S.P. 16.03.2004 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Dzień doberek wsiem.Teska zaraz do ciebie dzwonię w sprawie dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.03.2004 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Witajcie we wtorek...coś mnie choroba rozklada.. pewnie trzeba bedzie pojdz na jakies male zwolnienie... i troche odpoczac..pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.03.2004 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 maksiu - trzymaj się ciepło Dzień dobry wszystkim ! ale fajne zdjęcia pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.03.2004 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Czupurek masz racje...niech sie buja..teraz słyszałam i tak sprzedaja drozej daja niby jakies upusty...a i tak ma wiecej ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wociek 16.03.2004 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 maksiu: jak zaczyna Cię coś "łamać" to mam stary przepis mego dziadka: 3-krople miodu, 3-krople wody, na szklankę spirytusu hurtownie i producenci wariują wszyscy, od 1-kwietnia Wienerberger podnosi ceny o 5 %, a od 1-maja jeszcze VAT 22 %, to wszystko jest teraz crazy horse. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 16.03.2004 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Wociek, wienerberger już podniósł ceny na klinkier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 16.03.2004 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Wociek, a masz sposób na anginę, może też ze spirytusem? Pozdrawiam też chorego Maksia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.03.2004 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Dzieki Linka.. własnie robie sobie jakis wynalazlem z miodem i cytryną.. zobaczymy jak to zadziala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wociek 16.03.2004 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Linka: na anginę kolejność mieszania jest inna: 3-krople wody, 3-krople miodu, na szklankę spirytusu a propos cen materiałów, co będzie po 1-maja, ciekawe co zrobią producenci przez pierwsze dni, tygodnie, miesiące po tym jak część inwestorów (może większa część) już wykupi materiały po starych cenach. Czy zbyt się zatrzyma na krótszy (dłuższy) czas, czy wprowadzą jakieś obniżki (promocje) żeby mieć obrót, czy po prostu ceny skoczą w górę i "róbta co chceta" Ciągle czekam na czerwone pieczątki na Pozwoleniu i ch...j wie co robić ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 16.03.2004 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Wociek, a samochody podrożeją czy nie? Chcę kupić 3 - letnie Polo od siortry, bo ona chce ganc nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.03.2004 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Ja spokojnie czekam i nie daje sie ogólnej głupawce... wg. ceny materiałów nie wzrosną po 1 maja...bo poprostu nie mogą, bo są już i tak już za wysokie.. a jak ludzie się obkupią przed 1 maja to potem będzie zastoj w interesie i bede ceny musialy spać (czytaj. będą duże rabaty), zatym więcej częściej będzie można kupić materiału bez rachunkowpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 16.03.2004 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 ale w naszym chorym kraju, niestety wcale tak nie musi być. u nas prawa ekonomii zawsze (lub prawie zawsze) stały do góry nogami ale marzę o spełnieniu się opcji Maksia - i tak nie mogę kupić wszystkiego na zapas, bo: 1. nie na wszystko mam koncepcję 2. nie mam na wszystko kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.03.2004 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Czupurku: prawa ekonomi sa niezmienne.. nawet w naszym kraju... nie wyobrazam sobie poprostu innego scenariusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 16.03.2004 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Proszę się wypowiedzieć nt. samochodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 16.03.2004 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 może i niezmienne, ale bywało, że teoria swoje, a praktyka swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 16.03.2004 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Czupurku za taki kocioł, jak twój facet zawołał przez telefon 5 tys. z hakiem, ale zaprosił do siebie na szczegółową rozmowę. Buderus Classic? Jaką on ma moc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.03.2004 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Czupurku, ale jak głód zajrzy do d...y to prawa ekonomi znowu zaczynaja działać... mi akurat sie nie spieszy z budową, więc mogę poczekać aż wszystko wroci do normalności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 16.03.2004 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Maksiu, czupurku,przerwać mi natychmiast tą konwersację we dwoje.Domagam się uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.03.2004 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Józia S. - uzywane samochodu potanieja, bo nie będzie cła... tyle wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 16.03.2004 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 się robi Józia20kw i była cena wyjściowa 5,6k (z termostatem), ale wypłakałam rabat 10% i jeszcze 3% za płatność gotówką (wzięłam też wszystko na komin do pieca i podłogówkę). Płacz o rabat: mów, że następni są już w kolejce i tyle osób już wzięło od nas, więc ci się należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts