krasnoludek 25.09.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Witm wszysykich!Pilnie poszukuje kogoś do naprawy alarmu. Czy kotś kogoś takiego może polecić?Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 25.09.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Witam Wszystkich Co robiliscie aby miec telewizje . Instalowaliscie : - zwykla antene tel.- antene satelitarna - antene satelitarna z abonamentem typu Cyfra +,Polsat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 25.09.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Witam mam pytanie odnośnie parapetów: czy ktoś kupował parapety A&M Żołyński - http://www.parapetyaim.com.pl jakie doświadczenia i wrażenia z użytkowania? jakiej grubości macie parapety wewnętrzne? 2 czy 3 cm? pozdrawiam m. Ja swiadomie wybralem duromarmu, znajac jego wady. Zdecydowal duzy wybor kolorow, latwosc montazu no i cena. Wiem, ze duromarmur sie rysuje, a na zewnatrz "sniedzieje", ale mozna go zawsze wypolerowac pasta z woskiem. Co do firmy, to obsluga mila, terminy realizacji tez nie najgorsze. Ceny oczywiscie dobre, bo to producent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 25.09.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Witam Wszystkich Co robiliscie aby miec telewizje . Instalowaliscie : - zwykla antene tel. - antene satelitarna - antene satelitarna z abonamentem typu Cyfra +,Polsat To chyba zalezy od potrzeb. Jednemu wystarczy TVP1 i 2, inny bedzie chcial Discovery. U mnie zdecyduje zona, bo ja to w TV tylko mecz od czasu do czasu obejrze, a tak, to nic tam dla mnie nie ma. Nawet wolalbym nie miec w domu telewizora, a na mecz isc z kumplami do knajpy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.09.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 witam wtorkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urszulak 25.09.2007 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Czy ktoś ostatnio zamawiał beton i stal?Gdzie i za ile?I bloczki fundamentowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_agata 25.09.2007 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Witam Wszystkich kasiastargard, paweł agata, dora3, piotr_mielonka przesłałam Wam listę dajcie znać, czy doszła. Jeśli o kimś zapomniałam to przepraszam i proszę o przypomnienie się Witamy Lista doszla, na pewno bedzie pomocna, wielkie dzieki, Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 25.09.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Witam wieczorkiem, zamówiłam dziś w Euro-Klinkierze na Obotryckiej okna do poddasza. Dostałam rabat 22 %. Nie wiem czy to mało czy standardowo, ale przechowają mi okna do końca października, co mnie bardzo cieszy. W przyszłym miesiącu 5% podwyżka, więc kilka stówek w kieszeni. ___________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fl1 25.09.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Witam. U mnie budowa leci na całego, I mam dla wszystkich wydaje mi sie super info. Zostałem bardzo mile zaskoczony nową - starą hurtownią, którą do tej pory większość z nas omijała szerokim łukiem. Jak widać zmiany na lepsze zawitały również i tam, zarówno cenowe jak i jakościowe. Polecam wszystkim WĘGLOBUD magazyn nr 3 na Bohaterów Warszawy. Pani Ola, która przejęła go w połowie lipca zrobiła małą rewolucję. Polecam. Hm! Pracownica p. Oli wzięła ode mnie w sierpniu namiary, na wycenę materiałów na mój domek. No i ... no i cisza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fl1 25.09.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Czy ktoś ostatnio zamawiał beton i stal?Gdzie i za ile? I bloczki fundamentowe? Ostatnio beton B-25 w Thomas Beton w Podjuchach, cena 305 Pln/m3 brutto. Mieli lekki poślizg czasowy przy dowożeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 25.09.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Witam wieczorkiem, zamówiłam dziś w Euro-Klinkierze na Obotryckiej okna do poddasza. Dostałam rabat 22 %. Nie wiem czy to mało czy standardowo, ale przechowają mi okna do końca października, co mnie bardzo cieszy. W przyszłym miesiącu 5% podwyżka, więc kilka stówek w kieszeni. ___________ Pozdrowionka Aleksandra Witam wszystkich, O tej podwyżce to pewna informacja? Tez stoję w przededniu konieczności zakupu okien więc jesli tak to trza się sprężyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaw79 25.09.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Czy ktoś ostatnio zamawiał beton i stal?Gdzie i za ile? I bloczki fundamentowe?bloczki Police Domlux,beton THOMAS BETON,stal KORAX POLICE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaw79 25.09.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Czy ktoś ostatnio zamawiał beton i stal?Gdzie i za ile? I bloczki fundamentowe? Ostatnio beton B-25 w Thomas Beton w Podjuchach, cena 305 Pln/m3 brutto. Mieli lekki poślizg czasowy przy dowożeniu.u mnie jak w zegarku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr_mielonka 25.09.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Czy ktoś ostatnio zamawiał beton i stal?Gdzie i za ile? I bloczki fundamentowe? beton thomas, stal hurtostal, niezłe bloczki mieli w serwis dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr_mielonka 25.09.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 ma ktoś lub wie ktoś gdzie można zobaczyć na dachu czerwone rynny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 26.09.2007 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 pozdrawiam srodkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr_mielonka 26.09.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 jeszcze raz spytam bo temat mnie nurtuje - czy robiliście próby szczelności kanalizacji podposadzkowej poprzez zalanie jej wodą???? mój wykonawca twierdzi że takich prób sie nie robi bo kanalizacja podposadzkowa nie jest instalacją ciśnieniową i nie musi być szczelna pod ciśnieniem słupa wody a będzie szczelna przy codziennym użytkowaniu czyli w przypadku kiedy woda będzi w niej jedynie spływała zgodnie ze spadkiem.... może macie jakiegoś speca (inspektora) który odpowiedziałby mi na to pytanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamin 26.09.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Witam Wszystkich piotr_mielonka doszła w końcu do Ciebie lista? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 26.09.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Witam jeszcze raz spytam bo temat mnie nurtuje - czy robiliście próby szczelności kanalizacji podposadzkowej poprzez zalanie jej wodą???? mój wykonawca twierdzi że takich prób sie nie robi bo kanalizacja podposadzkowa nie jest instalacją ciśnieniową i nie musi być szczelna pod ciśnieniem słupa wody a będzie szczelna przy codziennym użytkowaniu czyli w przypadku kiedy woda będzi w niej jedynie spływała zgodnie ze spadkiem.... może macie jakiegoś speca (inspektora) który odpowiedziałby mi na to pytanie.... A co ci stoi na przeszkodzie pozatykac wszelkie otwory wyplywowe i nalac wode do kanalizacji, wtedy w najnizej polozonym punkcie sprawdzisz czy poziom sie zgadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek i ania 26.09.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Witam wieczorkiem, zamówiłam dziś w Euro-Klinkierze na Obotryckiej okna do poddasza. Dostałam rabat 22 %. Nie wiem czy to mało czy standardowo, ale przechowają mi okna do końca października, co mnie bardzo cieszy. W przyszłym miesiącu 5% podwyżka, więc kilka stówek w kieszeni. ___________ Pozdrowionka Aleksandra Witam wszystkich, O tej podwyżce to pewna informacja? Tez stoję w przededniu konieczności zakupu okien więc jesli tak to trza się sprężyć. polecam extradach - dali mi w zeszłym tyg.27% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts