Didi 04.09.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 No to na koniec dnia wyleję swoje smutki - obtarłam dziś swój samochodzik nie ma jeszcze dwóch miesięcy a już błotniczek do wymiany Współczuję. Mój co prawda zdecydowanie starszy ale otarty i wgnieciony przez nieznanego sprawcę też budzi mój niekłamany smutek zwłaszcza, że nie dam go do naprawy. tylko dleczego zawsze to ja najadę na jakiś słup, kosz na śmieci i inny gadżet wystający z ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 04.09.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 No to na koniec dnia wyleję swoje smutki - obtarłam dziś swój samochodzik nie ma jeszcze dwóch miesięcy a już błotniczek do wymiany Współczuję. Mój co prawda zdecydowanie starszy ale otarty i wgnieciony przez nieznanego sprawcę też budzi mój niekłamany smutek zwłaszcza, że nie dam go do naprawy. tylko dleczego zawsze to ja najadę na jakiś słup, kosz na śmieci i inny gadżet wystający z ziemi Ja tez nie wiem dlaczego te slupy (i inne kosze) zawsze tak z nienacka wyskakuja na jezdnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 04.09.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Witam, jakiej firmy macie albo zamierzacie mieć osprzęt elektryczny? Czy legrand jest ok? Na co zwracać uwagę przy wyborze? No i - dokąd na zakupy? Ja przyjełam zasadę, kontakty na wtyczki estetyczne, ale i tanie (bo i tak nie widać), natomiast troche się przyłożyłam przy przyciskach, ale też bez szaleństw (Polo). Wszystko w TWN na Cukrowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 04.09.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Witam, jakiej firmy macie albo zamierzacie mieć osprzęt elektryczny? Czy legrand jest ok? Na co zwracać uwagę przy wyborze? No i - dokąd na zakupy? Ja przyjełam zasadę, kontakty na wtyczki estetyczne, ale i tanie (bo i tak nie widać), natomiast troche się przyłożyłam przy przyciskach, ale też bez szaleństw (Polo). Wszystko w TWN na Cukrowej. Z doswiadczenia wiem, ze gniazda i przelaczniki zmienia sie zwykle przy kazdym remoncie. W zwiazku z tym nie zamierzam inwestowac w niewiadomo jak drogi osprzet, na ktory moda minie pewnie za dwa lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 05.09.2007 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Polecam serię kwadrat Berkera. Bardzo dobre jakościowo,stosunkowo niedrogie i neutralne wzorniczo.http://www.berker.com/pl/polska/produkty/serie_produktow/bkwadrat/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 05.09.2007 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Witam środowo, dziękuję za uwagi o osprzęcie - pozostaje policzyć ilość poszczególnych elementów (dlaczego nie zrobiłam tego w momencie zakładania instalacji? ). Ale już widzę - będę potrzebowała pięciokrotnych ramek, a takich chyba legrand nie ma w standardzie . Dziś montaż drzwi do garażu - no może wreszcie coś się ruszy na naszej budowie. Kominkarz chyba już wyszedł ze szpitala, ale kafelkarz nie odbiera telefonów - mam niedobre przeczucia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.09.2007 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Witam! Gdzie w Szczecinie kupię Linksys Wag200 - eu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 05.09.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Witam środowo, dziękuję za uwagi o osprzęcie - pozostaje policzyć ilość poszczególnych elementów (dlaczego nie zrobiłam tego w momencie zakładania instalacji? ). Ale już widzę - będę potrzebowała pięciokrotnych ramek, a takich chyba legrand nie ma w standardzie . Dziś montaż drzwi do garażu - no może wreszcie coś się ruszy na naszej budowie. Kominkarz chyba już wyszedł ze szpitala, ale kafelkarz nie odbiera telefonów - mam niedobre przeczucia . Witam Wszystkich A jakie drzwi montujesz .Przejezdzilam ostatnio Szczecin w poszukiwaniu drzwi garazowych i nic co by pasowalo kolorem do okien nie znalazlam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 05.09.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Czy ktores z obecnie produkowanych energoszczednych zarowek moga wspolpracowac ze sciemniaczem( ale poprawnie zeby nie migotaly ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.09.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 pozdrawiam srodkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.09.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Witam, z czego robicie słupy na zewnątrz - cegła klinkierowa, obkładacie płytkami klinkierowymi, czy tynkujecie. Jakie koszty? ___________ Pozdrowionka Aleksandra http://LEKSA.fotosik.pl/albumy/255232.html u mnie jest cegła klinkierowa...o kosztach nie wspomne bo juz zapewne nie aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.09.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Witam, z czego robicie słupy na zewnątrz - cegła klinkierowa, obkładacie płytkami klinkierowymi, czy tynkujecie. Jakie koszty? Ja tynkuje. O kosztach sie nie wypowiem, bo jest to robione w calosci z reszta elewacji. Witam Wszystkich A jakie sa koszty robocizny i materialow na elewacji i podbitki . Jeszcze o tym nie myslalam a juz by wypadalo Zastanow sie na poczatek z czego ma byc ta elewacja i jakiej grubosci, jakie parapety, jaka podbitna (drewaniana, siding, inna). Te czynniki mocno wplywaja na cene zarowno materialu jak i robocizny. Podbitka na pewno drewniana drozsza ale jak widze jak wyglada sinding po 5,6 latach u sasiadow to mi sie odechciewa jak juz taniej to moze plyta + tynk Parapety myslalam o plytkach klinkierowych Ja wybralem parapety z duromarmuru. Szybko i tanio sie uklada, a podobaja mi sie tak samo jak klinkierowe, jesli nie bardziej. Jedyny minus, to koniecznosc woskowania co najmniej raz do roku, choc klinkier chyba tez nie jest calkiem "bezobslugowy". ja mam klinkierowe szkliwione....i zapewniam sa bezobslugowe.....no umyc trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.09.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 srodkowo witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 05.09.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Witam, z czego robicie słupy na zewnątrz - cegła klinkierowa, obkładacie płytkami klinkierowymi, czy tynkujecie. Jakie koszty? Ja tynkuje. O kosztach sie nie wypowiem, bo jest to robione w calosci z reszta elewacji. Witam Wszystkich A jakie sa koszty robocizny i materialow na elewacji i podbitki . Jeszcze o tym nie myslalam a juz by wypadalo Zastanow sie na poczatek z czego ma byc ta elewacja i jakiej grubosci, jakie parapety, jaka podbitna (drewaniana, siding, inna). Te czynniki mocno wplywaja na cene zarowno materialu jak i robocizny. Podbitka na pewno drewniana drozsza ale jak widze jak wyglada sinding po 5,6 latach u sasiadow to mi sie odechciewa jak juz taniej to moze plyta + tynk Parapety myslalam o plytkach klinkierowych Ja wybralem parapety z duromarmuru. Szybko i tanio sie uklada, a podobaja mi sie tak samo jak klinkierowe, jesli nie bardziej. Jedyny minus, to koniecznosc woskowania co najmniej raz do roku, choc klinkier chyba tez nie jest calkiem "bezobslugowy". ja mam klinkierowe szkliwione....i zapewniam sa bezobslugowe.....no umyc trzeba Jakiej firmy ogladalam cerabud bardzo fajne jakosciowo tylko zakonczenie ich moglo by byc bardziej na okraglo wywiniete .W sumie drogo nie wychodza okolo 5 zl sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 05.09.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Witam środowo, dziękuję za uwagi o osprzęcie - pozostaje policzyć ilość poszczególnych elementów (dlaczego nie zrobiłam tego w momencie zakładania instalacji? ). Ale już widzę - będę potrzebowała pięciokrotnych ramek, a takich chyba legrand nie ma w standardzie . Dziś montaż drzwi do garażu - no może wreszcie coś się ruszy na naszej budowie. Kominkarz chyba już wyszedł ze szpitala, ale kafelkarz nie odbiera telefonów - mam niedobre przeczucia . Witam Wszystkich A jakie drzwi montujesz .Przejezdzilam ostatnio Szczecin w poszukiwaniu drzwi garazowych i nic co by pasowalo kolorem do okien nie znalazlam KMT Classic, złoty dąb. W sumie to one będą między domem a garażem, więc w zasadzie powinny bardziej harmonizować z drzwiami wewnętrznymi niż z oknami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda787 05.09.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 witam,poszukuję kierownika budowy,czy mozecie mi kogoś polecic?, bo moj dotychczasowy wyjezdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 05.09.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Witam środowo, dziękuję za uwagi o osprzęcie - pozostaje policzyć ilość poszczególnych elementów (dlaczego nie zrobiłam tego w momencie zakładania instalacji? ). Ale już widzę - będę potrzebowała pięciokrotnych ramek, a takich chyba legrand nie ma w standardzie . Dziś montaż drzwi do garażu - no może wreszcie coś się ruszy na naszej budowie. Kominkarz chyba już wyszedł ze szpitala, ale kafelkarz nie odbiera telefonów - mam niedobre przeczucia . Witam Wszystkich A jakie drzwi montujesz .Przejezdzilam ostatnio Szczecin w poszukiwaniu drzwi garazowych i nic co by pasowalo kolorem do okien nie znalazlam KMT Classic, złoty dąb. W sumie to one będą między domem a garażem, więc w zasadzie powinny bardziej harmonizować z drzwiami wewnętrznymi niż z oknami. Ogladalam bardzo ladny kolor ala za jasny do moich okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 05.09.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Witam środowo, dziękuję za uwagi o osprzęcie - pozostaje policzyć ilość poszczególnych elementów (dlaczego nie zrobiłam tego w momencie zakładania instalacji? ). Ale już widzę - będę potrzebowała pięciokrotnych ramek, a takich chyba legrand nie ma w standardzie . Dziś montaż drzwi do garażu - no może wreszcie coś się ruszy na naszej budowie. Kominkarz chyba już wyszedł ze szpitala, ale kafelkarz nie odbiera telefonów - mam niedobre przeczucia . Witam Wszystkich A jakie drzwi montujesz .Przejezdzilam ostatnio Szczecin w poszukiwaniu drzwi garazowych i nic co by pasowalo kolorem do okien nie znalazlam KMT Classic, złoty dąb. W sumie to one będą między domem a garażem, więc w zasadzie powinny bardziej harmonizować z drzwiami wewnętrznymi niż z oknami. Kupowalas od reki czy musialas czekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 05.09.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Czytaliscie http://miasta.gazeta.pl/szczecin/1,34939,4460146.html Co sadzicie ja osobiscie wolala bym aby lotniska w Dabiu nie bylo bo to jest olbrzymi halas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 05.09.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Witam środowo, dziękuję za uwagi o osprzęcie - pozostaje policzyć ilość poszczególnych elementów (dlaczego nie zrobiłam tego w momencie zakładania instalacji? ). Ale już widzę - będę potrzebowała pięciokrotnych ramek, a takich chyba legrand nie ma w standardzie . Dziś montaż drzwi do garażu - no może wreszcie coś się ruszy na naszej budowie. Kominkarz chyba już wyszedł ze szpitala, ale kafelkarz nie odbiera telefonów - mam niedobre przeczucia . Witam! ramki x 5 są w nowej serii osprzętu Sistena Life (Legrand). Osprzęt super, w tym zabawki dla inteligentnego domu. Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts