Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Teska, Trobe, dziękuję, coś drgnęło :D

Trobe, zabij mnie, ale nie potrafiłam powiedzieć facetowi skąd mam namiar, wszystkie detale, poza imieniem, dotyczące ciebie i budowy wyleciały mi z głowy....może czas byłoby mnie odwiedzić 8)

Nieważne, jeśli gadał z Tobą po ludzku. Co do odwiedzin - chętnie się wproszę, żeby obejrzeć kostkę granitową. Czy można?

Witam grupe szczecinska :D

Mamy dzialke w Dobrej przy ul. Stokrotki, jestesmy na etapie kompletowania dokumentow.

Mam prosbe, szukamy kogos do adaptacji projektu i zalatwienia pozwolenia na budowe, czy mozecie kogos polecic.

Z gory dziekujemy

Milego dnia wszystkim inwestora

U mnie wszystko wykonał architekt Andrzej Lorek.

Wielkie dzieki za odpowiedz maro74

Czy on jest z Koszalina?

Moglbys podac jakies namiary na niego.

Dzieki

Eeee no bez przesady jestesmy na grupie szczecińskiej, a Wy tu z Koszalinem wyjeżdżacie :o .

p.s. do Koszalina nic nie mam ale na zdrowy rozsądek czy brał bym architekta z koszalina??? i polecał komus ze Szczecina. :o . Facet mieszka w Pilchowie.

Lorek Jest ok. tylko z uwagi na zmęczenie materiału i duże ilści pracy terminy raczej odległe.

Serdecznie polecam - choć bez błędów się nie obyło

tel. 602 25 70 05

Ja mam inny telefon 602 25 70 95

Wielkie dzieki za wasze odpowiedzi.

Pozdrowienia

Ile czekaliscie na podlaczenie gazu ziemnego? Czy komus udalo sie zalatwic podlaczenie wczesniej niz wskazywala by na to data graniczna na umowie?

6 miesięcy, a wg umowy miało być 8. :o

Przyśpieszyli sami z siebie - akurat wysłali ekipę do Tanowa, więc załapaliśmy się przy okazji. Nawet nas nie zawiadomili o terminie wykonania przyłącza :-? . Przyjechałam, a tu takie żółte sterczy z ziemi :roll:

Witam

Ile kosztowalo was wykonanie przylacza wodnego (wciecie do rury przy dzialce plus studnia plus licznik i kto to wykonywal.

Wstawac !!

też z tym walczę - a właściwie szukam wykonawcy który załatwi mi wszystko z odbiorem goleniowskim

Dzwonilem dzisiaj do Wodociagow Zachodniopomorskich i oni moga wykonac do konca roku albo na poczatku nastepnego. :x

Ja też zlecałam zrobienie przyłącza w Wodociągach w Goleniowie. Co prawda było to ponad rok temu ale cena była normalna no i co najważniesze dla mnie to komleksowo i ekspresowo. Przyjechali z koparą, studnią i całym majdanem, po dwuch godzinach było po wszystkim. "śefowa" przyjechała tylko na odbiór. Jeszcze za parę groszy chłopaki łychą powyciągali pniaki po ściętych drzewach.