Didi 15.03.2004 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2004 To święta prawda! Dzieci niestety wszystko powtarzają!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 15.03.2004 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2004 No to Czupurek kawałami posypała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 15.03.2004 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2004 a bo muszę dzisiaj dłużej w pracy zostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.03.2004 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2004 Nie ty jedyna czupurku :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.03.2004 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2004 fajne kawały ! dzień dobry (spóźniony) wszystkim cały weekend odpoczywałem przeglądając PROJEKT coraz wiecej nowych pomysłów, Serdeczne pozdrowienia dla całej braci budowlanej i podziękowania za słowa otuchy na spotkaniu "everything is possible" bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 15.03.2004 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2004 bodekku stworzył nową formę wypoczynku a jak skończy się budowanie, nie będzie jak wypocząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.03.2004 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2004 czupurek - to są ostatnie chwile "wypoczynku"ale tylko fizycznego, bo mentalnie głowa mi pęka bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 15.03.2004 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2004 Witajcie - fotki u Maksia obejrzałam. Cieszę się że rośnie nam taka tradycja! muratorowa Z tego co widać - to fajowo było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.03.2004 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2004 Dodałem 9 fotek ze spotkania przysłanych przez Didipozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wociek 15.03.2004 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2004 maksiu: Czy Digi to Didi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 15.03.2004 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2004 nreszcie popołudnie jestem w domku w końcu moge zobaczyć zdjęcia spotkanie bardzi mnie sie podobalo Wczoraj widziałam mieszkanie Kasiorka jednym słowem SZOK szczena na parkiecie i rysuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.03.2004 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2004 Wociek: pomylić się nie można???już poprawiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wociek 15.03.2004 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2004 maksiu : , przecież wiesz, że tylko ten co nic nie robi się nie myli Dzięki za zdjęcia - wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.03.2004 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2004 witam.... fajne fotki... widać było bardzo miło... Joasia ---- wiesz...luzuje rozumiesz? SP ---mam namiar na tych od dachu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarianJ 15.03.2004 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2004 cześć jestem nowy mieszkam w Mi edzyzdrojach .uważajcie na firmę Pasaż Handlowy z Kamienia Pom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarianJ 15.03.2004 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2004 Wykonuje balustrady balkonowe,schodowe,ogrodzenia,oraz inne wyroby z elementów kutych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 16.03.2004 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 witam wszystkich serdecznie (nowych, starych i tych bardzo starych)wtorkowo jak cieplutko, aż miło znowu na dwa dni wypadnę z forum, bo muszę jutro jechać na konferencję. ale nie ma tego złego: odpocznę sobie. no to życzę miłego dzionka. Bikosa i co z twoimi przyłączami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 16.03.2004 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Przychodzi James Bond do Pubu,podchodzi do baru,staje obok czarnoskórego męszczyzny i przedstawia się: -"Bond ... James Bond" Na to murzyn:-"Bo ... Bam-Bo" Cześć witajcie !!! Co do zakupu Bramy Wiśniowskiego-Ulcia&Krzyś,Czapaurek i kto tam jeszcze......................... Pan Tomasz Borysiewicz z F-my Garaga Doors Braniborska 36a ogłośił,że od 1 kwietnia ceny idą sobie do góry-chyba to nie będzie Prima-aprilis???? Więć ludziska, klaso budująca- łączmy się..... A ..i jeszcze szukam partnerów do zakupienia styropianu!!(ocieplanie posadzek,budynku itp.) Jestem sam mariuszsa sam jak na razie na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.03.2004 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 witam wszystkich ....Mariusz , bierze wiecej niz podałeś ( 600) wiesz kto Marian...a gdzie w Miedzyzdrojach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 16.03.2004 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Co do zakupu Bramy Wiśniowskiego-Ulcia&Krzyś,Czapaurek i kto tam jeszcze......................... Pan Tomasz Borysiewicz z F-my Garaga Doors Braniborska 36a ogłośił,że od 1 kwietnia ceny idą sobie do góry-chyba to nie będzie Prima-aprilis???? niech sobie będzie drożej, teraz wszyscy tak mówią i tak nie jesteś w stanie kupić wszystkiego. a wracając do bram: czyli jak nabędziemy od razu u tego pana 5-6 bram to i tak z ceny nie zejdzie (bo od 1.04. bedzie drożej)? to niech spada, nie będę mu czyścić magazynu ulegając panice, a jak podniesie znacznie cenę i to już od kwietnia, to się będzie bujał ze swoimi bramami do grudnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts