S.P. 19.09.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Ku przypomnieniu. Witam w środę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr_mielonka 19.09.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 maggie - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamin 19.09.2007 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 sasa coffee piotr_mielonka przesłałam Wam listę dajcie znać czy doszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamin 19.09.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 A tak w ogóle to witam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 19.09.2007 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Teska, Trobe, dziękuję, coś drgnęło Trobe, zabij mnie, ale nie potrafiłam powiedzieć facetowi skąd mam namiar, wszystkie detale, poza imieniem, dotyczące ciebie i budowy wyleciały mi z głowy....może czas byłoby mnie odwiedzić Nieważne, jeśli gadał z Tobą po ludzku. Co do odwiedzin - chętnie się wproszę, żeby obejrzeć kostkę granitową. Czy można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiastargard 19.09.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_agata 19.09.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Witam grupe szczecinska Mamy dzialke w Dobrej przy ul. Stokrotki, jestesmy na etapie kompletowania dokumentow. Mam prosbe, szukamy kogos do adaptacji projektu i zalatwienia pozwolenia na budowe, czy mozecie kogos polecic. Z gory dziekujemy Milego dnia wszystkim inwestora U mnie wszystko wykonał architekt Andrzej Lorek. Wielkie dzieki za odpowiedz maro74 Czy on jest z Koszalina? Moglbys podac jakies namiary na niego. Dzieki Eeee no bez przesady jestesmy na grupie szczecińskiej, a Wy tu z Koszalinem wyjeżdżacie . p.s. do Koszalina nic nie mam ale na zdrowy rozsądek czy brał bym architekta z koszalina??? i polecał komus ze Szczecina. . Facet mieszka w Pilchowie. Lorek Jest ok. tylko z uwagi na zmęczenie materiału i duże ilści pracy terminy raczej odległe. Serdecznie polecam - choć bez błędów się nie obyło tel. 602 25 70 05 Ja mam inny telefon 602 25 70 95 Wielkie dzieki za wasze odpowiedzi. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_agata 19.09.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 sasa coffee piotr_mielonka przesłałam Wam listę dajcie znać czy doszła Witamy Czy my tez mozemy prosic o liste [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 19.09.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Ile czekaliscie na podlaczenie gazu ziemnego? Czy komus udalo sie zalatwic podlaczenie wczesniej niz wskazywala by na to data graniczna na umowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 19.09.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Ile czekaliscie na podlaczenie gazu ziemnego? Czy komus udalo sie zalatwic podlaczenie wczesniej niz wskazywala by na to data graniczna na umowie? 6 miesięcy, a wg umowy miało być 8. Przyśpieszyli sami z siebie - akurat wysłali ekipę do Tanowa, więc załapaliśmy się przy okazji. Nawet nas nie zawiadomili o terminie wykonania przyłącza . Przyjechałam, a tu takie żółte sterczy z ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 19.09.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Witam wieczorkowo Gdzie kupowaliście taśmy do sklejania foli paroizolacyjnej, taśmę butylową do połączenia ze ścianą. Gdzie jest jakiś tego wybór ?? W sobotę u mnie ma być wielkie klejenie na "żółto", a ja mam tylko dwustronną do przyklejania do profili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 20.09.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Witam w słoneczny poranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamin 20.09.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 kasiastargard wspomogę ale podaj mi na priv swój mail Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamin 20.09.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Dzień doberek Wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr_mielonka 20.09.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 witam ewamin - nie doszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr_mielonka 20.09.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Ile czekaliscie na podlaczenie gazu ziemnego? Czy komus udalo sie zalatwic podlaczenie wczesniej niz wskazywala by na to data graniczna na umowie? też mnie to ciekawi - dziś podpisaliśmy umowę z terminem 10.2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiunia 20.09.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Dzieńdobry wszystkim forumowiczom!Po straaaaaasznie długiej przerwie zaglądam na forum z serdecznymi pozdrowieniami.Miło zobaczyć jak wielu z Was zadomowiło się tu na dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiunia 20.09.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Witam Ile kosztowalo was wykonanie przylacza wodnego (wciecie do rury przy dzialce plus studnia plus licznik i kto to wykonywal. Wstawac !! też z tym walczę - a właściwie szukam wykonawcy który załatwi mi wszystko z odbiorem goleniowskim Dzwonilem dzisiaj do Wodociagow Zachodniopomorskich i oni moga wykonac do konca roku albo na poczatku nastepnego. Ja też zlecałam zrobienie przyłącza w Wodociągach w Goleniowie. Co prawda było to ponad rok temu ale cena była normalna no i co najważniesze dla mnie to komleksowo i ekspresowo. Przyjechali z koparą, studnią i całym majdanem, po dwuch godzinach było po wszystkim. "śefowa" przyjechała tylko na odbiór. Jeszcze za parę groszy chłopaki łychą powyciągali pniaki po ściętych drzewach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamin 20.09.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 piotr_mielonka to wyślemy jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 20.09.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Szukam namiarów na kostkę granitową. Czym sklejaliście folię paroizolacyjną, gdzie jest jakiś wybór taśm, gdzie kupić w dobrej cenie taśmę butylową do PP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts