delf 30.08.2007 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Witam wszystkich po długiej przerwie, u nas domek już stoi właśnie dzisiaj zakładają okna, braliśmy w m&s z Gdańskiej, obsługa super ale reklamacji trochę będzie zobaczymy jak z odzewem . Niestety nie mogę doprosić się o aktualną listę rankingową więc jeżeli ktoś może mi polecić kilku wykonawców do wykończeniówki byłabym wdzięczna. Potrzebuję stolarza do zrobienia kuchni i koniecznie kogoś od PODBITKI i to na wczoraj. Będę wdzięczna za wszelkie sprawdzone kontakty bo niestety szukam teraz całkiem w ciemno Widze ze jestes z Kobylanki . Ostatnio reklamowal sie jakis salon lazienek w Kobylance bylas tam moze Byłam szukając kuchni, ale niestety byli zdecydowanie drożsi od wiekszości firm oferujących kuchnie. Oczywiscie maja naprawde ładne zagraniczne próbniki, ale podobne kolorystycznie rzeczy wychodziły w szczecinie 12 tys. u nich 20-30 tys. Ale jak masz kasę, to polecam. Ładne rzeczy mają. Oczywiście to stan na 2 lata wstecz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 30.08.2007 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 poszukuję szklanych rozsuwanych drzwi 2x90 cm . Dajce jakiś namiar na porządnych ludzi Firma IDEE na Struga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 30.08.2007 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Poszukuję do kupienia solidnego kontenara magazynowego w rozsądnej cenie (znalazłem jedną ofertę, ale cena 7 tys. Pln jest nie do przyjęcia). Zaczynam w następnym tygodniu, a na razie na tym terenie jestem sam jak palec. Z góry dziękuję. Wiadomości proszę na priv. Pisałam kiedys, że stoi jakiś takiś na Lubczyńskiej w Załomiu, tuż przy drodze. Nie wiem, czy sprawdzałeś to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 30.08.2007 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Tomadyna fajny domeczek Wam wyszedł, jejku, a niedawno tam ognicho paliliśmy Jaki kolor będzie miała elewacja? Mi się straśnie podoba taki beżowo-szary, jaki jest teraz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 30.08.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Tomadyna fajny domeczek Wam wyszedł, jejku, a niedawno tam ognicho paliliśmy Jaki kolor będzie miała elewacja? Mi się straśnie podoba taki beżowo-szary, jaki jest teraz.... Dzięki nam też się podoba Elewacja będzie oliwkowo żółtawa coś w stylu tej w moim podpisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 30.08.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Witam wszystkich po długiej przerwie, u nas domek już stoi właśnie dzisiaj zakładają okna, braliśmy w m&s z Gdańskiej, obsługa super ale reklamacji trochę będzie zobaczymy jak z odzewem . Niestety nie mogę doprosić się o aktualną listę rankingową więc jeżeli ktoś może mi polecić kilku wykonawców do wykończeniówki byłabym wdzięczna. Potrzebuję stolarza do zrobienia kuchni i koniecznie kogoś od PODBITKI i to na wczoraj. Będę wdzięczna za wszelkie sprawdzone kontakty bo niestety szukam teraz całkiem w ciemno Widze ze jestes z Kobylanki . Ostatnio reklamowal sie jakis salon lazienek w Kobylance bylas tam moze Byłam szukając kuchni, ale niestety byli zdecydowanie drożsi od wiekszości firm oferujących kuchnie. Oczywiscie maja naprawde ładne zagraniczne próbniki, ale podobne kolorystycznie rzeczy wychodziły w szczecinie 12 tys. u nich 20-30 tys. Ale jak masz kasę, to polecam. Ładne rzeczy mają. Oczywiście to stan na 2 lata wstecz.... A propo kuchni gdzie warto sie udac pogladac .Szukam rustykalnej kuchni bylam w Top Shoping ale drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 30.08.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 A propo kuchni gdzie warto sie udac pogladac .Szukam rustykalnej kuchni bylam w Top Shoping ale drogo Może spróbuj u stolarza? Ja korzystałam z firmy ManusMebel, ale obawiam się, że ostatnio także oni nawiązali do ogólnorynkowego trendu cenowego; nie zaszkodzi jednak sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 30.08.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Rozwijajac temat barierek balkonowych: Czy ktos zna firme ze Szczecina lub okolic, oferujaca barierki w tym stylu: http://www.balustrady-nierdzewne.com.pl/?m=galeria Witam wszystkich na terenie SCMB na Santockiej w jednej z chal gdzie sprzedaja drzwi podlogi itd byly na pokaz takie balustrady i tam mozesz sie dowiedziec kto to wykonuje Mam jeszcze prosbe czy ktos z formulowiczow ma namiary na wykonawce solarow bede wdzieczna[/quot Nam zakladali oni: http://www.soltechab.com/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 30.08.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Czy każdy z was płaci po 250za m3 betonu z gruchy, czy to tylko mnie naiwniaczkę tak naciągają ??? jaki beton ? Mi udalo sie 3 miesiace temu potargowac w Cemexie ale tylko po 235 albo 240 zl za B20 w zaleznosci ile tego betonu i to jest średnia cena - dzisiaj zalewałem fundament pod murek więc jestem na bieżąco zawsze jak bieżecie pytajcie o koszt dojazdu - rozrzut od 100 do 300 pln!!! to samo z pompami do betonu - cena nie obejmuje dojazdu, warto ustalić wcześniej. 250 to trochę powyżej średniej - targuj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 30.08.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 witam wszystkich, poszukuję niegrogiego instalatora SYSTEMÓW ALARMOWYCH, zdecydowaliśmy się na INTEGRĘ tylko ktoś ją musi jeszcze zainstalować proszę o jakiś namiar, dzięki z góry co to znaczy tani??? wszystko zależy od tego jaki macie projekt etc - większość firm ochroniarskich montuje instalacje po cenach promocyjnych jak podpiszecie z nimi umowę. ja mogę polecić swojego wykonawcę, ale czy jest tani to nie wiem, bo nie znam aktualnych cen.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 30.08.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Rozwijajac temat barierek balkonowych: Czy ktos zna firme ze Szczecina lub okolic, oferujaca barierki w tym stylu: http://www.balustrady-nierdzewne.com.pl/?m=galeria Witam wszystkich na terenie SCMB na Santockiej w jednej z chal gdzie sprzedaja drzwi podlogi itd byly na pokaz takie balustrady i tam mozesz sie dowiedziec kto to wykonuje Mam jeszcze prosbe czy ktos z formulowiczow ma namiary na wykonawce solarow bede wdzieczna a masz już sprzęt? jeśli tak, to będziesz miała problem z montażem, bo większość firm montuje tylko te zakupione u nich - to co utargujecie na materiałach to odbijają sobie na robociźnie. ja na montaż czekałem 4 miesiące bo nie mogłem znaleźć nikogo chętnego do montażu. w końcu zamontowali je ludzie z "hydry"... jak znajdę wizytówkę to dam namiary. robią porządnie, ale mają tendencję to kupowania tanich materiałów..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 30.08.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Czy każdy z was płaci po 250za m3 betonu z gruchy, czy to tylko mnie naiwniaczkę tak naciągają ??? jaki beton ? Mi udalo sie 3 miesiace temu potargowac w Cemexie ale tylko po 235 albo 240 zl za B20 w zaleznosci ile tego betonu Ja dzis zapłaciłem faktury za beton B-20, dostarczony 10.08. PLN 235,- za m3 netto w Thomas-Beton. PS> Natuaralnie witam wszystkich forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 30.08.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Czy każdy z was płaci po 250za m3 betonu z gruchy, czy to tylko mnie naiwniaczkę tak naciągają ??? jaki beton ? Mi udalo sie 3 miesiace temu potargowac w Cemexie ale tylko po 235 albo 240 zl za B20 w zaleznosci ile tego betonu Ja dzis zapłaciłem faktury za beton B-20, dostarczony 10.08. PLN 235,- za m3 netto w Thomas-Beton. PS> Natuaralnie witam wszystkich forumowiczów.netto???? to ponad 280 brutto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 30.08.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Poszukuję do kupienia solidnego kontenara magazynowego w rozsądnej cenie (znalazłem jedną ofertę, ale cena 7 tys. Pln jest nie do przyjęcia). Zaczynam w następnym tygodniu, a na razie na tym terenie jestem sam jak palec. Z góry dziękuję. Wiadomości proszę na priv. Pisałam kiedys, że stoi jakiś takiś na Lubczyńskiej w Załomiu, tuż przy drodze. Nie wiem, czy sprawdzałeś to? Ja to/go sprawdzałem. Wg mnie ta budka a określenie kontener i w dodatku solidny to dwie rzeczy, które się nigdy nie zejdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 30.08.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Czy każdy z was płaci po 250za m3 betonu z gruchy, czy to tylko mnie naiwniaczkę tak naciągają ??? jaki beton ? Mi udalo sie 3 miesiace temu potargowac w Cemexie ale tylko po 235 albo 240 zl za B20 w zaleznosci ile tego betonu Ja dzis zapłaciłem faktury za beton B-20, dostarczony 10.08. PLN 235,- za m3 netto w Thomas-Beton. PS> Natuaralnie witam wszystkich forumowiczów.netto???? to ponad 280 brutto Netto, prawie 287 brutto - wiem bo mam kalkulator . Szukałem gdzie indziej i niestety było drożej. Niktórzy wołali 250 netto. Masz namiary na tańszego dostawcę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia nr.1 30.08.2007 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 czy warto założyć wentylację mechaniczną z rekuperatorem?? opłaca się?? nie przeszkadza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Tomek 30.08.2007 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Czy każdy z was płaci po 250za m3 betonu z gruchy, czy to tylko mnie naiwniaczkę tak naciągają ??? jaki beton ? Mi udalo sie 3 miesiace temu potargowac w Cemexie ale tylko po 235 albo 240 zl za B20 w zaleznosci ile tego betonu B20 oczywiście Strasznie drogi u nas ten beton... Dziś płaciłam 255 m3 netto ....całe 19m3 na sam początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 31.08.2007 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Tomadyna fajny domeczek Wam wyszedł, jejku, a niedawno tam ognicho paliliśmy Jaki kolor będzie miała elewacja? Mi się straśnie podoba taki beżowo-szary, jaki jest teraz.... Dzięki nam też się podoba Elewacja będzie oliwkowo żółtawa coś w stylu tej w moim podpisie. I bardzo ladne bonie czy one sa ze stropianu ,Gdzie kupowales listwy przyokienne czy tez ze stropianu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 31.08.2007 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 pozdrawiam piatkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 31.08.2007 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 czy warto założyć wentylację mechaniczną z rekuperatorem?? opłaca się?? nie przeszkadza?? mnie nie przeszkadza a w ogolnym rachunku oplaca sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts