Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

Czy ktos moze wspolpracowal z firma Sanit ze Stargardu Szczecinskiego (zajmuja sie instalacja co i cwu) i moze cos o nich powiedziec.

Pzd

Witam Grupe,

Bylem na rozmowie wstepnej w tej firmie. Uczucia mieszane, niby super milo i grzecznie na poczatku,ale np nie podobalo mi sie to,ze mocno forsuja Ulricha i inne "swoje" materialy. Zero elastycznosci pod tym wzgledem. Kolezanka wybudowala sie w Kobylance i wziela ich do siebie. No coz - mozna to okreslic jednym slowem - masakra- niekonczace sie nerwy,awantury,straszenia sadem itp. Jak mowi - miesiac pracy z nimi kosztowal ja rok zycia jak nic.

Pozdrawiam, zyczac udanych wyborow.

:)

Witam,

dzieki za opinie.Tez mialam mieszane uczucia po rozmowie wstepnej.

Czy jest szansa na rozmowe z kolezanka z Kobylanki bo ja tes tam sie buduje?

Musze podjac decyzje do konca listopada co do ekipy od co i cwu.

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Czy ktos moze wspolpracowal z firma Sanit ze Stargardu Szczecinskiego (zajmuja sie instalacja co i cwu) i moze cos o nich powiedziec.

Pzd

Witam Grupe,

Bylem na rozmowie wstepnej w tej firmie. Uczucia mieszane, niby super milo i grzecznie na poczatku,ale np nie podobalo mi sie to,ze mocno forsuja Ulricha i inne "swoje" materialy. Zero elastycznosci pod tym wzgledem. Kolezanka wybudowala sie w Kobylance i wziela ich do siebie. No coz - mozna to okreslic jednym slowem - masakra- niekonczace sie nerwy,awantury,straszenia sadem itp. Jak mowi - miesiac pracy z nimi kosztowal ja rok zycia jak nic.

Witam,

Pozdrawiam

no trzeba dodać ze jednak z najdroższych firm... pomijając już nawet ów brak elastyczności..

pozdrawiam

m.

witam wieczorkiem

z kąd braliście, jeśli była taka potrzeba ziemię do wyrównania terenu na działeczkach względnie do obsypania fundamentu, potrzebuję 3 może 4 wywrotki, pozdrawiam

Ja dzisiaj bralem piasek do fundamentow od firmy Arleks. Wiem ze woza rowniez czarnoziem. 0501 154 308.

Dzisiaj wiec ubili piasek, jutro zamierzaja jeszcze raz poskakac. W piatek zalewanie plyty i stan zero bedzie zakonczony :D

bryta dzieki za namiar ale dzwonilem wiele razy i bylo zajete. Pozniej w czasie pracy wypadlo z glowy jutro jeszcze raz spróbuje.

Pzd

Witam Grupe,

Witam,

Pozdrawiam

Nr telefonu wysle na priv.

Witam wszystkich.

Mam pytanie. Czy ktoś ostatnio korzystał z sewisu kotłów Viessmann? Na przykład robił przegląd roczny?

Próbowałem się dzisiaj dodzwonić do firmy Techsan, która robiła przegląd w poprzednim roku, ale niestety bez powodzenia, natomiast na stronie Viessmanna na całe województwo jest wskazana tylko jedna firma "Zakład Usług Projektowych Janusz Hubeczek" z Pilchowa., może ktoś korzystał z ich usług i może się podzielić wrażeniami.

Witam Wszystkich.

Czy majac wyprowadzone w domu kominki wentylacyjne rowniez trzeba robic kominek pomiedzy domem i szambem .

Czy macie jakies pomocne uwagi przy montazu szamba .Czy ocieplaliscie :lol:

My jak montowaliśmy szambo ni dawaliśmy żadnych dodatkowych kominów wentylacyjnych, ocieplać też nie ocieplaliśmy, do tej pory nie mielismy żadnych problemów z szambem (oprócz tego, że czasem trzeba opróżniać)

Witam współtowarzyszy trudów ponoszonych w imię póżniejszej radości z komfortu posiadania wymarzonego domku. Znowu pytam, gdzie w Szczecinie mozna kupic ładną - nie wyglądajaca jak halogen budowlany - lampę nad drzwi od zewnatrz włączająca się na czujnki ruchu czy cos podobnego, w każdym razie włączająca się gdy ktos podchodzi. Widziałam w jednym sklepie elektrycznym ale wyglądała własnie jak lampa robocza.

I może jakieś fajne latarenki ogrodowe, są teraz jakies automatycze cuda ale nie mam rozeznania.

Ja z kolei moge podpowiedziec, że duzy wybór oświetlenia pokojowego i łazienkowego jest przy pętli 8 na Gumieńcach, tam sa tez meble. Widziałam kilka ciekawych wzorów tylko tam.

:p

Witam współtowarzyszy trudów ponoszonych w imię póżniejszej radości z komfortu posiadania wymarzonego domku. Znowu pytam, gdzie w Szczecinie mozna kupic ładną - nie wyglądajaca jak halogen budowlany - lampę nad drzwi od zewnatrz włączająca się na czujnki ruchu czy cos podobnego, w każdym razie włączająca się gdy ktos podchodzi. Widziałam w jednym sklepie elektrycznym ale wyglądała własnie jak lampa robocza.

I może jakieś fajne latarenki ogrodowe, są teraz jakies automatycze cuda ale nie mam rozeznania.

Ja z kolei moge podpowiedziec, że duzy wybór oświetlenia pokojowego i łazienkowego jest przy pętli 8 na Gumieńcach, tam sa tez meble. Widziałam kilka ciekawych wzorów tylko tam.

:p

proponuję kupić osobno czujnik ruchu i lampeczkę, ja mam tak w planach i już położyłem kable osobno do czujnika i światełek,

pozdrawiam