Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Witam

mam pytanie odnośnie parapetów:

czy ktoś kupował parapety A&M Żołyński - http://www.parapetyaim.com.pl

jakie doświadczenia i wrażenia z użytkowania?

jakiej grubości macie parapety wewnętrzne? 2 czy 3 cm?

pozdrawiam

m.

Ja swiadomie wybralem duromarmu, znajac jego wady. Zdecydowal duzy wybor kolorow, latwosc montazu no i cena. Wiem, ze duromarmur sie rysuje, a na zewnatrz "sniedzieje", ale mozna go zawsze wypolerowac pasta z woskiem.

Co do firmy, to obsluga mila, terminy realizacji tez nie najgorsze. Ceny oczywiscie dobre, bo to producent.

Witam Wszystkich

Co robiliscie aby miec telewizje .

Instalowaliscie :

- zwykla antene tel.

- antene satelitarna

- antene satelitarna z abonamentem typu Cyfra +,Polsat

To chyba zalezy od potrzeb. Jednemu wystarczy TVP1 i 2, inny bedzie chcial Discovery. U mnie zdecyduje zona, bo ja to w TV tylko mecz od czasu do czasu obejrze, a tak, to nic tam dla mnie nie ma. Nawet wolalbym nie miec w domu telewizora, a na mecz isc z kumplami do knajpy ;)

Witam wieczorkiem,

zamówiłam dziś w Euro-Klinkierze na Obotryckiej okna do poddasza. Dostałam rabat 22 %. Nie wiem czy to mało czy standardowo, ale przechowają mi okna do końca października, co mnie bardzo cieszy. W przyszłym miesiącu 5% podwyżka, więc kilka stówek w kieszeni. :D

Pozdrowionka

Aleksandra

Witam.

U mnie budowa leci na całego, :p

I mam dla wszystkich wydaje mi sie super info.

Zostałem bardzo mile zaskoczony nową - starą hurtownią, którą do tej pory większość z nas omijała szerokim łukiem. Jak widać zmiany na lepsze zawitały również i tam, zarówno cenowe jak i jakościowe.

Polecam wszystkim WĘGLOBUD magazyn nr 3 na Bohaterów Warszawy.

Pani Ola, która przejęła go w połowie lipca zrobiła małą rewolucję.

Polecam.

Hm! :o Pracownica p. Oli wzięła ode mnie w sierpniu namiary, na wycenę materiałów na mój domek. No i ... no i cisza :evil: .

Witam wieczorkiem,

zamówiłam dziś w Euro-Klinkierze na Obotryckiej okna do poddasza. Dostałam rabat 22 %. Nie wiem czy to mało czy standardowo, ale przechowają mi okna do końca października, co mnie bardzo cieszy. W przyszłym miesiącu 5% podwyżka, więc kilka stówek w kieszeni. :D

Pozdrowionka

Aleksandra

Witam wszystkich,

O tej podwyżce to pewna informacja? Tez stoję w przededniu konieczności zakupu okien więc jesli tak to trza się sprężyć.

jeszcze raz spytam bo temat mnie nurtuje - czy robiliście próby szczelności kanalizacji podposadzkowej poprzez zalanie jej wodą???? mój wykonawca twierdzi że takich prób sie nie robi bo kanalizacja podposadzkowa nie jest instalacją ciśnieniową i nie musi być szczelna pod ciśnieniem słupa wody a będzie szczelna przy codziennym użytkowaniu czyli w przypadku kiedy woda będzi w niej jedynie spływała zgodnie ze spadkiem.... może macie jakiegoś speca (inspektora) który odpowiedziałby mi na to pytanie....

Witam

jeszcze raz spytam bo temat mnie nurtuje - czy robiliście próby szczelności kanalizacji podposadzkowej poprzez zalanie jej wodą???? mój wykonawca twierdzi że takich prób sie nie robi bo kanalizacja podposadzkowa nie jest instalacją ciśnieniową i nie musi być szczelna pod ciśnieniem słupa wody a będzie szczelna przy codziennym użytkowaniu czyli w przypadku kiedy woda będzi w niej jedynie spływała zgodnie ze spadkiem.... może macie jakiegoś speca (inspektora) który odpowiedziałby mi na to pytanie....

A co ci stoi na przeszkodzie pozatykac wszelkie otwory wyplywowe i nalac wode do kanalizacji, wtedy w najnizej polozonym punkcie sprawdzisz czy poziom sie zgadza.

Witam wieczorkiem,

Pozdrowionka

Aleksandra

Witam wszystkich,

O tej podwyżce to pewna informacja? Tez stoję w przededniu konieczności zakupu okien więc jesli tak to trza się sprężyć.

polecam extradach - dali mi w zeszłym tyg.27%