slaw79 30.09.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Witam wieczorkowo Niestety zaczęło się odliczanie Za 65 dni musimy zamieszkać w nowym domu Za 35 dni wchodzi montaż podłogi, a my jesteśmy na etapie regipsów To Święta w nowym domu! Myślę, że sobie poradzisz. Trzymam kciuki. Ja jestem na etapie stropu, a za 125 powinnam zamieszkaś u siebie. Coraz trudniej mi w to uwierzyć i mam pietra. ___________Czesc Czy moglbym sie dowiedziec gdzie kupowaliscie stropy Pozdrowionka Aleksandra[/quote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.09.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 niedzielnie witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaw79 30.09.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 UWAGA!!!!kupie pustaki na strop!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 30.09.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 UWAGA!!!! kupie pustaki na strop!!!!!!!!!! Potrzebowałem szybko a tylko oni: http://www.marsbet.pl/ byli w stanie załatwić dostawę (do Klinisk)w ciagu 3/4 dni. PS. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 30.09.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 I od razu prośb: podeslijcie proszę wzór/Wasze wersje umów na realizację instalcji wod-kan, c.o., gazowej, kotłowni.Mój adres to: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 30.09.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 a tak wogóle pobudka śpiochy - czas na weekendową inspekcję budów Hej, hej - przypominam się z pytaniem odnośnie kolorystyki i producentów materiałów na elewację No chyba, ze to tajne / poufne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaw79 30.09.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 UWAGA!!!! kupie pustaki na strop!!!!!!!!!! Potrzebowałem szybko a tylko oni: http://www.marsbet.pl/ byli w stanie załatwić dostawę (do Klinisk)w ciagu 3/4 dni. PS. Pozdrawiam wszystkich.Po jakiec cenie dostales pustaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 30.09.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 a tak wogóle pobudka śpiochy - czas na weekendową inspekcję budów Hej, hej - przypominam się z pytaniem odnośnie kolorystyki i producentów materiałów na elewację No chyba, ze to tajne / poufne upss, musiałem przeoczyć... nasz tynk to caparol, kolor oxigelb a2 a, brany z sawisa, bo mają mieszalnię na miejscu. baranek 2 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 30.09.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 UWAGA!!!! kupie pustaki na strop!!!!!!!!!! Potrzebowałem szybko a tylko oni: http://www.marsbet.pl/ byli w stanie załatwić dostawę (do Klinisk)w ciagu 3/4 dni. PS. Pozdrawiam wszystkich.Po jakiec cenie dostales pustaka Nie pamietam już dokładnie. Pamiętam, że było troszkę drożej niż w hurtowniach. Tylko, ze u nich dostawa po 4 dniach od zamówienia a w hurtowni - 3 tyg. To zdecydowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 30.09.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 a tak wogóle pobudka śpiochy - czas na weekendową inspekcję budów O tej porze to ja wracałam z porannej inspekcji budowy do domu. ____________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 30.09.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Witam wieczorkowo Niestety zaczęło się odliczanie Za 65 dni musimy zamieszkać w nowym domu Za 35 dni wchodzi montaż podłogi, a my jesteśmy na etapie regipsów To Święta w nowym domu! Myślę, że sobie poradzisz. Trzymam kciuki. Ja jestem na etapie stropu, a za 125 powinnam zamieszkaś u siebie. Coraz trudniej mi w to uwierzyć i mam pietra. ___________ Pozdrowionka Aleksandra Czesc Czy moglbym sie dowiedziec gdzie kupowaliscie stropy Ja zamawiałam gotowy strop z YTONGA w Xelli (buduję cały dom w tej technologii), ale pewnie nie takiego stropu szukasz. ___________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 30.09.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Czy ktoś buduje przy ul. Frezjowej w Dobrej?___________PozdrowionkaAleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_agata 30.09.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Witamy niedzielnie Znalezlismy czlowieka do adaptacji projektu, zaprojektowania przylaczy, zalatwienia pozwolenia na budowe i prowadzenia nadzoru podczas budowy za jedyne 9 tys. (sam nadzor 3tys.) Mam pytanie do szanownych forumowiczow czy myslicie ze jest to dobra cena na dzien dzisiejszy, oraz jak czesto w trakcie budowy pojawial sie u was czlowiek ktory ja nadzorowal? Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 30.09.2007 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 a tak wogóle pobudka śpiochy - czas na weekendową inspekcję budów O tej porze to ja wracałam z porannej inspekcji budowy do domu. no ja wcześniej miałem pełne ręce roboty, dlatego tak późno napisałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 30.09.2007 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Szybkie pytanko: gdzie jest największy wybór dachówek w mieście? Tak by można było pooglądać w naturze nie w katalogach. Ja bym się nie sugerowała jedynie wrażeniami z wystawki - czasem jakość i wygląd dachówek na stojaku i w paletach są różne. Poza tym na dach patrzy się z pewnej odległości. Bardziej miarodajne jest poproszenie przedstawiciela handlowego o adresy inwestycji z danym dachem. najprościej to chyba pojechać na osiedle domków i obejrzeć. a jak się któraś spodoba to zapytać właściciela Słuszna uwaga. Skorzystaliśmy z pięknej pogody i odwiedziliśmy kilka miejsc. Byliśmy również w Dobrej. Przyznam że podobała nam się Wasza kolorystyka oraz kolorystyka sąsiadów (nr 29). Jak to nie tajemnica to poproszę o info odnośnie Waszych kolorów, producenta dachówki itd. Może znasz sąsiadów z przeciwka i masz możliwość również ich podpytać? Robert Dzieki Szydas powyżej mój wcześniejszy post. Jeśli możesz napisać jeszcze o Waszej dachówce? No i ewentualnie info na temat sąsiadów (jak wyżej) jak masz z nimi jakiś kontakt - różnie to bywa na nowych osiedlach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 30.09.2007 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Witamy niedzielnie Znalezlismy czlowieka do adaptacji projektu, zaprojektowania przylaczy, zalatwienia pozwolenia na budowe i prowadzenia nadzoru podczas budowy za jedyne 9 tys. (sam nadzor 3tys.) Mam pytanie do szanownych forumowiczow czy myslicie ze jest to dobra cena na dzien dzisiejszy, oraz jak czesto w trakcie budowy pojawial sie u was czlowiek ktory ja nadzorowal? Pozdrawiamy Z tego co wiem cena 6 tyś za adaptacje i załatwianie Pnb to standard. Zdarzają się kwoty większe jak i mniejsze o ok. 1-2 tyś. Na temat nadzoru się nie wypowiem bo to jeszcze przed nami. Robert. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 30.09.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Szybkie pytanko: gdzie jest największy wybór dachówek w mieście? Tak by można było pooglądać w naturze nie w katalogach. Ja bym się nie sugerowała jedynie wrażeniami z wystawki - czasem jakość i wygląd dachówek na stojaku i w paletach są różne. Poza tym na dach patrzy się z pewnej odległości. Bardziej miarodajne jest poproszenie przedstawiciela handlowego o adresy inwestycji z danym dachem. najprościej to chyba pojechać na osiedle domków i obejrzeć. a jak się któraś spodoba to zapytać właściciela Słuszna uwaga. Skorzystaliśmy z pięknej pogody i odwiedziliśmy kilka miejsc. Byliśmy również w Dobrej. Przyznam że podobała nam się Wasza kolorystyka oraz kolorystyka sąsiadów (nr 29). Jak to nie tajemnica to poproszę o info odnośnie Waszych kolorów, producenta dachówki itd. Może znasz sąsiadów z przeciwka i masz możliwość również ich podpytać? Robert Dzieki Szydas powyżej mój wcześniejszy post. Jeśli możesz napisać jeszcze o Waszej dachówce? No i ewentualnie info na temat sąsiadów (jak wyżej) jak masz z nimi jakiś kontakt - różnie to bywa na nowych osiedlach dachówka to roeben brązowo-czarna. co do sąsiadówto zapytam jak wrócę z pracy - dachówka to też roeben, tyle że miedziana, a tynk będzie caparola, tylko muszę zapytać o kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maja.k 30.09.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Posiadam osiem palet porothonu 24 cm z Niemiec. Chętnie odstąpię.Cena za szt 6,20 zł brutto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 01.10.2007 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Witam poniedziałkowo zostało 60 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ofcbur 01.10.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Witam poniedziałkowo:) i od razu prośba czy kto mógłby mi podesłać jakąś aktualną listę wykonawców-ta, którą posiadam jest sprzed roku:( pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts