Stemek 18.09.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Robił ktoś może z szanownych forumowiczów jakiś ranking urzędników, opis sposobu załatwienia problemu, bądź po prostu olania - tak centralnie bez ogródek. Jańcio Trochę tak strach pisać, nie wiadomo kto to czyta Ja osobiście mam DUŻE zastrzeżenia do pracy Pana P.O. Naczelnika Wydziału Architektury i Budownictwa w Policach Strasznie ciężki facet. Na samą myśl że mam do niego pójść z jakąś sprawą otwiera mi się nóż w kieszeni. Człowiek czuje się jak alfa i omega, i to razem wzięte. Moje zdanie o nim jest kontrowersyjne więc się nie rozwijam. Z drugiej strony polecam pracowników wodociągów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 18.09.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Jaca_1 fotki poproszę Ja się nie mam czym pochwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 19.09.2007 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Witam Ile kosztowalo was wykonanie przylacza wodnego (wciecie do rury przy dzialce plus studnia plus licznik i kto to wykonywal. Wstawac !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.09.2007 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 rankiem witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr_mielonka 19.09.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Robił ktoś może z szanownych forumowiczów jakiś ranking urzędników, opis sposobu załatwienia problemu, bądź po prostu olania - tak centralnie bez ogródek. Jańcio Trochę tak strach pisać, nie wiadomo kto to czyta Ja osobiście mam DUŻE zastrzeżenia do pracy Pana P.O. Naczelnika Wydziału Architektury i Budownictwa w Policach Strasznie ciężki facet. Na samą myśl że mam do niego pójść z jakąś sprawą otwiera mi się nóż w kieszeni. Człowiek czuje się jak alfa i omega, i to razem wzięte. Moje zdanie o nim jest kontrowersyjne więc się nie rozwijam. Z drugiej strony polecam pracowników wodociągów. może kogoś konkretnie bo nie mogę siędoprosić o podciągnięcie wodociągu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr_mielonka 19.09.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Witam Ile kosztowalo was wykonanie przylacza wodnego (wciecie do rury przy dzialce plus studnia plus licznik i kto to wykonywal. Wstawac !! też z tym walczę - a właściwie szukam wykonawcy który załatwi mi wszystko z odbiorem goleniowskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr_mielonka 19.09.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 może są tacy na owianej mitem liście o którą pytam od lutego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 19.09.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Witam Ile kosztowalo was wykonanie przylacza wodnego (wciecie do rury przy dzialce plus studnia plus licznik i kto to wykonywal. Wstawac !! też z tym walczę - a właściwie szukam wykonawcy który załatwi mi wszystko z odbiorem goleniowskim Dzwonilem dzisiaj do Wodociagow Zachodniopomorskich i oni moga wykonac do konca roku albo na poczatku nastepnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 19.09.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Teska, Trobe, dziękuję, coś drgnęło Trobe, zabij mnie, ale nie potrafiłam powiedzieć facetowi skąd mam namiar, wszystkie detale, poza imieniem, dotyczące ciebie i budowy wyleciały mi z głowy....może czas byłoby mnie odwiedzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiastargard 19.09.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiastargard 19.09.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 19.09.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Witam Ile kosztowalo was wykonanie przylacza wodnego (wciecie do rury przy dzialce plus studnia plus licznik i kto to wykonywal. Wstawac !! też z tym walczę - a właściwie szukam wykonawcy który załatwi mi wszystko z odbiorem goleniowskim Ja przylacze wpawdzie mialem, robilem sam montaz licznika + podlaczenie instalacji odbiorczej. Zlecilem to po prostu wodociagom. Szybko, niedrogo i bezproblemowy odbior. Polecam sprawdzic taka opcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 19.09.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Witam Ile kosztowalo was wykonanie przylacza wodnego (wciecie do rury przy dzialce plus studnia plus licznik i kto to wykonywal. Wstawac !! też z tym walczę - a właściwie szukam wykonawcy który załatwi mi wszystko z odbiorem goleniowskim Dzwonilem dzisiaj do Wodociagow Zachodniopomorskich i oni moga wykonac do konca roku albo na poczatku nastepnego. To i tak lepiej niz z gazem. Gazownia podpisuje aktualnie umowy przylaczeniowe z data 04.2009 :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 19.09.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Robił ktoś może z szanownych forumowiczów jakiś ranking urzędników, opis sposobu załatwienia problemu, bądź po prostu olania - tak centralnie bez ogródek. Jańcio Trochę tak strach pisać, nie wiadomo kto to czyta Ja osobiście mam DUŻE zastrzeżenia do pracy Pana P.O. Naczelnika Wydziału Architektury i Budownictwa w Policach Strasznie ciężki facet. Na samą myśl że mam do niego pójść z jakąś sprawą otwiera mi się nóż w kieszeni. Człowiek czuje się jak alfa i omega, i to razem wzięte. Moje zdanie o nim jest kontrowersyjne więc się nie rozwijam. A propos pisania w necie personalnie - ja już nie piszę nazwisk - miałam sprawę o zniesławienie z firmą budowlaną, ponoć teraz (po wygranej) biora się za Muratora i wpisy (dlatego pewnie ludzie tak nagminnie zmieniają swoje posty i wykreslają nazwiska i nazwy firm i tak trudno o tę specjalna listę ) U mnie powołano się na przepis Art. 212 § 2 k.k. o zniesławieniu i niestety nawet kwestia tzw. pisania w dobrej wierze nie przeszła. Przegrałam. Teraz już nie piszę - nawet w dobrej wierze. A samo pisanie o urzednikach i tak nic nie zmieni. Oni sa nietykalni, wiec pozostaje zacisnac zeby albo walczyc z nimi jak z wiatrakami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 19.09.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Witam grupe szczecinska Mamy dzialke w Dobrej przy ul. Stokrotki, jestesmy na etapie kompletowania dokumentow. Mam prosbe, szukamy kogos do adaptacji projektu i zalatwienia pozwolenia na budowe, czy mozecie kogos polecic. Z gory dziekujemy Milego dnia wszystkim inwestora U mnie wszystko wykonał architekt Andrzej Lorek. Wielkie dzieki za odpowiedz maro74 Czy on jest z Koszalina? Moglbys podac jakies namiary na niego. Dzieki Eeee no bez przesady jestesmy na grupie szczecińskiej, a Wy tu z Koszalinem wyjeżdżacie . p.s. do Koszalina nic nie mam ale na zdrowy rozsądek czy brał bym architekta z koszalina??? i polecał komus ze Szczecina. . Facet mieszka w Pilchowie. Lorek Jest ok. tylko z uwagi na zmęczenie materiału i duże ilści pracy terminy raczej odległe. Serdecznie polecam - choć bez błędów się nie obyło tel. 602 25 70 05 Ja mam inny telefon 602 25 70 95 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 19.09.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Witam Ile kosztowalo was wykonanie przylacza wodnego (wciecie do rury przy dzialce plus studnia plus licznik i kto to wykonywal. Wstawac !! też z tym walczę - a właściwie szukam wykonawcy który załatwi mi wszystko z odbiorem goleniowskim Ja przylacze wpawdzie mialem, robilem sam montaz licznika + podlaczenie instalacji odbiorczej. Zlecilem to po prostu wodociagom. Szybko, niedrogo i bezproblemowy odbior. Polecam sprawdzic taka opcje. Problem w tym ze wodociagi zachodniopomorskie moga mnie podlaczyc za kilka miesiecy !! Wiec szukam innej ekipy ktora wykona przylacze i zalatwi papiery z wodociagami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 19.09.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Robił ktoś może z szanownych forumowiczów jakiś ranking urzędników, opis sposobu załatwienia problemu, bądź po prostu olania - tak centralnie bez ogródek. Jańcio Trochę tak strach pisać, nie wiadomo kto to czyta Ja osobiście mam DUŻE zastrzeżenia do pracy Pana P.O. Naczelnika Wydziału Architektury i Budownictwa w Policach Strasznie ciężki facet. Na samą myśl że mam do niego pójść z jakąś sprawą otwiera mi się nóż w kieszeni. Człowiek czuje się jak alfa i omega, i to razem wzięte. Moje zdanie o nim jest kontrowersyjne więc się nie rozwijam. Z drugiej strony polecam pracowników wodociągów. może kogoś konkretnie bo nie mogę siędoprosić o podciągnięcie wodociągu Witam środowo, piotr, spójrz na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 19.09.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Robił ktoś może z szanownych forumowiczów jakiś ranking urzędników, opis sposobu załatwienia problemu, bądź po prostu olania - tak centralnie bez ogródek. Jańcio Trochę tak strach pisać, nie wiadomo kto to czyta Ja osobiście mam DUŻE zastrzeżenia do pracy Pana P.O. Naczelnika Wydziału Architektury i Budownictwa w Policach Strasznie ciężki facet. Na samą myśl że mam do niego pójść z jakąś sprawą otwiera mi się nóż w kieszeni. Człowiek czuje się jak alfa i omega, i to razem wzięte. Moje zdanie o nim jest kontrowersyjne więc się nie rozwijam. Z drugiej strony polecam pracowników wodociągów. może kogoś konkretnie bo nie mogę siędoprosić o podciągnięcie wodociągu Witam środowo, piotr, spójrz na priv Czy ja tez moge prosic ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.09.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Witam Ile kosztowalo was wykonanie przylacza wodnego (wciecie do rury przy dzialce plus studnia plus licznik i kto to wykonywal. Wstawac !! też z tym walczę - a właściwie szukam wykonawcy który załatwi mi wszystko z odbiorem goleniowskim z goleniowa to pan stasiu ( nie wiem jak ma na nazwisko) siedzi na pierwszym pietrze na wprost drzwi - zlec mu- wykona ci frma chyba cestar i bedziesz mial odbior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.09.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Poproszę też o aktualną Listę Wykonawców, jesli ktos byłby tak uprzejmy ją podesłać zerknij privek A do mnie Teska mogłabys wysłać? Błądzę jak we mgle. [email protected] kasia ja nie mam tej listy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts