heyki w Szczecinie. Jak do tej pory wychodzi mi u niego najtaniej np: za bloczek 24 cm "600" z uchwytem bez pióra wpustu na paletach bez kleju z transportem na plac budowy cena 9,98 zł/brutto. Nie zdecydowałem się na klej gdyż ten niby gratis worek do palety wychodzi dwa razy drożej niż kupiony normalnie w sklepie. Podaję ci tel . zadzwoń popytaj Robert Czerwiński tel. 512-32-411, 45-30-481, Możesz mi podesłaś na priv jakie Ci ceny podał. Apel do pozostałych forumowiczów jeśłi wiecie gdzie jest taniej niż to co tu podałem to proszę o info .wita, Ja bralem oferte z realbudu i proponowali 9,95 ale ja chcialem 448 mkw w scmb 10 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 27.08.2007 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Witam Popoludniowo Jeszcze jeden dzien i weekend Ale sprzatanie dzialki i tak czeka Jak poradzic sobie z mocno przerosnieta trawa gleba kopanie jest ponad sily . I chce bez randapu . Czy zamawialiscie koparke albo traktor Oj bez roundupu bedzie ciezko, bo co przekopiesz to i tak ci odrosnie. Dokładnie tak - najpierw roundup. Przy większej działce warto wynająć chłopa z traktorem - zaorać i zbronować. A potem widły i grabie w dłoń i usuwamy resztki darni. Koniecznie chcesz to robić teraz, a nie pod koniec budowy? Do wiosny i tak pewnie znów zarośnie. Może na razie po prostu poroundopować i skosić kosą? Najlepiej jest najpierw skosic wieksze okazy kosa, a pozniej to co odrasta pryskac sukcesywnie roundupem. Efekty przychodza szybko. Swoja droga, bryta, dlaczego masz takie opory w stosunku do chemii? Z kilku powodow 1 Pies 2 Tylko u nas tak cudownie mowi sie o tym srodku a on jest rakotworczy ,powoduje ciezkie zmiany u kobiet ktore sa lub chca byc w ciazy . 3 Nie wskazany u alergikow 4 Zrobilam sie bardzo ekologiczna no prawie bardzo A skad masz takie straszne wiesci o tym srodku? Tak czy inaczej, poki nie mieszkasz, mozesz smialo stosowac. Na wiosne bedziesz juz stosowac srodki "humanitarne". Potwierdzam Mój pies po spryskaniu działki randapem prawie wykorkował Jedyny plus że działka ładniej wygląda. A tak nawiasem mówiąc to jak w okolicy mamy sąsiadów z zaniedbanymi działkami to i tak chwastów z naszej nie wyplewimy. O tych srodkach mowi sie za malo . Mam w niemczech znajomego ktory pracowal przy czyszczeniu elewacji (tez jakims srodkiem ) teraz walczy z nowotworem Inne osoby ktore z nim pracowaly tez maja to samo . Kiedys o tym sie nie mowilo i nie stosowalo ochronnej odziezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 27.08.2007 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Witam Mam małe pytanko ?! Jakie lub jakich membran dachowych użyliście u siebie (paroprzepuszczalne) Ja rozmyslam nad Delta Maxx 190g/m w cenie 7,70 netto Może ktoś ma lepsze propozycje lub pomysł Rozglądałem sie za membranami z ekranem aluminiowym ale ceny powalaja na kolanka Tyvek Solid normalnie kosztowal 0k 6,5 zl ja placilam po 4,6 brutto bo znalazlam po 4,5 na alegro i wymeczylam hurtownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 27.08.2007 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Zapomialam sie przywitac . Witam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betsii 27.08.2007 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Witam wszystkich po długiej przerwie, u nas domek już stoi właśnie dzisiaj zakładają okna, braliśmy w m&s z Gdańskiej, obsługa super ale reklamacji trochę będzie zobaczymy jak z odzewem . Niestety nie mogę doprosić się o aktualną listę rankingową więc jeżeli ktoś może mi polecić kilku wykonawców do wykończeniówki byłabym wdzięczna. Potrzebuję stolarza do zrobienia kuchni i koniecznie kogoś od PODBITKI i to na wczoraj. Będę wdzięczna za wszelkie sprawdzone kontakty bo niestety szukam teraz całkiem w ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 27.08.2007 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Witam wszystkich po długiej przerwie, u nas domek już stoi właśnie dzisiaj zakładają okna, braliśmy w m&s z Gdańskiej, obsługa super ale reklamacji trochę będzie zobaczymy jak z odzewem . Niestety nie mogę doprosić się o aktualną listę rankingową więc jeżeli ktoś może mi polecić kilku wykonawców do wykończeniówki byłabym wdzięczna. Potrzebuję stolarza do zrobienia kuchni i koniecznie kogoś od PODBITKI i to na wczoraj. Będę wdzięczna za wszelkie sprawdzone kontakty bo niestety szukam teraz całkiem w ciemno Widze ze jestes z Kobylanki . Ostatnio reklamowal sie jakis salon lazienek w Kobylance bylas tam moze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 27.08.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Czy komuś nie zostało niepotrzebne kilkanaście m2 folii dachowej paroprzepuszczalnej? mi zostało, ale jak sprzątałam kontener to jej nie widziałam i nie wiem gdzie się podziała jutro zwrócę uwage, a było tego z pół rolki to w razie czego dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 27.08.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Witam Mam małe pytanko ?! Jakie lub jakich membran dachowych użyliście u siebie (paroprzepuszczalne) Ja rozmyslam nad Delta Maxx 190g/m w cenie 7,70 netto Może ktoś ma lepsze propozycje lub pomysł Rozglądałem sie za membranami z ekranem aluminiowym ale ceny powalaja na kolanka Tyvek Solid normalnie kosztowal 0k 6,5 zl ja placilam po 4,6 brutto bo znalazlam po 4,5 na alegro i wymeczylam hurtownie tyvek pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 27.08.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Witam Bardzo przypadła mi do gustu elewacja. Poproszę namiary na ekipę Te kształty podłużne (nie znam nazwy) na elewacji - robione czy jakieś gotowe elementy Zwą je BONIE U mnie styropian 12 cm na elewacji + 3 cm bonie z narożnikami elewacyjnymi. Są też podobno gotowe takie elementy oraz jeszcze jakaś technologia wycinania/wypalania w elewacji styropianowej. Ekipę polecę lub też nie jak skończą. Mam nadzieję że pełny urok nastąpi jak elewacja zostanie pokryta kolorami elewacja super, całkiem inny dom, tak nam się spodobało, ze zaczelismy kombinować czy u nas też można by tak zrobić, ale niestety nie da rady. Ciekawe jak wyjdzie z kolorkiem?? A gdzie kupowałeś reliusa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Tomek 27.08.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Ojej, to trzymam kciuki!!! Koniecznie napisz jak poszło i ile zrobili. ____________ Pozdrowionka Aleksandra http://LEKSA.fotosik.pl/albumy/255232.html Dzięki Wszystkim za słowa wsparcia Poszło baaardzo szybko, dzień wręcz uciekł ale i wymęczył nas niemiłosiernie, choć to pewnie tylko emocje Przywieźli nam dziś materiał na fundament ( jutro reszta materiału się zjedzie ), a później geodeta wytyczał budynek......i to cała dzisiejsza praca...ale jak cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 27.08.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 To muszę zajrzeć do tego Twojego Stylu, dzięki . O zaproszeniu pamiętam, tylko ciągle doba za krótka... dla mnie też doba za krótka, tego co powiedział, że styropian układa się szybciutko to bym....... Twój styl ma hale produkcyjną na ulicy tanowskiej koło zakladu pogrzebowego ku słońcu a biuro gdzieś przeniesli, ale jak się nie myle to koło ronda, obok pizzerii (ale nie jestem pewna), pięć lat temu podobały mi sie ich meble, ale trochę teraz mam inne wymagania więc tez pewnie niedługo sie do nich wybiorę i zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 27.08.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Dzięki Wszystkim za słowa wsparcia Poszło baaardzo szybko, dzień wręcz uciekł ale i wymęczył nas niemiłosiernie, choć to pewnie tylko emocje Przywieźli nam dziś materiał na fundament ( jutro reszta materiału się zjedzie ), a później geodeta wytyczał budynek......i to cała dzisiejsza praca...ale jak cieszy Gratulacje i jak najmniej problemów To były piekne dni, rosły fundamenty, mury pnely sie do gory, powstał dach i było widać cały domek, aż chciało sę w nim zamieszkać Teraz mam już serdecznie dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia nr.1 27.08.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 witam po raz pierwszykorzystał ktoś z więźby z firmy Sławland na Zbożowej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 27.08.2007 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Witam ja mam pytanko Czy mozecie polecic hurtownie EUROKLINKIER? Jak wam sie ukladala wspolpraca,czy nie ma zadnych przekretow? I jeszcze jedno Prosze o jakis dobry tani skald z pretami do zbrojenia Dzieki serdeczne i goraco pozdrawiam Kupowałam dachówkę, było OK. Kupiłam drzwi zewnętrzne i użeram się od prawie miesiąca o reklamację - do tej pory nie odpowiedzieli na pismo reklamacyjne, nie dzwonią mimo umawiania się itd. Ogólnie nie polecam. Poza tym startują z bardzo wysokich cen. jak widać nigdy nie można mieć pewności ja u nich brałam prawie wszystko na stan surowy, teraz na ocieplenie i jestem zadowolona. Ale to tak jak z elgeronem, jedni chwalą a ja za każym razem wchodząc na poddasze i patrząc na dach psy na nich wieszam - niestety to co mi przysłali w porówaniu z innymi wieżbami to istna tragedia. Jednym zdaniem to istna loteria przy wyborze hurtowni i wszystko zalezy od obecnych układów hurtowni z producentem.. Wełne na ocieplenie zamawiałam w apa-strip (bo gdzie indziej nie można było dostać, niestety na moja niekorzyść to się zmieniło w ciągu miesiąca), przywiezono mi wełne z której po nacisnięciu woda lała się jak z gąbki, wieksza połowa była mokra. Gdyby nie moje podejrznia co do braku fabrycznego opakowania pewnie za parę dni bym nic nie wskórała bo by zgonili na mnie i deszcz. Szkoda słów, wełna wymieniona, ale zdrowie stracone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 28.08.2007 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 A gdzie kupowałeś reliusa? Futura/NOWA - Mierzyn droga na Lubieszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 28.08.2007 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Witam porannie już dawno nie udało mi się otworzyć strony Szukam dalej namiarów na wykonawcę barierek na balkony coś mi umknęły namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts