szydas 15.09.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 aby mieć internet wszędzie - wystarczy mieć router bezprzewodowy - choćby taki jakim jest livebox, choć niekoniecznie musi wystarczyć (można oczywiście przetestować to), niemniej moim skromnym zdaniem lepiej doprowadzić kabelek utp do każdego pokoju. livebox tp pozwala jednoczasowo podłączyć jeden komputer - to nie jest router tylko modem dsl, tyle że bezprzewodowy. zgadzam się, że najwygodniejszym wyjściem jest rozprowadzić skrętkę po całym domu (ja tak sobie zrobiłem) - jeśli zrobi się instalację na trochę droższych komponentach kat. 6 to wystarczy na długie lata i nie będzie żadnego problemu z multimediami na komputerach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuani 15.09.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 aby mieć internet wszędzie - wystarczy mieć router bezprzewodowy - choćby taki jakim jest livebox, choć niekoniecznie musi wystarczyć (można oczywiście przetestować to), niemniej moim skromnym zdaniem lepiej doprowadzić kabelek utp do każdego pokoju. livebox tp pozwala jednoczasowo podłączyć jeden komputer - to nie jest router tylko modem dsl, tyle że bezprzewodowy. zgadzam się, że najwygodniejszym wyjściem jest rozprowadzić skrętkę po całym domu (ja tak sobie zrobiłem) - jeśli zrobi się instalację na trochę droższych komponentach kat. 6 to wystarczy na długie lata i nie będzie żadnego problemu z multimediami na komputerach Oj chyba nie bo u mnie jednocześnie na liveboxie chodzą 2 komputerki i jeszcze PocketPC - wszystko wpięte bezprzewodowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 15.09.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 aby mieć internet wszędzie - wystarczy mieć router bezprzewodowy - choćby taki jakim jest livebox, choć niekoniecznie musi wystarczyć (można oczywiście przetestować to), niemniej moim skromnym zdaniem lepiej doprowadzić kabelek utp do każdego pokoju. livebox tp pozwala jednoczasowo podłączyć jeden komputer - to nie jest router tylko modem dsl, tyle że bezprzewodowy. zgadzam się, że najwygodniejszym wyjściem jest rozprowadzić skrętkę po całym domu (ja tak sobie zrobiłem) - jeśli zrobi się instalację na trochę droższych komponentach kat. 6 to wystarczy na długie lata i nie będzie żadnego problemu z multimediami na komputerach Oj chyba nie bo u mnie jednocześnie na liveboxie chodzą 2 komputerki i jeszcze PocketPC - wszystko wpięte bezprzewodowo. to widocznie zmienili oprogramowanie, bo do pewnego czasu dostęp był możliwy tylko z klucza usb, a ten był jeden w zestawie. drugi można było dokupić, ale i tak tylko jeden komputer mógł korzystać z internetu. sprawdzone na kilku liveboxach, różnym sprzętem - nie można było połączyć się laptopem czy pocketem z internetem. ale to było jakiś czas temu. niezależnie od tego i tak warto kupić jakiś lepszy sprzęt w miejsce liveboxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 15.09.2007 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 .... Kto i za ile robił Ci badania? Chyba nie miałem okazji o to zapytać. Podziel się jeszcze wiedzą o obsłudze geodezyjnej. Pzdr. Informacja na priv. Jestem bardzo zadowolona z fachowości i kultury tego pana. Po prostu klasa I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 15.09.2007 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Witam, Wciąż szukam ekipy do ogrodzenia, nie musi być od razu, może za 3 -4 tygodnie, może u kogoś właśnie kończą, to chętnie przejme chłopców A ja następna w kolejce. Mogę jeszcze dłużej poczekać. Nota bene, dlaczego tylko "chłopców" - dziewczynki gorsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 15.09.2007 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Witam Poszukuje opini o firmie "Dom System" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 15.09.2007 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Dzięki Szydas Może i nam się uda po znajomości Ogladaliśmy galerię ze zdjęciami. Niedyskretne pytanko - ile metrów ma Wasza działka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda787 15.09.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 witam, proszę o namiary na tynkarzy,jak cenowo teraz wyglada sprawa tynków? moj e-mail; [email protected]Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 15.09.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Dwa lata temu umówiliśmy się z geodetą na 1200 zł za wszelkie prace geodezyjne przy budowie: wytyczenie, odbiór mediów i naniesienie ich na mapach, naniesienie budynku na mapę potrzebne do zakończenia budowy. Dzięki za informację. U nas po znajomości, jak się okazało trefnej, chcieli 1000 +vat za mapkę do celów projektowych ale jesteśmy umówieni z innym znajomym na ten tydzień. Podobno ma być po kosztach - zobaczymy Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 15.09.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Dzięki Szydas Może i nam się uda po znajomości Ogladaliśmy galerię ze zdjęciami. Niedyskretne pytanko - ile metrów ma Wasza działka? eeeee... 1532 chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 16.09.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 witam niedzielnie pobudka śpiochy, zapowiada się ładna pogoda na wizytę na budowie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.09.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 niedzielnie witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags 16.09.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Witam grupę Czy istnieje jakaś biała lista wykonawców z zachodniopomorskiego?Jak można ją uzyskać? I jak dopisać do niej kogoś kto na to zasłużył? Nie chcę tu robić reklamy komuś, więc może na taką listę bym wrzuciła i komuś by się przydało. No ,wiecie o co chodzi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.09.2007 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 pozdrawiam niedzielnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 16.09.2007 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Witam wieczorkowo Czy używał ktoś maty rozdzielającej pod płytki na dylaację ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 16.09.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Kochani, kolejny apel: Oprócz panów/pań do ogrodzenia, poszukuję także kafelkarza, też z odroczonym terminem . Może być za 2-3 miesiące. Jeśli macie kogoś i polecacie proszę o namiar, żebym mogła zawczasu się umówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 16.09.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Poproszę też o aktualną Listę Wykonawców, jesli ktos byłby tak uprzejmy ją podesłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiastargard 16.09.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr_mielonka 16.09.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 wie ktoś może skąd wziąć spore ilości ziemi do wyrównania terenu wokól domu?? ponawiam pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 17.09.2007 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 wie ktoś może skąd wziąć spore ilości ziemi do wyrównania terenu wokól domu?? ponawiam pytanie można po prostu kupić u ludzi, co handlują, ale koszty..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts