Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

Witam wszystkich po długiej przerwie, u nas domek już stoi właśnie dzisiaj zakładają okna, braliśmy w m&s z Gdańskiej, obsługa super ale reklamacji trochę będzie zobaczymy jak z odzewem :D .

Niestety nie mogę doprosić się o aktualną listę rankingową :( więc jeżeli ktoś może mi polecić kilku wykonawców do wykończeniówki byłabym wdzięczna. Potrzebuję stolarza do zrobienia kuchni i koniecznie kogoś od PODBITKI i to na wczoraj.

Będę wdzięczna za wszelkie sprawdzone kontakty bo niestety szukam teraz całkiem w ciemno

Widze ze jestes z Kobylanki .

Ostatnio reklamowal sie jakis salon lazienek w Kobylance bylas tam moze :lol:

Byłam szukając kuchni, ale niestety byli zdecydowanie drożsi od wiekszości firm oferujących kuchnie. Oczywiscie maja naprawde ładne zagraniczne próbniki, ale podobne kolorystycznie rzeczy wychodziły w szczecinie 12 tys. u nich 20-30 tys. Ale jak masz kasę, to polecam. Ładne rzeczy mają. Oczywiście to stan na 2 lata wstecz....

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Poszukuję do kupienia solidnego kontenara magazynowego w rozsądnej cenie (znalazłem jedną ofertę, ale cena 7 tys. Pln jest nie do przyjęcia). Zaczynam w następnym tygodniu, a na razie na tym terenie jestem sam jak palec. Z góry dziękuję. Wiadomości proszę na priv.

Pisałam kiedys, że stoi jakiś takiś na Lubczyńskiej w Załomiu, tuż przy drodze. Nie wiem, czy sprawdzałeś to?

Witam wszystkich po długiej przerwie, u nas domek już stoi właśnie dzisiaj zakładają okna, braliśmy w m&s z Gdańskiej, obsługa super ale reklamacji trochę będzie zobaczymy jak z odzewem :D .

Niestety nie mogę doprosić się o aktualną listę rankingową :( więc jeżeli ktoś może mi polecić kilku wykonawców do wykończeniówki byłabym wdzięczna. Potrzebuję stolarza do zrobienia kuchni i koniecznie kogoś od PODBITKI i to na wczoraj.

Będę wdzięczna za wszelkie sprawdzone kontakty bo niestety szukam teraz całkiem w ciemno

Widze ze jestes z Kobylanki .

Ostatnio reklamowal sie jakis salon lazienek w Kobylance bylas tam moze :lol:

Byłam szukając kuchni, ale niestety byli zdecydowanie drożsi od wiekszości firm oferujących kuchnie. Oczywiscie maja naprawde ładne zagraniczne próbniki, ale podobne kolorystycznie rzeczy wychodziły w szczecinie 12 tys. u nich 20-30 tys. Ale jak masz kasę, to polecam. Ładne rzeczy mają. Oczywiście to stan na 2 lata wstecz....

A propo kuchni gdzie warto sie udac pogladac .Szukam rustykalnej kuchni bylam w Top Shoping ale drogo :cry:

A propo kuchni gdzie warto sie udac pogladac .Szukam rustykalnej kuchni bylam w Top Shoping ale drogo :cry:

Może spróbuj u stolarza? Ja korzystałam z firmy ManusMebel, ale obawiam się, że ostatnio także oni nawiązali do ogólnorynkowego trendu cenowego; nie zaszkodzi jednak sprawdzić.

Rozwijajac temat barierek balkonowych:

Czy ktos zna firme ze Szczecina lub okolic, oferujaca barierki w tym stylu:

http://www.balustrady-nierdzewne.com.pl/?m=galeria

Witam wszystkich na terenie SCMB na Santockiej w jednej z chal gdzie sprzedaja drzwi podlogi itd byly na pokaz takie balustrady i tam mozesz sie dowiedziec kto to wykonuje

Mam jeszcze prosbe czy ktos z formulowiczow ma namiary na wykonawce solarow bede wdzieczna[/quot

Nam zakladali oni: http://www.soltechab.com/index.html

Czy każdy z was płaci po 250za m3 betonu z gruchy, czy to tylko mnie naiwniaczkę tak naciągają ???

jaki beton ?

Mi udalo sie 3 miesiace temu potargowac w Cemexie ale tylko po 235 albo 240 zl za B20 w zaleznosci ile tego betonu :-?

i to jest średnia cena - dzisiaj zalewałem fundament pod murek więc jestem na bieżąco :D zawsze jak bieżecie pytajcie o koszt dojazdu - rozrzut od 100 do 300 pln!!! to samo z pompami do betonu - cena nie obejmuje dojazdu, warto ustalić wcześniej. 250 to trochę powyżej średniej - targuj się :D

witam wszystkich, poszukuję niegrogiego instalatora SYSTEMÓW ALARMOWYCH, zdecydowaliśmy się na INTEGRĘ tylko ktoś ją musi jeszcze zainstalować :cry: proszę o jakiś namiar, dzięki z góry

co to znaczy tani??? wszystko zależy od tego jaki macie projekt etc - większość firm ochroniarskich montuje instalacje po cenach promocyjnych jak podpiszecie z nimi umowę. ja mogę polecić swojego wykonawcę, ale czy jest tani to nie wiem, bo nie znam aktualnych cen....

Rozwijajac temat barierek balkonowych:

Czy ktos zna firme ze Szczecina lub okolic, oferujaca barierki w tym stylu:

http://www.balustrady-nierdzewne.com.pl/?m=galeria

Witam wszystkich na terenie SCMB na Santockiej w jednej z chal gdzie sprzedaja drzwi podlogi itd byly na pokaz takie balustrady i tam mozesz sie dowiedziec kto to wykonuje

Mam jeszcze prosbe czy ktos z formulowiczow ma namiary na wykonawce solarow bede wdzieczna

a masz już sprzęt? jeśli tak, to będziesz miała problem z montażem, bo większość firm montuje tylko te zakupione u nich - to co utargujecie na materiałach to odbijają sobie na robociźnie. ja na montaż czekałem 4 miesiące bo nie mogłem znaleźć nikogo chętnego do montażu. w końcu zamontowali je ludzie z "hydry"... jak znajdę wizytówkę to dam namiary. robią porządnie, ale mają tendencję to kupowania tanich materiałów.....

Czy każdy z was płaci po 250za m3 betonu z gruchy, czy to tylko mnie naiwniaczkę tak naciągają ???

jaki beton ?

Mi udalo sie 3 miesiace temu potargowac w Cemexie ale tylko po 235 albo 240 zl za B20 w zaleznosci ile tego betonu :-?

Ja dzis zapłaciłem faktury za beton B-20, dostarczony 10.08. PLN 235,- za m3 netto w Thomas-Beton.

PS> Natuaralnie witam wszystkich forumowiczów.

jaki beton ?

Ja dzis zapłaciłem faktury za beton B-20, dostarczony 10.08. PLN 235,- za m3 netto w Thomas-Beton.

netto???? :o :o :o to ponad 280 brutto :o :o

Poszukuję do kupienia solidnego kontenara magazynowego w rozsądnej cenie (znalazłem jedną ofertę, ale cena 7 tys. Pln jest nie do przyjęcia). Zaczynam w następnym tygodniu, a na razie na tym terenie jestem sam jak palec. Z góry dziękuję. Wiadomości proszę na priv.

Pisałam kiedys, że stoi jakiś takiś na Lubczyńskiej w Załomiu, tuż przy drodze. Nie wiem, czy sprawdzałeś to?

Ja to/go sprawdzałem. Wg mnie ta budka a określenie kontener i w dodatku solidny to dwie rzeczy, które się nigdy nie zejdą :-)

jaki beton ?

netto???? :o :o :o to ponad 280 brutto :o :o

Netto, prawie 287 brutto - wiem bo mam kalkulator :-). Szukałem gdzie indziej i niestety było drożej. Niktórzy wołali 250 netto.

Masz namiary na tańszego dostawcę?

jaki beton ?

B20 oczywiście ;)

Strasznie drogi u nas ten beton...

Dziś płaciłam 255 m3 netto ....całe 19m3 na sam początek :-?

Tomadyna fajny domeczek Wam wyszedł, jejku, a niedawno tam ognicho paliliśmy :D Jaki kolor będzie miała elewacja? Mi się straśnie podoba taki beżowo-szary, jaki jest teraz....

Dzięki nam też się podoba :oops:

Elewacja będzie oliwkowo żółtawa coś w stylu tej w moim podpisie.

I bardzo ladne bonie czy one sa ze stropianu ,Gdzie kupowales listwy przyokienne czy tez ze stropianu :lol: