Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Witam

Jutro ide ogladac klinkier, jakie hurtownie polecacie ??

Euroklinkier zamierzam odwiedzic, co jeszcze ??

Ostatnio brałem w HMB. Oferta firmy CRH taka sama jak w Euroklinkierze, ale cenowo byli lepsi. Musisz jednak uwzględmić koszty transportu, bo w Euroklinkierze cena była z transportem, a w HMB dodatkowo płatny. :)

Witam

Grupka powoli usypia :(...

Witam

Jutro ide ogladac klinkier, jakie hurtownie polecacie ??

Euroklinkier zamierzam odwiedzic, co jeszcze ??

Ostatnio brałem w HMB. Oferta firmy CRH taka sama jak w Euroklinkierze, ale cenowo byli lepsi. Musisz jednak uwzględmić koszty transportu, bo w Euroklinkierze cena była z transportem, a w HMB dodatkowo płatny. :)

Dzieki.

W euroklinkierze bylem, zostaly wybrane 3 cegielki teraz pojezdze po konkurencji.

witam,

poszukuje ludzi ktorzy mieli stycznosc z firma Rem-bud, z tym ze zalezy mi na kims kto faktycznie korzystal z ich uslug.

Pozdrawiam i wszystkiego dobrego w Nowym Roku

Firm Rem-bud jest kilka, podaj wiecej szczegolow np imie i nazwisko wlasciciela.

wlasciciel to niejaki Pan W. Malicki

moze byc na priva

Witam wieczorkowo

Czy ktoś z Was ma może namiary na firmę/osobę która pomogła by mi zaprojektować i wykonać zebranie i rozsączenie wody deszczowej w gruncie.

Chodzi mi o coś więcej niż tylko stwierdzenie "będzie dobrze......"

Może ktoś miał styczność z kimś kto już przynajmniej wykonał kilka instalacji rozsączających.

i wogóle proszę o poradę - udało nam się postawić do Świąt stan surowy otwarty, teraz do marca przerwa - kogo powinienenm już szukać na marzec oprócz okien i elektryka?? gości od ociepleń, instalatora co cw?? kogoś jeszcze?? już jest kolejka?? macie kogoś poleconego?? jaki tynk na ściany z porothermu i wełne??

Witam, właśnie zakończyłam budowę stanu surowego otwartego, wstawili mi okna przed świętami i teraz poszukuję jakiegoś dobrego elektryka i tynkarzy, może macie jakieś namiary na sprawdzonych ludzi. I jeszcze jedno pytanko czy ktoś posiada z Was rekuperator i jest z niego zadowolony?

Pozdrawiam