M3 02.09.2007 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Witam, Dzisiaj na spokojnie ocenilem sytuacje na placu boju. Ekipa od stanu surowego ciagle walczy z dachem. Wczoraj po raz kolejny przekladali dachowki na jednej z polaci i wyszlo jeszcze gorzej niz bylo. Brakuje mi juz do nich cierpliwosci. Cos mi sie wydaje, ze pozegnam sie z nimi w niezgodzie. Podeslijcie mi na wszelki wypadek namiary na dekarzy, bo niewykluczone, ze kto inny bedzie musial skonczyc u mnie dach. Z innych ciekawostek, to zalegly mi sie komary w ilosci ogromnej. Wykorzystuja chyba nadmiar wilgoci i chlodek. Siedza sobie pod schodami i w ciemnej lazience na dole. Jak sie wchodzi to slychac take straszne bzzzz. Chyba jutro raida kupie. http://galeria.dum.pl/cache/medium/Budowa/2007-09-02/IMG_0991.JPG Marcin, nie narzekaj! "Swoje" komary to skarb. Gospodarzy nie ruszą a jeszcze będą gonić inne. No, i przy takiej ich ilości pewnie żaden włamywacz się nie odważy ... PS. Jakiej wysokości masz stopnie schodów? I ile Cie kosztowała elektyka? (priv?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamin 02.09.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Rob1972 , mariuani poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr_mielonka 02.09.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Rob1972 Witam Jak można sie stać posiadaczem tajnej Listy Wykonawców?? Prześlij mi na priv swojego maila to Ci ją prześlę to i ja poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.09.2007 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 pozdrawiam poniedzialkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 03.09.2007 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Witam wszystkich, kurcze u mnie dzisiaj mają skręcać zbrojenie a tu pogoda do d.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 03.09.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 witam wszystkich, czy funkcjonuje jeszcze strona o wykonawcach tych dobrych i niedobrych? Chciałabym polecić fachowców od elewacji i kafelkarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek i ania 03.09.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Witam, mam małe pytanko, ile płaciliście za elektrykę u siebie? Mam jedną ofertę - 4t.za rozłożenie kabli z montażem puszek, podłączenie rozdzielni, bez kopania pod kabel, domek ok 140 mkw plus garaż, nie wiem dokładnie ile będzie punktów ale jest 15 stref, mam na myśli wszystkie izby i korytarzyki. przy okazji prośba o jakiś namiar na elektrka, może ktoś będzie konkurencyjny cenowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 03.09.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bibi1 03.09.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 co do pytań powyżej:Rygipsy świetnie zakłada (wynajmowany bywa także do poprawek po innych) Arkadiusz Sobczak. Nr tel. telefonu mogę podać zainteresowanym, ale z tego co wiem jest ciągle rozchwytywany także do innych rzeczy. Bardzo dokładny (jak dla mnie nawet za dokładny, bo to co uważałem za dobre oni jeszcze poprawiali). Folię paroizolacyjną - nie wiem czy to dobrze, ale sklejałem taśmą samoprzylepną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 03.09.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 co do pytań powyżej: Rygipsy świetnie zakłada (wynajmowany bywa także do poprawek po innych) Arkadiusz Sobczak. Nr tel. telefonu mogę podać zainteresowanym, ale z tego co wiem jest ciągle rozchwytywany także do innych rzeczy. Bardzo dokładny (jak dla mnie nawet za dokładny, bo to co uważałem za dobre oni jeszcze poprawiali). Folię paroizolacyjną - nie wiem czy to dobrze, ale sklejałem taśmą samoprzylepną. mogę prosić o telefon na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 03.09.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 03.09.2007 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Witam Prognoza długoterminowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 03.09.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Witam Wszystkich, u mnie przez tą pogodę nic nie robią. Mówią, że w czasie deszczu klej się rozmywa. Zna ktoś jakąś długoterminową prognozę?___________PozdrowionkaAleksandra http://LEKSA.fotosik.pl/albumy/255232.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 03.09.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 co do pytań powyżej: Rygipsy świetnie zakłada (wynajmowany bywa także do poprawek po innych) Arkadiusz Sobczak. Nr tel. telefonu mogę podać zainteresowanym, ale z tego co wiem jest ciągle rozchwytywany także do innych rzeczy. Bardzo dokładny (jak dla mnie nawet za dokładny, bo to co uważałem za dobre oni jeszcze poprawiali). Jeśli można, to poproszę nr tel. pana Arkadiusza Sobczaka. ____________ Pozdrowionka Aleksandra http://LEKSA.fotosik.pl/albumy/255232.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 03.09.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Witam Wszystkich, u mnie przez tą pogodę nic nie robią. Mówią, że w czasie deszczu klej się rozmywa. Zna ktoś jakąś długoterminową prognozę? Jaki deszcz Przecież świeci słońce Spójrz wyżej matam właśnie podał prognozę długoterminową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 03.09.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Witam Wszystkich, u mnie przez tą pogodę nic nie robią. Mówią, że w czasie deszczu klej się rozmywa. Zna ktoś jakąś długoterminową prognozę? Jaki deszcz Przecież świeci słońce Spójrz wyżej matam właśnie podał prognozę długoterminową Boże! Nie zauważyłam tej prognozy. Jestem przemęczona. Sorry. U mnie teraz kropi, a rano lało, więc Ekipa pojechała na inną budowę. Poza tym sprawdzałam pogodę na jutro i znów deszcz, dlatego jestem podłamana. ___________ Pozdrowionka Aleksandra http://LEKSA.fotosik.pl/albumy/255232.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 03.09.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Boże! Nie zauważyłam tej prognozy. Jestem przemęczona. Sorry. U mnie teraz kropi, a rano lało, więc Ekipa pojechała na inną budowę. Poza tym sprawdzałam pogodę na jutro i znów deszcz, dlatego jestem podłamana. Nie martw się .... u mnie robią wymianę gruntu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 03.09.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Boże! Nie zauważyłam tej prognozy. Jestem przemęczona. Sorry. U mnie teraz kropi, a rano lało, więc Ekipa pojechała na inną budowę. Poza tym sprawdzałam pogodę na jutro i znów deszcz, dlatego jestem podłamana. Nie martw się .... u mnie robią wymianę gruntu Jeszcze? Myślałam, że masz to już za sobą. ___________ Pozdrowionka Aleksandra http://LEKSA.fotosik.pl/albumy/255232.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 03.09.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 trobe, malarza niestety nie polecę, bo sami chwyciliśmy za pędzle i wałki To może tak z rozpędu przelecicie się też do nas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 03.09.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Jeszcze? Myślałam, że masz to już za sobą. Ja też myślałam, że będę miała to już za sobą Zaczęli dopiero w piątek, bo najpierw trzeba było wymienić grunt pod drogą Jeszcze do tego zabrakło piachu i musieli czekać do poniedziałku bo w sobotę jest zakaz dla ciężarowych Mam nadzieję, że dzisiaj skończą ale od rana nie mogę się do nich dodzwonić Ale luzik ... oby do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts