Teska 31.03.2003 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 Wylewaczy posadzek mam 2...ale ostatecznie wybrałam Pana Zdzisia co to kładzie suche posadzki. Ocieplaczy mam tych samych co Klaudia, zrobili w porzadku, i na codzien tym sie zajmuja..wiec maja pojęcie Instalacje...mam dwie podobnie cenowo oferty..ale sklaniam sie ku jednym..robili poprawki ( co jest najgorsza robota ) u moich znajomych..tez wypadli na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.03.2003 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 MAKSIU...ale częśc nie moge wyssać pokazuje Error404... ale te co sciagnełam ..ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.03.2003 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 JAOSIA JASIA zobacz emilka..hihih tak wyglądało "zalanie" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 31.03.2003 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 To pstryknij jakieś namiary na Pana Zdzisia i tych łoptyków (co to jak cieśle dom wybudujo to łoni mchym łoptykajo ) Aaa!!!! Bym zapomniał - Mar35 i Linka - jak tam schody ? PS. Teska - nasz kociorek jest czarny i nie pija mleka - zwłaszcza od wściekłych krów PS.2.Szukam też tynkarzy. Podajcie jakieś telefony please Chcemy robić maszynowe - gipsowe, ale nie jesteśmy uparci i mozna nas przekonac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.03.2003 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 Jasiu - priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 31.03.2003 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 Jasiuodpuściliśmy sobie schody do czasu jak będziemy stac lepiej z kasą. Na razie Mar postanowił zrobić tymczasowe, kupił już dwie 3,5m bele...i leżą - bo teraz czas gniazdek elektrycznych i światła.Pozdro Linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 31.03.2003 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 To zapraszam do nas na nauki Nasza ekipa z nudów wydziubała "schody ogólnobudowlane", które są nad podziw stabilne i funkcjonalne (mają za wysokie stopnie, ale to dlatego, że musieli zmieścić sie na mniejszej powierzchni niz docelowo). Az się zastanawiam czy jest sens dawać zarobić stolarzom - okazuje się, że konstrukcja schodów policzkowych jest bardzo prosta, a cały myk w tym, żeby ładnie wyglądały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 31.03.2003 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 dokładnie masz rację. Chętnie byśmy zobaczyli te schody ale my już szans nie mamy na ruszenie się gdzie kolwiek w celach poznawczych...zawsze gazem na budowę...bo przeciez tam nikogo nie ma:sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 31.03.2003 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 Teska: hmmm sprawdzilem wszystkie sie otwieraja.. sproboj ponowniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 31.03.2003 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 No w sumie nie jest to takie skomplikowane (jakieś fotki znajdziesz na naszym www na stronach 7 i . Mnie najbardziej dziwi stabilność takich schodów zbitych z byle jakich sosnowych desek. Gdyby wykonać je z porządnch desek dębowych albo bukowych to mucha nie siada (nawet nie skrzypią) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 31.03.2003 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 Wow Jasiu i Joasiu, porządne macie schodki, właśnie takie chcę tylko z podstopniami bo mam ciągle lęki jak mam prześwity między stopniami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.03.2003 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 MAKSIU wessałam wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 31.03.2003 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 Uzupełniłem kilka rzeczy na swojej stronce, zapraszampozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 31.03.2003 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 Mar35 to spoko gościu - da sobie radę ze schodami Tylko mu nie żałuj piwa - piwo u prawdziwego mężczyzny wzmaga robotność i zaostrza koncept Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 31.03.2003 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 Wiesz Maksiu - jeśli chodzi o webmajstrowanie to Szczecin na tym forum rulez No i skoro pociagnąłeś ze swojego wjuwjuwju sznurek do naszej Akacji to muszę się zrewanżować Pajęczyna się rozrasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 31.03.2003 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 Jasiu: szczerze mówiąc to pierwsza strona jaką zrobiłem od 4 lat, co to ludziska powymyślali, php, mysql'e i inne takie, ale webmajsterowanie jest jak picie piwa, raz sprobujesz i pamietasz na całe życie, a że czasem puszka ma inny nadruk, no cóż zdarza siępozdrawiamps. w kwestii formalnej, to prosiłbym o zmianę, nie maksia i agnieszki, ale na odwót. z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 31.03.2003 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 Jej, Wy już o podłogach, tynkach itd. a ja sie poważnie zastanawiam nad zmianą technologii. Chciałem się wystrzec "długiego" murowanego budowania i coś czuję, że od tego nie ucieknę. Tyle naczytane, tyle nauczone, a tu odwrót? Dobrze, że przynajmniej można zobaczyć efekty u innych - że się udaje. To bardzo "budujące" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malutka 01.04.2003 04:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 WitajciePewnie jeszcze śpicie a u mnie dopiero wieczór.Powiedzcie w jakim tempie posuwają sie prace na budowie. Mój mąż upiera się, że przez pieć miesięcy nie zdążymy wykończyć domu(przypomnę mamy stan surowy , otwarty).Ja jestem oczywiście większą optymistką. Kiedy zamierzacie się wprowadzać? Teska jesteś chyba najbardziej zaawansowana ze swoim domem? Jak znajdziecie dobre ekipy do posadzek i tynków, to dajcie prosze namiary. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.04.2003 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 witajcie... malutka, bedi ma namiary na ...racja tych nie ma, wysle na emilka zerknijcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.04.2003 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 malutka zerknij na priv...bo mi wasz mail gdzies sie zapodział.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts