Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

Witam,

Dzisiaj na spokojnie ocenilem sytuacje na placu boju. Ekipa od stanu surowego ciagle walczy z dachem. Wczoraj po raz kolejny przekladali dachowki na jednej z polaci i wyszlo jeszcze gorzej niz bylo. Brakuje mi juz do nich cierpliwosci. Cos mi sie wydaje, ze pozegnam sie z nimi w niezgodzie. Podeslijcie mi na wszelki wypadek namiary na dekarzy, bo niewykluczone, ze kto inny bedzie musial skonczyc u mnie dach.

Z innych ciekawostek, to zalegly mi sie komary w ilosci ogromnej. Wykorzystuja chyba nadmiar wilgoci i chlodek. Siedza sobie pod schodami i w ciemnej lazience na dole. Jak sie wchodzi to slychac take straszne bzzzz. Chyba jutro raida kupie.

http://galeria.dum.pl/cache/medium/Budowa/2007-09-02/IMG_0991.JPG

Marcin,

nie narzekaj! "Swoje" komary to skarb. Gospodarzy nie ruszą a jeszcze będą gonić inne. No, i przy takiej ich ilości pewnie żaden włamywacz się nie odważy ... ;-)

PS. Jakiej wysokości masz stopnie schodów? I ile Cie kosztowała elektyka? (priv?)

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Witam,

mam małe pytanko, ile płaciliście za elektrykę u siebie? Mam jedną ofertę - 4t.za rozłożenie kabli z montażem puszek, podłączenie rozdzielni, bez kopania pod kabel, domek ok 140 mkw plus garaż, nie wiem dokładnie ile będzie punktów ale jest 15 stref, mam na myśli wszystkie izby i korytarzyki. przy okazji prośba o jakiś namiar na elektrka, może ktoś będzie konkurencyjny cenowo.

co do pytań powyżej:

Rygipsy świetnie zakłada (wynajmowany bywa także do poprawek po innych) Arkadiusz Sobczak. Nr tel. telefonu mogę podać zainteresowanym, ale z tego co wiem jest ciągle rozchwytywany także do innych rzeczy. Bardzo dokładny (jak dla mnie nawet za dokładny, bo to co uważałem za dobre oni jeszcze poprawiali).

Folię paroizolacyjną - nie wiem czy to dobrze, ale sklejałem taśmą samoprzylepną.

co do pytań powyżej:

Rygipsy świetnie zakłada (wynajmowany bywa także do poprawek po innych) Arkadiusz Sobczak. Nr tel. telefonu mogę podać zainteresowanym, ale z tego co wiem jest ciągle rozchwytywany także do innych rzeczy. Bardzo dokładny (jak dla mnie nawet za dokładny, bo to co uważałem za dobre oni jeszcze poprawiali).

Folię paroizolacyjną - nie wiem czy to dobrze, ale sklejałem taśmą samoprzylepną.

mogę prosić o telefon na priva :wink:

co do pytań powyżej:

Jeśli można, to poproszę nr tel. pana Arkadiusza Sobczaka.

Pozdrowionka

Aleksandra

http://LEKSA.fotosik.pl/albumy/255232.html

Witam Wszystkich,

u mnie przez tą pogodę nic nie robią. Mówią, że w czasie deszczu klej się rozmywa. Zna ktoś jakąś długoterminową prognozę?

Jaki deszcz :o Przecież świeci słońce :D Spójrz wyżej matam właśnie podał prognozę długoterminową :)

Boże! Nie zauważyłam tej prognozy. Jestem przemęczona. Sorry. :oops:

U mnie teraz kropi, a rano lało, więc Ekipa pojechała na inną budowę. Poza tym sprawdzałam pogodę na jutro i znów deszcz, dlatego jestem podłamana.

Pozdrowionka

Aleksandra

Boże! Nie zauważyłam tej prognozy. Jestem przemęczona. Sorry. :oops:

U mnie teraz kropi, a rano lało, więc Ekipa pojechała na inną budowę. Poza tym sprawdzałam pogodę na jutro i znów deszcz, dlatego jestem podłamana.

Nie martw się .... u mnie robią wymianę gruntu :o :lol:

Jeszcze? Myślałam, że masz to już za sobą.

Pozdrowionka

Aleksandra

Jeszcze? Myślałam, że masz to już za sobą.

Ja też myślałam, że będę miała to już za sobą :evil: Zaczęli dopiero w piątek, bo najpierw trzeba było wymienić grunt pod drogą :evil: Jeszcze do tego zabrakło piachu i musieli czekać do poniedziałku bo w sobotę jest zakaz dla ciężarowych :roll: Mam nadzieję, że dzisiaj skończą ale od rana nie mogę się do nich dodzwonić :x

Ale luzik ... oby do przodu :wink: