bimbelt 18.02.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Mam zbiornik na propan w ogrodzie i zastanawiam sie jakie formalnosci musze spelnic przed zgloszeniem budynku. Wiem, ze UDT musi zrobic odbior, ale czy trzeba gdzies dodatkowo ten zbiornik zglaszac? I jeszcze chcialbym sie przypomniec z powyzszym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 18.02.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Dzień dobry poniedziałkowo , Q-BIS, witaj w grupie szczecińskiej. Widzę, że jesteś kolejną osobą, która buduje się w Dobrej? Chyba znajdziesz tu paru sąsiadów . bimbelt, zdecydowaliśmy się na osprzęt Berkera, serię B kwadrat. Spośród branych pod uwagę linii, ta jedna miała wszystkie potrzebne elementy (np. pięciokrotną ramkę i specjalistyczne gniazda do TV sat i internetu) we wzornictwie, kolorze i cenie, które nam odpowiadały. Kupowaliśmy w Magmie na Twardowskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 18.02.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 U mnie rusza wiosenny front robót. Zaczynamy w tym tygodniu od malowania elewacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 18.02.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Witam Kiedy wg was lepiej robic ocieplenie zewnetrzne, teraz zaraz po tynkach wewnetrznych czy poczekac do jesieni i wtedy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 18.02.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Witam Kiedy wg was lepiej robic ocieplenie zewnetrzne, teraz zaraz po tynkach wewnetrznych czy poczekac do jesieni i wtedy ?? Przy tynkach wewnętrznych jest b.dużo wilgoci, która musi gdzieś odparować z pomieszczeń i ze ścian. Może nie aż kilka miesięcy, ale kilka tygodni przerwy między jednym, a drugim etapem jest wskazane, przy intensywnym wietrzeniu i zakładając, że poddasze masz nie docieplone i nie zabudowane g-k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 18.02.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Witam Kiedy wg was lepiej robic ocieplenie zewnetrzne, teraz zaraz po tynkach wewnetrznych czy poczekac do jesieni i wtedy ?? Jak masz czas, to lepiej poczekac. W miedzyczasie obserwuj cene styropianu, bo kupujac poza "sezonem" mozna zaoszczedzic 30-40%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 18.02.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Dzień dobry poniedziałkowo , Q-BIS, witaj w grupie szczecińskiej. Widzę, że jesteś kolejną osobą, która buduje się w Dobrej? Chyba znajdziesz tu paru sąsiadów . bimbelt, zdecydowaliśmy się na osprzęt Berkera, serię B kwadrat. Spośród branych pod uwagę linii, ta jedna miała wszystkie potrzebne elementy (np. pięciokrotną ramkę i specjalistyczne gniazda do TV sat i internetu) we wzornictwie, kolorze i cenie, które nam odpowiadały. Kupowaliśmy w Magmie na Twardowskiego A mozna tam pomacac tego Berkera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adria 18.02.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Witam Forumowiczów,poszukuję dobrej, sprawdzonej ekipy montażystów systemów Komandor, Indeco, Senator itp. Jeśli ktoś z Was korzystał z usług tych firm i może polecić konkretego wykonawcę (dobrą, solidną ekipę) to bardzo prosiłabym o namiary. Chodzi głównie o wykonastwo tej całej szafy z drzwiami na prowadnicach.Pozdrawiam,adria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jancio Wodnik 18.02.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Dzień dobry poniedziałkowo , Q-BIS, witaj w grupie szczecińskiej. Widzę, że jesteś kolejną osobą, która buduje się w Dobrej? Chyba znajdziesz tu paru sąsiadów . bimbelt, zdecydowaliśmy się na osprzęt Berkera, serię B kwadrat. Spośród branych pod uwagę linii, ta jedna miała wszystkie potrzebne elementy (np. pięciokrotną ramkę i specjalistyczne gniazda do TV sat i internetu) we wzornictwie, kolorze i cenie, które nam odpowiadały. Kupowaliśmy w Magmie na Twardowskiego A mozna tam pomacac tego Berkera? B kwadrat całkiem logiczny wybór. Polecam też mertena M-plan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda787 18.02.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Witam,jeśli chodzi o ms okna,to ja polecam "no name" na ul. spiskiej. jesli bedzie ktos chcial nr tel do przedstawiciela, to prosze dac znac na e-maila: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.02.2008 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Witam Wszystkich . Kiedy rozpoczac siew trawy . Czy ktos z was ma jakas dobra mieszanke traw na piaski . Na co zwracac uwage bo wbrew pozorom trawa nie jest tania polecam barenburga jest super. A gdzie ja mozna kupic ja kiedys kupowałam w hurtowni na kolumba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.02.2008 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.02.2008 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Dzień dobry poniedziałkowo , Q-BIS, witaj w grupie szczecińskiej. Widzę, że jesteś kolejną osobą, która buduje się w Dobrej? Chyba znajdziesz tu paru sąsiadów . bimbelt, zdecydowaliśmy się na osprzęt Berkera, serię B kwadrat. Spośród branych pod uwagę linii, ta jedna miała wszystkie potrzebne elementy (np. pięciokrotną ramkę i specjalistyczne gniazda do TV sat i internetu) we wzornictwie, kolorze i cenie, które nam odpowiadały. Kupowaliśmy w Magmie na Twardowskiego A mozna tam pomacac tego Berkera? Witam Wszystkich Tez mam Berkera . Kupowalam w Dabiu Mega Kable dostalam 10% upustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyspx 18.02.2008 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 pilnie poszukuję ziemi przepuszczalnej może być z piskiem /ale nie gliniastej lub ilastej/w okolicach Dołuj - 5 - 10 wywrotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.02.2008 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Witam Wszystkich . Kiedy rozpoczac siew trawy . Czy ktos z was ma jakas dobra mieszanke traw na piaski . Na co zwracac uwage bo wbrew pozorom trawa nie jest tania polecam barenburga jest super. A gdzie ja mozna kupic ja kiedys kupowałam w hurtowni na kolumba. Dzieki Teska. Czy ona jest tak soczyscie zielona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 18.02.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Witam, Zapytanie do wszystkich, którzy korzystali z montazu systemów alarmowych firm ochrony. Czy system składający się z nastepujacych elementów:Centrala alarmowa MATRIX 1Klawiatura LED 2Klawiatura LCD 1 Czujnik PIR 6Czujnik PIR +MW 4Sygnalizator zewnętrzny 1Moduł rozszerzenia 1Radiolinia napadowa 1Okablowanie 1Nadajnik GSM 1za brutto 3.720,40 to dobra cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 18.02.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Dzień dobry poniedziałkowo , Q-BIS, witaj w grupie szczecińskiej. Widzę, że jesteś kolejną osobą, która buduje się w Dobrej? Chyba znajdziesz tu paru sąsiadów . bimbelt, zdecydowaliśmy się na osprzęt Berkera, serię B kwadrat. Spośród branych pod uwagę linii, ta jedna miała wszystkie potrzebne elementy (np. pięciokrotną ramkę i specjalistyczne gniazda do TV sat i internetu) we wzornictwie, kolorze i cenie, które nam odpowiadały. Kupowaliśmy w Magmie na Twardowskiego A mozna tam pomacac tego Berkera? Mają go zwykle na magazynie w stałej sprzedaży, więc pewnie można, jak kto lubi . Też mi dali 10% upustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 18.02.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 I jeszcze jedno pytanko do uzytkowników butli z gazem. Wiem, że strasznie ogólne bo cięzko to porównać do jednostkowej sytuacji. Ale może się pokusicie o podanie informacji. Ile rocznie mozna zuzyc litrów gazu przy założeniu, ze dom 130 mkw uzytkowej, przeznaczony do ogrzewania i przygotowywania c.w.u. oraz w do gotowania - na 4 (2+2) osoby. Kwestia skali, albo jakiegoś minimum lub maksimum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 18.02.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Witam, Zapytanie do wszystkich, którzy korzystali z montazu systemów alarmowych firm ochrony. Czy system składający się z nastepujacych elementów: Centrala alarmowa MATRIX 1 Klawiatura LED 2 Klawiatura LCD 1 Czujnik PIR 6 Czujnik PIR +MW 4 Sygnalizator zewnętrzny 1 Moduł rozszerzenia 1 Radiolinia napadowa 1 Okablowanie 1 Nadajnik GSM 1 za brutto 3.720,40 to dobra cena? jeśli z robocizną to brzmi nieźle... ale 3500 wyglądałoby dużo ładniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 18.02.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Witam, Zapytanie do wszystkich, którzy korzystali z montazu systemów alarmowych firm ochrony. Czy system składający się z nastepujacych elementów: Centrala alarmowa MATRIX 1 Klawiatura LED 2 Klawiatura LCD 1 Czujnik PIR 6 Czujnik PIR +MW 4 Sygnalizator zewnętrzny 1 Moduł rozszerzenia 1 Radiolinia napadowa 1 Okablowanie 1 Nadajnik GSM 1 za brutto 3.720,40 to dobra cena? jeśli z robocizną to brzmi nieźle... ale 3500 wyglądałoby dużo ładniej Dzięki szydas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts