Didi 16.03.2004 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Pewnie, że na lepsze się zmienia i to że wczoraj na dzień dobry okrzyczałam też pomogło! Dziennika nie mam, ale muszę się za to wziąźć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 16.03.2004 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 maksiu - był kiedyś taki film (książka?) że z biegiem lat facet młodniałi jak ty teraz będziesz budował? dostałam tel. z budowy - że weszli robić wodę wewnątrz (jutro koniec?!) - coś takiego!no ale mężulek nie był by sobą, gdyby nie poszarpał mi nerwów (będą nam dziury robić w tynkach! dalczego! nie można było tego wcześniej!) ble ble ble - może i można było, ale już nie można a i był p. Kałuża wziął dokumenty i będzie się zastanawiał (byle nie za długo), ale też najęczał, że dokumentację trzeba będzie zmieniać.i co z tego? zmieni się jak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 16.03.2004 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 A ja szukam solidnych i mądrych ludzi do zrobienia dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 16.03.2004 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 a mnie wywaliło na dłuższy czas z forumale już jestem i nie widu nikawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 16.03.2004 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 maksiu - był kiedyś taki film (książka?) że z biegiem lat facet młodniał "Portret Doriana Greya" ? Ale facet nie najlepiej skończył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.03.2004 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 halo, halo ! już jestem, ale i już uciekam! wrócę za godzinę bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 16.03.2004 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 maksiu - był kiedyś taki film (książka?) że z biegiem lat facet młodniał "Portret Doriana Greya" ? Ale facet nie najlepiej skończył. Jako plemnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 16.03.2004 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 maksiu - był kiedyś taki film (książka?) że z biegiem lat facet młodniał "Portret Doriana Greya" ? Ale facet nie najlepiej skończył. Jako plemnik? Wręcz przeciwnie . Piękny i młody do czasu, za to portret mu się robił coraz bardziej truposzowaty. Końca nie będę zdradzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 16.03.2004 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Chyba mam dzisiaj nienajlepszy dzień.Niby nic złego się nie dzieje, ale nie tak, jak bym sobie tego życzyła.Co tu dużo mówić. JEST DO DUPY! Muszę wystąpić o warunki przyłącza elektrycznego, bo mój kochany inspektor nadzoru zapomniał, że to bliźniak.Mój mąż nie zna się na ekonomii i 200zł. w te czy we wte, nie ma znaczenia.Nie przywieźli komina, jak obiecali.Ten trzeci murarz mnie wkurza i jeszcze raz otworzy gębę, to wyrzucę na zbity pysk.Tato straszy hydraulików i boją się podjąć roboty.JEST DO DUPY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.03.2004 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Józia S: przywołuje do porządku... prosze krzyczeć, no i te brzydkie slowa... "zbity pysk", a feee nie ładnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.03.2004 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Ale sie dzis nam grupa rozpisala... ładnie... ivette wroci z berlina i pół dnia będzie nadrabiac zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 16.03.2004 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Maksiu, jak zwykle czujny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 16.03.2004 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 ooooo stuknęło 500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.03.2004 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Maggie: "Portret Doriana Greya", a czy to przypadkiem nie Mastertona???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAR 16.03.2004 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Witam wszystkich S.P- nam dach robili górale ,48zł /metr w cenie rynny ,kominy z klinkieru dodatkowo ,ocieplenie dachu 6złociszy .Wiem że dzisiaj kończą w Wolinie i chwilowo mają czas. pozdrowienia dla bractwa piwnego Czupurek dojechałaś z tego Poznania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 16.03.2004 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Wiwat Czupurek szampan dla czupurka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 16.03.2004 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Ewar - coś ty nieprzytomna? aaaaaaaaa za dużo piwka się piło. w Poznaniu byłam w piątek przed imprezką, ma którą zdążyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.03.2004 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Brawo Czupurek...no to co ??? imprezka?http://212.244.189.200/pics/bankiet.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 16.03.2004 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 dzięki, szampan dla wszystkicha co tam ja jutro nie pracuję - konferencjuję się przez 2 dni http://obrazki.babiniec.pl/Powinszowania/baloniki%20z%20szampanem.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 16.03.2004 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Maggie: "Portret Doriana Greya", a czy to przypadkiem nie Mastertona???? Zdaje mi się, że Oscara Wilde'a albo B. Shawa, ale głowy nie dam. Józia: Uszy do góry! Co nas nie złamie, to nas wzmocni. Będzie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts