Teska 03.10.2007 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 aha i pragne grupce przypomniec....ze dawno spotkania nie bylo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 03.10.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 aha i pragne grupce przypomniec....ze dawno spotkania nie bylo..... A dziś sprzątałem na "ogrodzie" w okolicach naszego ogniska i mi się tęskniło za przedbudowlanym luzem a teraz trzeba zap............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 03.10.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 To ja teraz budowlanie ile placiliscie za wylewki i jakie robiliscie przy podlogowce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 03.10.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 To ja teraz budowlanie ile placiliscie za wylewki i jakie robiliscie przy podlogowce . 24 zł./m2 - zbrojenie rozproszone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 03.10.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 To ja teraz budowlanie ile placiliscie za wylewki i jakie robiliscie przy podlogowce . 24 zł./m2 - zbrojenie rozproszone To cena z materialem czy bez i przy jakiej grubosci wylewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 03.10.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Witajcie kochani, dawno mnie nie było...Od dziasiaj mam nareszcie internet i mam nadzieję, że teraz będę mogła częściej pisać; od lipca mieszkam już w nowym domku i jestem szczęsliwa,że tak wiele już za mną, jeszcze brakuje mi paneli w trzech pokojach na górze i paru drobiazgów, ale to juz zostawiłam na ''deser''.Pozdrawiam grupę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 03.10.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Czy ktoś buduje przy ul. Frezjowej w Dobrej? ___________ Pozdrowionka Aleksandra Hej, ja jestem wlasnie na etapie ku[powania dzialki na Tulipanowej - to chyba sasiednie ulice pzd Witam! W jakiej cenie działki w Dobrej? Robert ja płacę 210 zl za metr (z pełnym uzbrojeniem)- slyszalam o 239 i 270!! wrrrr ceny szaleją! pzd ewelina Czyli jednak ceny oszalały a nie stanęły w miejscu. Powodzenia w finalizowaniu zakupu. Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 03.10.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Witam wszystkich dawno nie zaglądałem ale budowa pochłania mi każdą minutę, melduje tylko, że dzisiaj skończylismy stan zero . Mam tez pytanie jaką firmę polecacie do rolet zewnętrznych. Mam zamiar zrobić cały parter i muszę zrobic rozeznanie o ile większe otwory okienne trzeba zostawić. Aha czy ktoś z was kupił lub zamierza kupić okna MS lub innej firmy z pakietem trójszybowym, czy warto kupic takie okna?. Za wszelkie info będę wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaw79 03.10.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 witam:) poroton wybrany. będzie 30 z ociepleniem (chcemy choć trochę zbliżyć się do domu pasywnego) i kolejna prośba:) którą hurtownię polecacie żeby zamawiać poroton? pozdrawiamwitam polecem EUROKLINKIER rozmawiac z p.Piotrem (kierownik) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 03.10.2007 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 witam:) poroton wybrany. będzie 30 z ociepleniem (chcemy choć trochę zbliżyć się do domu pasywnego) i kolejna prośba:) którą hurtownię polecacie żeby zamawiać poroton? pozdrawiamwitam polecem EUROKLINKIER rozmawiac z p.Piotrem (kierownik) A może Allegro np: http://www.allegro.pl/item249338930_poroton_roben_308x240x238.html. Ja przez Allegro kupiłem BK Solbet , sprzedawca ze Szczecina, cenę zaoferował mi najniższą ze wszystkich hurtowni. Gość handluje wszystkim możesz spróbować zapytac o ten poroton tez u niego tutaj masz namiar http://www.allegro.pl/item252064517_beton_komorkowy_suporeks_gazobeton_24cm_solbet.html. Towar u mnie juz jest na budowie nie miałem żadnych problemów z tą transakcją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 03.10.2007 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Witam wszystkich dawno nie zaglądałem ale budowa pochłania mi każdą minutę, melduje tylko, że dzisiaj skończylismy stan zero . Mam tez pytanie jaką firmę polecacie do rolet zewnętrznych. Mam zamiar zrobić cały parter i muszę zrobic rozeznanie o ile większe otwory okienne trzeba zostawić. Aha czy ktoś z was kupił lub zamierza kupić okna MS lub innej firmy z pakietem trójszybowym, czy warto kupic takie okna?. Za wszelkie info będę wdzięczny a masz listę wykonawców? tam jest moja opinia o jednej takiej wiodącej firmie od rolet..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 04.10.2007 04:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 To ja teraz budowlanie ile placiliscie za wylewki i jakie robiliscie przy podlogowce . 24 zł./m2 - zbrojenie rozproszone To cena z materialem czy bez i przy jakiej grubosci wylewki Z materiałem za posadzkę w garażu (10cm) dopłata chyba 2 złote. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ofcbur 04.10.2007 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 maro74 i Slaw79 dziękuje Wam bardzo, na pewno się zorientujemy w cenach:)[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 04.10.2007 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 To ja teraz budowlanie ile placiliscie za wylewki i jakie robiliscie przy podlogowce . 24 zł./m2 - zbrojenie rozproszone To cena z materialem czy bez i przy jakiej grubosci wylewki Z materiałem za posadzkę w garażu (10cm) dopłata chyba 2 złote. Dzieki . Rozmawialam z firma co robila u kilku sasiadow i ze zbrojeniem chcieli 45 zl za m albo zle zrozumialam albo sa potwornie drodzy bo chyba tak to nie podrozalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jancio Wodnik 04.10.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 To ja teraz budowlanie ile placiliscie za wylewki i jakie robiliscie przy podlogowce . 16 zł/m2 na moim materiale (dylatacja od ekipy) i delikatnie mówiąc zadowolenie mierne. w całym domu 16,5 cm, więc na warstwie styropianu 2x5 cm przy podłogówce 6 cm + styropian od hydraulików (chyba trójka) + 2 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jancio Wodnik 04.10.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Witam wszystkich dawno nie zaglądałem ale budowa pochłania mi każdą minutę, melduje tylko, że dzisiaj skończylismy stan zero . Mam tez pytanie jaką firmę polecacie do rolet zewnętrznych. Mam zamiar zrobić cały parter i muszę zrobic rozeznanie o ile większe otwory okienne trzeba zostawić. Aha czy ktoś z was kupił lub zamierza kupić okna MS lub innej firmy z pakietem trójszybowym, czy warto kupic takie okna?. Za wszelkie info będę wdzięczny Kupiłem okna trzyszybowe z roletami właśnie z MS Okna - i polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jancio Wodnik 04.10.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Mieszkam przy ul. Paproci. To tuż obok Frezjowej i blisko do Tulipanowej (jakby kto dalej pytał). Ciekawy jestem tej listy wykonwców. Jeżeli możecie, to proszę prześlijcie mi ją. W zasadzie jest mi już niepotrzebna, ale z ciekawości sprawdziłbym, czy np,. nie zakradli się tam partacze, którzy budowali u mnie i których dom w Wołczkowie przy Lipowej 48 spalił się (z Warszewa ich wygonili przed końcem, a w Kościnie ostrzegałem przed nimi i okazało się, że słusznie). U mnie budowała firma Warko ze Szczecina ul. Twardowskiego. Ale to tacy "cichociemni", którzy wspólnie prowadzili interesy z innymi partaczami. Myślę, że taką listę warto sprawdzić dla innych budujących. Mój adres : [email protected] jesli oni tez buduja szkieletowe, to w koscinie wywalili mine.......przykladem jest np: instalacja co i elektryczna wychodzi z fundamentow.....nawet nie wiem jak oni to zrobili, ludzie maja w plecy, musza skuwac wszystko....ech... Gdzie macie kierowników budów Nie popuścił bym takiej ekipie Nie dajmy się zwariować Ceny szaleją i w końcu płacimy grubą kasę z nastawieniem na solidność jańcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiastargard 04.10.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaw79 04.10.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Czy ktoś ostatnio zamawiał beton i stal?Gdzie i za ile? I bloczki fundamentowe?bloczki Police Domlux,beton THOMAS BETON,stal KORAX POLICE Po ile KORAX oferowal stal ?? moze byc na Priv. A moze ktos zaoferuje inne hurtownie z okolic Dobrej.KORAX (091)317-31-17 mila pani idzie sie "dogadac".Transport GRATIS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek i ania 04.10.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 witam wszystkich dawno nie zaglądałem ale budowa pochłania mi każdą minutę, melduje tylko, że dzisiaj skończylismy stan zero . Mam tez pytanie jaką firmę polecacie do rolet zewnętrznych. Mam zamiar zrobić cały parter i muszę zrobic rozeznanie o ile większe otwory okienne trzeba zostawić. Aha czy ktoś z was kupił lub zamierza kupić okna ms lub innej firmy z pakietem trójszybowym, czy warto kupic takie okna?. Za wszelkie info będę wdzięczny kupiłem okna trzyszybowe z roletami właśnie z ms okna - i polecam moim skromnym zdaniem okna 3-szybowe powinno się montować jak się buduje domek pasywny, i trzeba być konsekwentym na każdym etapie - dach, ściany, podłoga itd., u mnie było 6 tyś różnicy i zdecydowałem się na 2 szybki, a okna mam z http://www.avante.pl , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts