szydas 28.08.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 A może jakiś jogging, rowerek dla tych co już mieszkają w ... Dobrej, zwłaszcza w okolicy boiska? Nie chcę zdenerwować tych co mają pełne ręce roboty, ale inni może pomyślą o czynnym wypoczynku. Heee???? Jest już nawet taki kącik pod hasłem: "Nie tylko budowa - kącik zapaleńców" i dalej: "A może wreszcie rowerek i bieganko w Dobrej k/ Szczecina", ale jakoś tam nawet pies z kulawą nogą nie zagląda Kocham przyrodę i chcę raczej zdrowo żyć, ale już tak też nie bujcie się tej chemii w postaci np. randapu. Przecież i tak trzeba na coś umrzeć ehhh...widziałem, że wróciliście do domu... ale na jogging czy rowerek to może w przyszłym roku dzisiaj musiałem sam złapać za szpadel i zaczynam murować sobie ogrodzenie od ulicy... SAM umęczyłem się trochę, spaliłem słoneczkiem - prawie jak na rowerze jutro od rana znowu zaczynam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia nr.1 28.08.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 witam po raz pierwszy korzystał ktoś z więźby z firmy Sławland na Zbożowej?? Ja. Bez zastrzeżeń pod warunkiem, że nie oczekujesz super suchego drewna (takiego nie ma żaden skład za normalną cenę). Witam i dziękuję za informacje. Byłam już dzisiaj zamówić więżbe i mam tylko nadzieję, że też będę zadowolona z ich drewienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gola99 28.08.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 poszukuję szklanych rozsuwanych drzwi 2x90 cm . Dajce jakiś namiar na porządnych ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia nr.1 28.08.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 może ktoś jeszcze mnie wspomoże aktualną listą wykonawców?? będę bardzo wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 28.08.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Witam wszystkich ! Oderwijcie sie trochę od tych cegieł i trawników i przeczytajcie proszę niezły tekst znaleziony w sieci: PROMOCYJNA lekcja języka angielskiego dla wyjeżdżających do Bronxu: Jak się chce zamówić coca-colę trzeba powiedzieć GIMI E KUK Jak się chce zamówić kawę i ciastko to się mówi KOFI EN DUNAT Jak się przytrzaśnie palec w drzwiach należy powiedzieć FOK Jak się w sklepie zobaczy coś bardzo drogiego należy powiedzieć FOK Jak się jest ofiarą napadu w Bronxie (albo i gdzie indziej) należy powiedzieć FOK Jak się mija wspaniałą dziewczynę na ulicy, to się mówi UATA FOK Jak się chce z nią przespać, należy jej powiedzieć AJ UANA FOK UIZ JU albo HAJ KEN AJ FOKJU Jeśli ktoś na ciebie krzyczy używając słowa FOK należy odpowiedzieć FOKJU TU Jak się zgubi portfel z dokumentami, należy powiedzieć policjantowi AJ LOST MAJ FOKIN PEJPERS Jak się szuka taksówki należy zapytać HAU TU GET A FOKIN KAB Jak coś nie działa, należy powiedzieć FOK ZAT SZIT Jak ktoś cię denerwuje należy zapytać ARJU FOKIN MI? A jak to nie działa to UAT DA FOK JU UONT? Kiedy staruszka prosi nas o przeprowadzenie na drugą stronę jezdni odpowiadamy jej tak: (w nawiasach tłumaczenie na polski) AR JU FOKIN STJUPI BICZ? [ależ oczywiście] GIMI E KILO FOKIN EJPLS ,MOTOFOKO [poproszę kilogram tych pięknych jabłek, panie sprzedawco] Gdy kierowca autobusu chce od nas bilet AR JU FOKIN KREJZI ESHOL? [tak, zaraz go pokażę] Gdy stoimy w korku i inni kierowcy na nas trąbią: UAN MOR UORD END IJL GET JOR FOKIN ES AUT FROM DA KA END FOK UP HIR JU NESTI MOTOFOKIN BICZ [niech pani się nie denerwuje bo to i tak niczego nie przyspieszy] W sklepie, gdy reklamuję wadliwy towar: SZIT MEN , JU EW SOLD MI A SOME FOKIN SZIT, JU DEMBES FOKIN MOTOFOKO SZITTY DIK. [sprzedał mi pan przeterminowane konserwy] Gdy skaleczymy się w palec, np nożem OULI SZIT, FOK FOK FOK FOK! FOOOK! [a niech to! do licha!] Gdy bezdomny czarnoskóry żebrak prosi nas o pieniądze: GET DA FOK AUT OF HIR BIFOR ILJ KICK JO MOTOFOKIN SZIT ES JU FOKIN NIGER [pozwól, że spojrzę czy mam jakieś drobniaki w kieszeni] Fajny jest np. ten oznaczony przeze mnie kolorem czerwonym (przydaje się przy pracach ogrodniczych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 28.08.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Aaaaaa...................... zapomniałem!!!!Odnośnie prac ogrodniczych: Gdzie kupujecie drzewka owocowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 29.08.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Witam wszystkich. U mnie prace pomału do przodu inspekcja pani konserwator zabytków wyszła ok. mam piękny wpis do DB , że mogę realizowac prace i działkę zwalnia z ochrony konserwatorskiej, Geodeci paliki wbili i zaczynamy wykopki . Gdzie kupujecie stal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jancio Wodnik 29.08.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Witam wszystkich ! Oderwijcie sie trochę od tych cegieł i trawników i przeczytajcie proszę niezły tekst znaleziony w sieci: PROMOCYJNA lekcja języka angielskiego dla wyjeżdżających do Bronxu: Jak się chce zamówić coca-colę trzeba powiedzieć GIMI E KUK Jak się chce zamówić kawę i ciastko to się mówi KOFI EN DUNAT Jak się przytrzaśnie palec w drzwiach należy powiedzieć FOK Jak się w sklepie zobaczy coś bardzo drogiego należy powiedzieć FOK Jak się jest ofiarą napadu w Bronxie (albo i gdzie indziej) należy powiedzieć FOK Jak się mija wspaniałą dziewczynę na ulicy, to się mówi UATA FOK Jak się chce z nią przespać, należy jej powiedzieć AJ UANA FOK UIZ JU albo HAJ KEN AJ FOKJU Jeśli ktoś na ciebie krzyczy używając słowa FOK należy odpowiedzieć FOKJU TU Jak się zgubi portfel z dokumentami, należy powiedzieć policjantowi AJ LOST MAJ FOKIN PEJPERS Jak się szuka taksówki należy zapytać HAU TU GET A FOKIN KAB Jak coś nie działa, należy powiedzieć FOK ZAT SZIT Jak ktoś cię denerwuje należy zapytać ARJU FOKIN MI? A jak to nie działa to UAT DA FOK JU UONT? Kiedy staruszka prosi nas o przeprowadzenie na drugą stronę jezdni odpowiadamy jej tak: (w nawiasach tłumaczenie na polski) AR JU FOKIN STJUPI BICZ? [ależ oczywiście] GIMI E KILO FOKIN EJPLS ,MOTOFOKO [poproszę kilogram tych pięknych jabłek, panie sprzedawco] Gdy kierowca autobusu chce od nas bilet AR JU FOKIN KREJZI ESHOL? [tak, zaraz go pokażę] Gdy stoimy w korku i inni kierowcy na nas trąbią: UAN MOR UORD END IJL GET JOR FOKIN ES AUT FROM DA KA END FOK UP HIR JU NESTI MOTOFOKIN BICZ [niech pani się nie denerwuje bo to i tak niczego nie przyspieszy] W sklepie, gdy reklamuję wadliwy towar: SZIT MEN , JU EW SOLD MI A SOME FOKIN SZIT, JU DEMBES FOKIN MOTOFOKO SZITTY DIK. [sprzedał mi pan przeterminowane konserwy] Gdy skaleczymy się w palec, np nożem OULI SZIT, FOK FOK FOK FOK! FOOOK! [a niech to! do licha!] Gdy bezdomny czarnoskóry żebrak prosi nas o pieniądze: GET DA FOK AUT OF HIR BIFOR ILJ KICK JO MOTOFOKIN SZIT ES JU FOKIN NIGER [pozwól, że spojrzę czy mam jakieś drobniaki w kieszeni] Fajny jest np. ten oznaczony przeze mnie kolorem czerwonym (przydaje się przy pracach ogrodniczych) Niezłe już dawno sie tak nie uśmiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jancio Wodnik 29.08.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Witam wszystkich. U mnie prace pomału do przodu inspekcja pani konserwator zabytków wyszła ok. mam piękny wpis do DB , że mogę realizowac prace i działkę zwalnia z ochrony konserwatorskiej, Geodeci paliki wbili i zaczynamy wykopki . Gdzie kupujecie stal? Z uwagi na lokalizację, koszta transportu i marną ilość polecam - KORAX Jańcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 29.08.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 pozdrawiam srodkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuani 29.08.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Witam w środę. Czy ktoś może robił zakupy w Hurtowni Stali "AGA" w Stargardzie ( http://www.aga.stargard.pl)?A może jest jakaś bardziej konkurencyjna hurtownia w okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 29.08.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Witam w środę. Czy ktoś może robił zakupy w Hurtowni Stali "AGA" w Stargardzie ( http://www.aga.stargard.pl)? A może jest jakaś bardziej konkurencyjna hurtownia w okolicy? Hurtostal na pomorskiej tanio licza za transport tel 091-4690845 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 29.08.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Witam w środę. Czy ktoś może robił zakupy w Hurtowni Stali "AGA" w Stargardzie ( http://www.aga.stargard.pl)? A może jest jakaś bardziej konkurencyjna hurtownia w okolicy? Hurtostal na pomorskiej tanio licza za transport tel 091-4690845 Hm, to chyba zalezy od tego kto ci bedzie wozil. Oczywiscie bezkonkurencyjny jest Kombi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 29.08.2007 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Rozwijajac temat barierek balkonowych: Czy ktos zna firme ze Szczecina lub okolic, oferujaca barierki w tym stylu: http://www.balustrady-nierdzewne.com.pl/?m=galeria Podnosze temat, bo nie wierze, ze nikt nie widzial u nas tego typu barierek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuani 29.08.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Witam w środę. Czy ktoś może robił zakupy w Hurtowni Stali "AGA" w Stargardzie ( http://www.aga.stargard.pl)? A może jest jakaś bardziej konkurencyjna hurtownia w okolicy? Hurtostal na pomorskiej tanio licza za transport tel 091-4690845 Hm, to chyba zalezy od tego kto ci bedzie wozil. Oczywiscie bezkonkurencyjny jest Kombi OK. Dzięki i pewnie skorzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 29.08.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 podnosze wieczornie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr_mielonka 29.08.2007 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 ponawiam prośbę o namiary na kogoś do wykonania przyłącza wodnego z załatwieniem odbioru w goleniowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urszulak 29.08.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 ponawiam prośbę o namiary na kogoś do wykonania przyłącza wodnego z załatwieniem odbioru w goleniowie priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 29.08.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 WITAM PONOWNIE PO CIEZKIM DNIU WOZENIA TEJ STALI ludzie kiedy to budowanie sie skonczy DLAMNIE ZIMA TO CZAS ULGI A TERAZ POWAZNIE ceny stali a przedewszystkim pretów spadły ii to jest wazne że hurtownie mniejwiecej trzymaja ceny na równym poziomie są wyjatki co tyczy sie AGI stargard to ta hurtownia w co niektórym asortymencie stali zaopatruje sie tez w hurtowniach w szczecinie .Co do przewozów to nr tel nie podaje na forum aby nie robić sobie reklamy BO TO NIEłADNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fl1 29.08.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Poszukuję do kupienia solidnego kontenara magazynowego w rozsądnej cenie (znalazłem jedną ofertę, ale cena 7 tys. Pln jest nie do przyjęcia). Zaczynam w następnym tygodniu, a na razie na tym terenie jestem sam jak palec. Z góry dziękuję. Wiadomości proszę na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts