piotr_mielonka 10.09.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Witam Wszystkich Tych którzy mnie prosili o listę rankingową pragnę poinformować, że właśnie poszło ja nie dostałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr_mielonka 10.09.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 właśnie kupiliśmy dachówkę i sprzedawca podrzucił nam 2 tematy:czy chcemy wypasioną folię Delta Maxx czy "zwykłą" membranę Supernova (róznica na całym dachu 2000zł - warto??rynny Bryza czy Kanion (bryza tańsza o 1000zł) - gorsza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 10.09.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 właśnie kupiliśmy dachówkę i sprzedawca podrzucił nam 2 tematy: czy chcemy wypasioną folię Delta Maxx czy "zwykłą" membranę Supernova (róznica na całym dachu 2000zł - warto?? rynny Bryza czy Kanion (bryza tańsza o 1000zł) - gorsza?? Ja kupilam Tyveka Solid za chyba 4,6 zl Brutto i bardzo jestem zadowolona Rynny mam Kaniona ale czy bedzie duza roznica w jakosci trudno powiedziec zobaczymy po latach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 10.09.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Pytanie dnia: Ile kosztuje polozenie podbitki z PCV? Moj wykonawca wola sobie 40zl za m2 podbitki ze zrobieniem konstrukcji. Czy to nie za duzo? Ponawiam pytanie. w tej cenie zrobiliśmy podbitkę drewnianą, a powinno być drożej, bo z malowaniem. Aha, wąskie okapy liczone były za 1mb. drewniana 30 zł z malowaniem, ale to 2 lata temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 10.09.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Gdzie w Szczecinie można kupić płytki granitowe płomieniowane? Wydaje mi sie, że gdzieś na terenie Baltony na Gdańskiej są chłopaki od takich rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 10.09.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Mam jeszcze jedno pytanie. Czy kafelkarz liczy sobie osobno za akrylowanie w łazienkach. Nie bardzo wiem o co mu chodzi ale podejrzewam ze chodzi o jakieś wykończenia. Moi nie liczyli i według mnie nie powinni, w łazience, to się należy, jak pieskowi... Niedługo za fugowanie będa liczyć osobno! O tempora, o mores! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamin 10.09.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Witam Wszystkich piotr_mielonka poszło jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 10.09.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Mam jeszcze jedno pytanie. Czy kafelkarz liczy sobie osobno za akrylowanie w łazienkach. Nie bardzo wiem o co mu chodzi ale podejrzewam ze chodzi o jakieś wykończenia. Moi nie liczyli i według mnie nie powinni, w łazience, to się należy, jak pieskowi... Niedługo za fugowanie będa liczyć osobno! O tempora, o mores! każdy fachowiec zwyczajowo powinien wszelkie silikony i akryle połozyc w cenie usługi za wykonanie łazienki. Jeśłi chce doliczyc cos ekstra nie godź sie na to. Chociaż jak ktos sie orientuje w temacie kosztorysowania to w KNR są nakłady na siliokonwanie i obsadzanie listew plastikowych itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamin 10.09.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Potrzebuję namiar na super elektryka (może być też i bardzo dobry ), który zrobi też i alarm. Kiedyś zapisałam sobie namiary ale gdzieś je oczywiście posiałam Poza tym chciałam się Was zapytać co sądzicie o piecach ulrich? Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 10.09.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Teraz to ja też się przywitam i pytanko: Poszukuję ekipy do wykonania ogrodzenia !! Ja też!!! I ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 10.09.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Czy ktoś się może orientuje ile teraz powinny kosztować głądzie gipsowe z malowaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pecularis 10.09.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 UWAGA!!!!!!!!! mam do SPRZEDANIA OKAZYJNIE: membranę dachową 3-warstwowa (1 szt./75m2- 180zł)_ 6 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 10.09.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Ile kosztowalo was wynajecie sprzetu do stanu surowego (koparka, strop, szalunki, stopa do ubijania itp )?? Koparka 90zl / godzina szalunki 4500 za okolo 130m2 ubijarka jakos 70/dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 10.09.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 właśnie kupiliśmy dachówkę i sprzedawca podrzucił nam 2 tematy: czy chcemy wypasioną folię Delta Maxx czy "zwykłą" membranę Supernova (róznica na całym dachu 2000zł - warto?? rynny Bryza czy Kanion (bryza tańsza o 1000zł) - gorsza?? Ja wzialem Bryze. Wyszlo prawie polowe taniej. Doszedlem do wniosku, ze lepiej wziac tansza i wymienic najwyzej za te 10 lat. Plastik i tak wieczny nie jest, wiec predzej czy pozniej przyjdzie czas na wymiane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaw79 11.09.2007 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Witam wszystkich MAm pytanie Wczoraj zalali lawe o 20.30 czy jest sens jeszcze cokolwiek ubijac Lawy mam szer.75-80 glebokie na 60-65 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 11.09.2007 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 pozdrawiam wtorkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jancio Wodnik 11.09.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Czy ktoś się może orientuje ile teraz powinny kosztować głądzie gipsowe z malowaniem? szpachlowanie+gruntowanie+malowanie na biało x2 - 25 zł/m2 jańcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jancio Wodnik 11.09.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Potrzebuję namiar na super elektryka (może być też i bardzo dobry ), który zrobi też i alarm. Kiedyś zapisałam sobie namiary ale gdzieś je oczywiście posiałam Poszło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jancio Wodnik 11.09.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Mały teścik Ile wydaliście na bramy garażowe i drzwi zewnętrzne i jakie ? Ja brama Normstahl - 4 metrowa - 4800 ,-drzwi Cal 1,5 metra (z doświetlem) - 5300,- proszę o szczere informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jancio Wodnik 11.09.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Witam wszystkich MAm pytanie Wczoraj zalali lawe o 20.30 czy jest sens jeszcze cokolwiek ubijac Lawy mam szer.75-80 glebokie na 60-65 Nic nie trzeba ubijać - cierpliwości - przy takiej pogodzie ok 5 dni i można działać PS. coś płytkie te ławy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts