ulcia i krzys1719499362 13.03.2004 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2004 Witajcie forumowicze-imprezowicze! Spotkanie jestem pewna wypadło wspaniale. Szkoda , że nie mogłam Was poznać , ale myślę , że niebawem odbędzie się kolejne i uda mi się na nim zagościć. Kurujcie się przez weekendzik i proszę o szczegóły z imprezki. Pozdrawiam Ula i Kubulinek ( szczęśliwy posiadacz dwóch dolnych piąteczek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.03.2004 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2004 witajcie wszyscy.... ech pewnie spią wszyscy Karol_a cos taki smutasek cio??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 13.03.2004 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2004 Witam w sobotę!!! P.S. Na imprezie byłam, miód i wino piłam... niestety tylko wirtualnie (kierowca). Poznałam w końcu wszystkich miłych forumowiczów, już nie wirtualnie, z czego b.się cieszę! Pozdrawiam! Pędzę na łąkę poprzytulać się do słońca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 13.03.2004 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2004 Witam serdecznie, wczorajszy wieczór udany, fajnie było Was poznać, tylu ludzi pozytywnie zakręconych, którym coś się w życiu chce, a nie tylko narzekać. Myślę, że drugie spotkanie można by już było potraktować jako początek pewnej tradycji, co na to starszyzna rodowa? Muszę, niestety, wracać do pracy . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 13.03.2004 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2004 Witam wszystkich rankiem! Właśnie piękny, damski głos oznajmił: 12.45! Mam nadzieję, że poprzedni wieczór był dla wszystkich równie przyjemny i udany. Szczególne pozdrowienia dla wszystkich nowo poznanych, z którymi zamieniłem wczoraj kilka zdań: Ewar z mężem, Lalki i Jej przesympatycznej koleżanki Renaty, pełengo humoru Czupurka, miłej Ivette, Wocieka, Jurka i MariuszaR z uroczą żoną. Specjalne pozdrowienia dla „starych dobrych znajomych” – Linki i Mariusza z którymi przyjemnie przegadałem kolejny wieczór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 13.03.2004 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2004 Witam! No i tarasy zalane Teraz muszę kupić ładne płytki i klinkier na schody wejściowe Wow, już widzę mebelki na tym tarasie Wyszło 9m3 betonu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 13.03.2004 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2004 Witajcie Ja też dołaczam sie do pozytywnych wibracji pospotkaniowych Fajnie zobaczyc i porozmawiac w "realu"..Szkoda tylko,ze nie udało sie zamienic słowka ze wszystkimi.. Wielki stół nie sprzyjał przemieszczaniu sie... Ale moze nastepnym razem imprezke plenerowa zorganizujemy??Cieplej sie zrobi,jakies ognisko i pogaduchy "bezstołowe" .... Cieszę sie również,ze tak miło przyjeliscie moja koleżanke,spoza forum:)Może dołaczy do "forum-nałogowców" Romanie mnie również było miło poznać.. Generalnie wszyscy połaczeni budowlanymi doświadczeniami ,mimo,ze nowo poznani,byli przesympatyczni Gorąco pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.03.2004 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2004 Maggie to juz było III spotkanko Witajcie wieczorkiem...komu winka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.03.2004 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2004 Idzie zajac leśną drogą- patrzy na dębie siedzi krowa. - co tam robisz?? -jem śliwki - a skąd te śliwki na dębie?! - z torebki wjeżdza żaba na wózku inwalidzkim do restauracji,podjezdza do stolika i pyta: - i co? smakowało? na dobranc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 13.03.2004 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2004 http://212.2.101.246:7001/usertempdir/QFNpD2wVM6dvKL6Z0jUYdMX2D8kaOg83CauSX8xUJ0nXQpxy6aCX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 14.03.2004 00:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2004 Dzien Dobry w niedzielę! Nie mogę dzisiaj jakoś zasnąć, może posiedzę do rana, kto to wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.03.2004 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2004 hej,hej komu kawusi z cynamonkiem i ze smietanka???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 14.03.2004 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2004 hej, Teska! Ja poproszę Nie wyspałam się, więc bez śmietanki, raczej z dużą zawartościa koffeiny... od razu dwie sobie walnę i idę szukać słońca. A Ty jakie masz plany na niedzielę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.03.2004 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2004 Linka ja zasnęłam cos koło 3 pije kawkę, musze zrobic dla synka obiadek i sio na budowe...za oknem mam 6 na plusie, wiec dzisiaj bedzie ciepełko..a co u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.03.2004 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2004 a swoją droga to kiedy przestanę mowic na dom...budowa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 14.03.2004 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2004 U nas nic nowego ale na wiosnę planujemy zrobić elewację i cokoły, odprowadzenie wody deszczowej, podjazd do garażu i takie "drobne" porządki na działce Kiedy przestaniesz mówić budowa? Myślę, że wcześniej niż my i życzę Ci tego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.03.2004 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2004 Linka jak moja połowa wroci to tez chcemy nawiesc ziemi i zrobic odprowadzenie deszczówki ,zrobic kostke granitową na podjazd i do drzwi wejsciowych..chce pokusic sie o kostke granitowa jeszcze wokół domku...ale zobaczymy jak to cenowo wyjdzie. W domku wszystko mam skonczone, tylko ogrodzenie podjazd nio i trawkę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 14.03.2004 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2004 Yupi w śodę będzie 15 st.C Nidziela po śniadanku,teraz do Kościółka po południu jogging i .......... budowa czy dom trzeba działać- hehe Mam w projekcie rynny PLASTMO i stoję przed wyborem 3 narożnoków wewnętrznych 80st.,100st.,90st.,(śr.155mm.) i problem w tym,że jeśli nie zastosuję w przypadku 100 i 80-tki-zbironika(kosza)przyjmującego wodę z 2 połaci dachu to będę miał przelanie jak WY wybrneliście z takowego problemu????? Dodam,że kosz wygląda jak wiadro,a więcej niż jeden odpływ z pow.dachu szpeci może jaki fachowiec coś dopowie???? Bo to jest chyba forum budowlane-nie ???-kontrowersyjny mariuszsan- Pozdrawiam wszystkich niedzielowiczów ! Teska -- im częściej jestem w Kościnie,tym coraz bardziej żaluję,że mi tam nie wyszło z budową! piknie i tyle A Bolek śmieszny facet-oprowadził nas po włościach ginekologa jak po swoim-hehe-a gość od instalacji grzewczych z Nowogardu to po częśći ktoś z Bimsu+-hihi-świat mały jest-szczegóły wkrótce-cześć.Pozdrowienia od żonki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.03.2004 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2004 Mariusz witaj.... ja do Ciebie wiesz w wiadomej sprawie...posiałam numer tego fajnego na motorze z drabinką na pleckach moge namiarek?? nio to mamy wiosenkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.03.2004 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2004 jedno pytanko: czy macie kogos w telekomunikacji??? chodzi o fon... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts