trobe 03.09.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Boże! Nie zauważyłam tej prognozy. Jestem przemęczona. Sorry. U mnie teraz kropi, a rano lało, więc Ekipa pojechała na inną budowę. Poza tym sprawdzałam pogodę na jutro i znów deszcz, dlatego jestem podłamana. Nie martw się .... u mnie robią wymianę gruntu Kto robi tę wymianę? Poszukuję kogoś odpowiedzialnego do niwelacji działki. Facet, z którym się umawiałam robi mnie w balona już od 1,5 miesiąca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prokowal 03.09.2007 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 bry! Przed zalewaniem ostatnich wieńców non-stop sprawdzałem pogodę. Chyba najprzyzwoitsza pogodynka, jaką znalazłem to http://www.meteo.pl. Kliknijcie na Szczecinie i macie trzydniową przepowiednię pogody. Nawet się sprawdza w miarę dobrze. A jeśli nie chce się Wam odsłaniać okien, to opady deszczu możecie sprawdzić na radarze: http://wind.met.fu-berlin.de/wind/main.php?lId=600 Sam opad, jak opad - rysunki są z małym opóźnieniem publikowane, ale przydatna jest obserwacja kierunku przesuwania się ewentualnych chmur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 03.09.2007 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Kto robi tę wymianę? Poszukuję kogoś odpowiedzialnego do niwelacji działki. Facet, z którym się umawiałam robi mnie w balona już od 1,5 miesiąca. Trobe sprzęt mam z firmy 4x4 Serwis ... ja już nie wspomnę ile czasu mi zajęło, żeby ktoś nam zrobił tą wymianę... pół Szczecina obdzwoniłam i dopiero oni się za to zabrali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 03.09.2007 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Trobe sprzęt mam z firmy 4x4 Serwis ... ja już nie wspomnę ile czasu mi zajęło, żeby ktoś nam zrobił tą wymianę... pół Szczecina obdzwoniłam i dopiero oni się za to zabrali. No, ale jednak się zabrali. Poszukam ich namiarów w necie. Dzięki za informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 03.09.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Witam Wszystkich . Pogoda beznadziejna plany sprzatania dzialki byly ale co z tego skoro taka pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 03.09.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 A ja mam kuchnię z IKEA i chociaż znam ich " jakość" pewnie za 5 lat i tak by mi sie znudziła z całym osprzętem ( Whirpool) zapłaciłam 13,5 tys w drewnianej okleinie , zdjęcia w galerii ..... zaraz bedą Bardzo ładna kuchnia, a skoro co parę lat i tak masz zamiar zmieniać wystrój to nie ma sensu pakować się w wydatki. Ciekawam, jak Ci się te Whirlpoole będą sprawować. W Meblobuku mają sporą zniżkę na meble, jak się weźmie AGD z Whirlpoola lub Amiki, ale nawet na forum są bardzo różne opinie o ich jakości. Mnie pewnie nie będzie się chciało przez najbliższych 10 lat robić wielkich rewolucji , więc dobrze by było, aby i meble i sprzęt się dzielnie spisywały. Tez podobaja mi sie niektore kuchnie z Ikea szkoda tylko ze nie mozna zamowic w lepszej mocniejszej wersji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 03.09.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Trobe sprzęt mam z firmy 4x4 Serwis ... ja już nie wspomnę ile czasu mi zajęło, żeby ktoś nam zrobił tą wymianę... pół Szczecina obdzwoniłam i dopiero oni się za to zabrali. No, ale jednak się zabrali. Poszukam ich namiarów w necie. Dzięki za informację. Trobe priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 03.09.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 PILNE prośba o pomoc. Czy może zetknął się ktoś z profilem okapowym ale takim który można zamontować w ŁUKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamin 03.09.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Witam Wszystkich piotr_mielonka poszło Bibi1 czy możesz przesłać mi namiar na pana A. Sobczaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 03.09.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 U mnie dzisiaj znowu zaszła rewolucja. Zamontowała się instalacja odkurzacza centralnego, a na zewnatrz dom zostal do polowy oblozony styropianem. Tylko jak tu sie cieszyc z postepow, gdy ekipa od surowego zamontowala mi w lazience zwykle okno dachowe, zamiast specjalnego. Czy na prawde nie ma juz w tym kraju myslacych budowlancow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 03.09.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 U mnie dzisiaj znowu zaszła rewolucja. Zamontowała się instalacja odkurzacza centralnego, a na zewnatrz dom zostal do polowy oblozony styropianem. Tylko jak tu sie cieszyc z postepow, gdy ekipa od surowego zamontowala mi w lazience zwykle okno dachowe, zamiast specjalnego. Czy na prawde nie ma juz w tym kraju myslacych budowlancow? Dla pocieszenia u mnie elektryk kopal aby zamontowac kabel zasilajacy i chcial kuc fundament a mam pieknie przygotowany przepust dobrze ze w pore zauwazylibysmy bo pokuli by mi i zniszczyli ocieplenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 03.09.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 U mnie dzisiaj znowu zaszła rewolucja. Zamontowała się instalacja odkurzacza centralnego, a na zewnatrz dom zostal do polowy oblozony styropianem. Tylko jak tu sie cieszyc z postepow, gdy ekipa od surowego zamontowala mi w lazience zwykle okno dachowe, zamiast specjalnego. Czy na prawde nie ma juz w tym kraju myslacych budowlancow? Ile cm styropianu dajesz ?? Ile gniazdek odkurzacza ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 03.09.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 U mnie dzisiaj znowu zaszła rewolucja. Zamontowała się instalacja odkurzacza centralnego, a na zewnatrz dom zostal do polowy oblozony styropianem. Tylko jak tu sie cieszyc z postepow, gdy ekipa od surowego zamontowala mi w lazience zwykle okno dachowe, zamiast specjalnego. Czy na prawde nie ma juz w tym kraju myslacych budowlancow? Dla pocieszenia u mnie elektryk kopal aby zamontowac kabel zasilajacy i chcial kuc fundament a mam pieknie przygotowany przepust dobrze ze w pore zauwazylibysmy bo pokuli by mi i zniszczyli ocieplenie Z jednej strony fajnie wiedziec, ze nie tylko ja mam do czynienia z partaczami, a z drugiej strony przykre, ze wszyscy musimy sie z nimi uzerac. O ile piekniej by sie budowalo, gdyby miec do czynienia z fachowcami z prawdziwego zdarzenia. No, ale takich to trzeba by szukac na zachodzie, bo w kraju juz chyba nikogo takiego nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 03.09.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 U mnie dzisiaj znowu zaszła rewolucja. Zamontowała się instalacja odkurzacza centralnego, a na zewnatrz dom zostal do polowy oblozony styropianem. Tylko jak tu sie cieszyc z postepow, gdy ekipa od surowego zamontowala mi w lazience zwykle okno dachowe, zamiast specjalnego. Czy na prawde nie ma juz w tym kraju myslacych budowlancow? Dla pocieszenia u mnie elektryk kopal aby zamontowac kabel zasilajacy i chcial kuc fundament a mam pieknie przygotowany przepust dobrze ze w pore zauwazylibysmy bo pokuli by mi i zniszczyli ocieplenie Z jednej strony fajnie wiedziec, ze nie tylko ja mam do czynienia z partaczami, a z drugiej strony przykre, ze wszyscy musimy sie z nimi uzerac. O ile piekniej by sie budowalo, gdyby miec do czynienia z fachowcami z prawdziwego zdarzenia. No, ale takich to trzeba by szukac na zachodzie, bo w kraju juz chyba nikogo takiego nie ma. Ja i tak Ciebie podziwiam ze tak szybko idziesz z tymi ekipami ja mam wolniejsze tempo bo nie nadazylabym czasowo Ten reku masz z dodatkowa grzalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 03.09.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 U mnie dzisiaj znowu zaszła rewolucja. Zamontowała się instalacja odkurzacza centralnego, a na zewnatrz dom zostal do polowy oblozony styropianem. Tylko jak tu sie cieszyc z postepow, gdy ekipa od surowego zamontowala mi w lazience zwykle okno dachowe, zamiast specjalnego. Czy na prawde nie ma juz w tym kraju myslacych budowlancow? Dla pocieszenia u mnie elektryk kopal aby zamontowac kabel zasilajacy i chcial kuc fundament a mam pieknie przygotowany przepust dobrze ze w pore zauwazylibysmy bo pokuli by mi i zniszczyli ocieplenie Z jednej strony fajnie wiedziec, ze nie tylko ja mam do czynienia z partaczami, a z drugiej strony przykre, ze wszyscy musimy sie z nimi uzerac. O ile piekniej by sie budowalo, gdyby miec do czynienia z fachowcami z prawdziwego zdarzenia. No, ale takich to trzeba by szukac na zachodzie, bo w kraju juz chyba nikogo takiego nie ma. Ja i tak Ciebie podziwiam ze tak szybko idziesz z tymi ekipami ja mam wolniejsze tempo bo nie nadazylabym czasowo Ten reku masz z dodatkowa grzalka Reku ma grzalke elektryczna zapobiegajaca zamarzaniu. Mam nadzieje, ze dzieki GWC grzalka nie bedzie sie zalaczac zbyt czesto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 03.09.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 U mnie dzisiaj znowu zaszła rewolucja. Zamontowała się instalacja odkurzacza centralnego, a na zewnatrz dom zostal do polowy oblozony styropianem. Tylko jak tu sie cieszyc z postepow, gdy ekipa od surowego zamontowala mi w lazience zwykle okno dachowe, zamiast specjalnego. Czy na prawde nie ma juz w tym kraju myslacych budowlancow? Ile cm styropianu dajesz ?? Ile gniazdek odkurzacza ?? 15cm 3 gniazda, szufelka w kuchni, gniazdo-szufelka w wiatrołapie i moze dam jeszcze gniazdo "gospodarcze" w garazu, ale sie zastanawiam czy warto, bo spokojnie siegne z wiatrolapu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 03.09.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 U mnie dzisiaj znowu zaszła rewolucja. Zamontowała się instalacja odkurzacza centralnego, a na zewnatrz dom zostal do polowy oblozony styropianem. Tylko jak tu sie cieszyc z postepow, gdy ekipa od surowego zamontowala mi w lazience zwykle okno dachowe, zamiast specjalnego. Czy na prawde nie ma juz w tym kraju myslacych budowlancow? Dla pocieszenia u mnie elektryk kopal aby zamontowac kabel zasilajacy i chcial kuc fundament a mam pieknie przygotowany przepust dobrze ze w pore zauwazylibysmy bo pokuli by mi i zniszczyli ocieplenie Z jednej strony fajnie wiedziec, ze nie tylko ja mam do czynienia z partaczami, a z drugiej strony przykre, ze wszyscy musimy sie z nimi uzerac. O ile piekniej by sie budowalo, gdyby miec do czynienia z fachowcami z prawdziwego zdarzenia. No, ale takich to trzeba by szukac na zachodzie, bo w kraju juz chyba nikogo takiego nie ma. Ja i tak Ciebie podziwiam ze tak szybko idziesz z tymi ekipami ja mam wolniejsze tempo bo nie nadazylabym czasowo Ten reku masz z dodatkowa grzalka Reku ma grzalke elektryczna zapobiegajaca zamarzaniu. Mam nadzieje, ze dzieki GWC grzalka nie bedzie sie zalaczac zbyt czesto. Ile dodatkowo bedzie kosztowal GWC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 03.09.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 U mnie dzisiaj znowu zaszła rewolucja. Zamontowała się instalacja odkurzacza centralnego, a na zewnatrz dom zostal do polowy oblozony styropianem. Tylko jak tu sie cieszyc z postepow, gdy ekipa od surowego zamontowala mi w lazience zwykle okno dachowe, zamiast specjalnego. Czy na prawde nie ma juz w tym kraju myslacych budowlancow? Dla pocieszenia u mnie elektryk kopal aby zamontowac kabel zasilajacy i chcial kuc fundament a mam pieknie przygotowany przepust dobrze ze w pore zauwazylibysmy bo pokuli by mi i zniszczyli ocieplenie Z jednej strony fajnie wiedziec, ze nie tylko ja mam do czynienia z partaczami, a z drugiej strony przykre, ze wszyscy musimy sie z nimi uzerac. O ile piekniej by sie budowalo, gdyby miec do czynienia z fachowcami z prawdziwego zdarzenia. No, ale takich to trzeba by szukac na zachodzie, bo w kraju juz chyba nikogo takiego nie ma. Ja i tak Ciebie podziwiam ze tak szybko idziesz z tymi ekipami ja mam wolniejsze tempo bo nie nadazylabym czasowo Ja tez nie wyrabiam czasowo, ale ciagle mam wiare, ze uda mi sie skonczyc do konca roku. Chocbym mial mieszkac na golych betonach, to jestem bardzo zmotywowany do zamieszkania w koncu na swoim. Ja po prostu jestem z gatunku tych niecierpliwych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 03.09.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 U mnie dzisiaj znowu zaszła rewolucja. Zamontowała się instalacja odkurzacza centralnego, a na zewnatrz dom zostal do polowy oblozony styropianem. Tylko jak tu sie cieszyc z postepow, gdy ekipa od surowego zamontowala mi w lazience zwykle okno dachowe, zamiast specjalnego. Czy na prawde nie ma juz w tym kraju myslacych budowlancow? Dla pocieszenia u mnie elektryk kopal aby zamontowac kabel zasilajacy i chcial kuc fundament a mam pieknie przygotowany przepust dobrze ze w pore zauwazylibysmy bo pokuli by mi i zniszczyli ocieplenie Z jednej strony fajnie wiedziec, ze nie tylko ja mam do czynienia z partaczami, a z drugiej strony przykre, ze wszyscy musimy sie z nimi uzerac. O ile piekniej by sie budowalo, gdyby miec do czynienia z fachowcami z prawdziwego zdarzenia. No, ale takich to trzeba by szukac na zachodzie, bo w kraju juz chyba nikogo takiego nie ma. Ja i tak Ciebie podziwiam ze tak szybko idziesz z tymi ekipami ja mam wolniejsze tempo bo nie nadazylabym czasowo Ten reku masz z dodatkowa grzalka Reku ma grzalke elektryczna zapobiegajaca zamarzaniu. Mam nadzieje, ze dzieki GWC grzalka nie bedzie sie zalaczac zbyt czesto. Ile dodatkowo bedzie kosztowal GWC Okolo 12tys za wymiennik o dlugosci 55 metrow na rurach Rehau. W cenie robiona na zamowienie automatyczna przepustnica. Czerpnie powietrza zamowilem w rekuperatory.pl, bo kosztuje polowe ceny czerpni Rehau'owskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 04.09.2007 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 U mnie dzisiaj znowu zaszła rewolucja. Zamontowała się instalacja odkurzacza centralnego, a na zewnatrz dom zostal do polowy oblozony styropianem. Tylko jak tu sie cieszyc z postepow, gdy ekipa od surowego zamontowala mi w lazience zwykle okno dachowe, zamiast specjalnego. Czy na prawde nie ma juz w tym kraju myslacych budowlancow? Ile cm styropianu dajesz ?? Ile gniazdek odkurzacza ?? 15cm 3 gniazda, szufelka w kuchni, gniazdo-szufelka w wiatrołapie i moze dam jeszcze gniazdo "gospodarcze" w garazu, ale sie zastanawiam czy warto, bo spokojnie siegne z wiatrolapu. daj koniecznie - przyda się przy odkurzaniu samochodu np. po powrocie z grzybobrania, albo (co już minęło) z plaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts