maro74 13.09.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Witam wszystkich. Podpowiedzcie gdzie na necie najlepiej założyć galerię na fotki z budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krasnoludek 13.09.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Witam wszystkich! Mam poważny problem, "Fachowcy" tak mi zrobili poddasze że nadaje sie tylko do zdjęcia płyt i zrobienia na nowo. W związku z tym poszukuje kogoś kto dobrze cioś takiego by zrobił (wełna jest tylko przykręcić regipsy). kafelki się kładą a tu taka niespodzianka:(:(. Prosże o namiar na kogoś. Do pana Sobczaka już dzwoniłam i nie ma czasu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 13.09.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Witam wszystkich. Podpowiedzcie gdzie na necie najlepiej założyć galerię na fotki z budowy. Proponuje http://picasaweb.google.pl/ Mozna dodawac zdjecia z programu lub przez strone. Umozliwia rowniez linkowanie zdjec do swojej strony lub forum (troche trudniej to zrobic automatycznie ale da sie). Duza pojemnosc i ogolnie latwosc obslugi, kliknij na obrazek www w mojej stopce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 13.09.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Witam wszystkich. Podpowiedzcie gdzie na necie najlepiej założyć galerię na fotki z budowy. Ściągnij sobie program Picasa do zarządzania zdjęciami. Jest darmowy i całkiem fajny na ich serwerze w łatwy sposób umieszcza się zdjęcia we własnej galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 13.09.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Witam Wszystkich. Gdzie najtaniej kupie welne i plyty gips-kart. Czy welne dostane od reki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 13.09.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Witam Wszystkich. Gdzie najtaniej kupie welne i plyty gips-kart. Czy welne dostane od reki Rzuć okiem na PRIV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 13.09.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Czy ktos wie jak dlugo czeka sie teraz na odpis z KW w sadzie w Policach ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 13.09.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Witam grupę Matam gratuluję pozwolenia !!! Co do sądu w Policach to 7 dni i przysyłają pocztą... ale jak ładnie poprosisz to dostaniesz od ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek i ania 13.09.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 witam wszystkich, po przeglądnięciu paru galerii widzę, że często kable elektrycy kładą "górą", a mój mi powiedział, że on kładzie dołem na chudziaku przy ścianie, czy to nie jest fuszerka ?, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 13.09.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 witam wszystkich, po przeglądnięciu paru galerii widzę, że często kable elektrycy kładą "górą", a mój mi powiedział, że on kładzie dołem na chudziaku przy ścianie, czy to nie jest fuszerka ?, pozdrawiam Ja mam wiekszosc kladzione dolem w dodatkowych plastikowych rurkach oslonowych . I nie jest to fuszerka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.09.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Witam wszystkich czy ktokolwiek z szanownej grupy szczecińskiej ma doświadczenie z budowaniem-rozbudowywaniem-przebudowywaniem po niemieckiej stronie granicy? Ziemia tańsza, domy też, tylko formalności co niemiara. a kupiles cos tam??? daj znac na privka to odpowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.09.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 popoludniowo witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 13.09.2007 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Pytanko nawiązujące do tematu fundamentów wspomnianego powyżej. Właśnie w kierunku przystosowania "gotowca" do faktycznych warunków. Kto robił badania gruntu i jakie jest Wasze zdanie na ten temat? No i pytanie z innej beczki w temacie obsługi geodezyjnej: 1. Ile płaciliście za mapkę dla celów projektowych. 2. Ile za pozostałe etapy obsługi geodezyjnej w trakcie budowy. Robert. Ponawiam pytanie odnośnie pkt 2 jak powyżej. Z góry dzięki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ortolin 13.09.2007 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Witam wszystkich czy ktokolwiek z szanownej grupy szczecińskiej ma doświadczenie z budowaniem-rozbudowywaniem-przebudowywaniem po niemieckiej stronie granicy? Ziemia tańsza, domy też, tylko formalności co niemiara. a kupiles cos tam??? daj znac na privka to odpowiem Poszlo na priv Jakby ktos jeszcze myslal o przeniesieniu sie na druga strone granicy, to priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hijo_dePuta 13.09.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Witam! Zaczynam (!) budowe jeszcze w tym roku Bedzie chwilka to wrzuce fotki dzialki i z budowy przylaczy. Na szybko prosze o: - polecenie sprzedawcy/instalatora kotlow gazowych, - hurtowni z tanim siporexem i stropami teriva. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 13.09.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Witam grupę Matam gratuluję pozwolenia !!! Co do sądu w Policach to 7 dni i przysyłają pocztą... ale jak ładnie poprosisz to dostaniesz od ręki Dzieki. Bylem w Policach i jestem wsciekly. Niestety sekretariat sadu przyjmuje interesantow do 14.00 a ja bylem 14.20 i nikt nie chcial juz przyjac mojego podania. Dawno tak sie nei zdenerwowalem. Szkoda slow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 13.09.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Czy duza jest roznica w jakosci welny u roznych producentow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 13.09.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 witam wszystkich, po przeglądnięciu paru galerii widzę, że często kable elektrycy kładą "górą", a mój mi powiedział, że on kładzie dołem na chudziaku przy ścianie, czy to nie jest fuszerka ?, pozdrawiam Ja mam wiekszosc kladzione dolem w dodatkowych plastikowych rurkach oslonowych . I nie jest to fuszerka ale generalnie należy unikać kładzenia kabli w podłogach (chyba że właśnie w osłonie) i do ok 30 cm nad podłogą. zasada poziomu, pionu i kątów prostych też bardzo ułatwia późniejsze życie mieszkańcom. bo nic nie sprawia tyle "radości" co przerwanie kabla przy montażu progów czy listew przypodłogowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 13.09.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Czy duza jest roznica w jakosci welny u roznych producentow wełna to materiał bardzo prosty, który trudno źle zrobić. różnice tak naprawdę polegają na surowcu (szkło albo kamienie) i czystości produktu, poza oczywiście formą - płyty, zwoje, lamelki itp. czyli różnice nie powinny być duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 14.09.2007 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 witam wszystkich, po przeglądnięciu paru galerii widzę, że często kable elektrycy kładą "górą", a mój mi powiedział, że on kładzie dołem na chudziaku przy ścianie, czy to nie jest fuszerka ?, pozdrawiam Ja mam wiekszosc kladzione dolem w dodatkowych plastikowych rurkach oslonowych . I nie jest to fuszerka Ale ogromne utrudnienie przy robieniu izolacji poziomej i układaniu styropianu. Ja nie miłem nic na chudziaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts