Teska 16.03.2004 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 witajcie EWAR - zostawiłam wam na budowie wiadomosc , ale chyba wiaterek porwał Ivette z berlina to juz wróciła.... Maksiu Ty piłeś jakiś eliksirek czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 16.03.2004 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 no to troszku humorku Co by się stało gdyby mężczyźni naprawdę rządzili tym światem? * święto kobiet 8 marca zostałoby przeniesione na 29.02 (raz na cztery lata idzie to znieść) * krawata można nie wiązać, rozporka nie zapinać * operacja powiększenia piersi byłaby refundowana przez kasy chorych * wszystkie kobiety miałyby to samo imię - dla uproszczenia * wszystkie kobiety miałyby alergie na złoto, futra i drogie kamienie * w pracy chłopak który najlepiej gra w Quake automatycznie byłby wybierany na kierownika * każdy telefon przerywałby połączenie po 30 sekundach rozmowy * uważne wpatrywanie się w kobiecy biust na pierwszej randce byłoby odbierane jako miłosne wyznanie * za jazdę lewym pasem 60km/h rozstrzeliwano by na miejscu * przewracanie kopniakiem stolika z szachami warcabami lub grą monopol automatycznie oznaczałoby zwycięstwo * na początku każdego wydania wiadomości prowadzący powiadałby najnowsze sprośne kawały * wynaleziono by skarpetki które by istniały tylko w parach. Pozostawione w różnych miejscach podpełzałyby energicznie do siebie * bikini byłoby najlepszym ubraniem bizneswomen (nie tylko jej) * kobiety miałyby okres raz do roku. Podczas otwarcia sezonu na ryby... Wyjątowo dobre rozwiazania! Po korektach i uzupełnieniu może to być całkiem dobry program. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.03.2004 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Teska: piłem... taki wynalazek na przeziebienie.. ale zobaczymy rano czy coś z tego będzie..pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 16.03.2004 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Czupurku gratuluję! Jutro będę w gazowni podpisywać umowę o dostarczenie gazu! Mam nadzieję, że jutro też gaz popłynie i ciepła woda bedzie w grzejnikach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.03.2004 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Didi a u mnie do skrzynki dopiero fajeczke doprowadzono:) znaczy tez niedługo bedzie gazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 16.03.2004 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Czuprek napisał niech sobie będzie drożej, teraz wszyscy tak mówią i tak nie jesteś w stanie kupić wszystkiego. a wracając do bram: czyli jak nabędziemy od razu u tego pana 5-6 bram to i tak z ceny nie zejdzie (bo od 1.04. bedzie drożej)? to niech spada, nie będę mu czyścić magazynu ulegając panice, a jak podniesie znacznie cenę i to już od kwietnia, to się będzie bujał ze swoimi bramami do grudnia. Czupurek (nie chcesz nie kupuj) Tomasz Borysiewicz z Braniborskiej ten od WIŚNIOWSKIEGO bram, tak się składa,że operuje cennikiem od 01-01-2003r,a także miałem możliwość porównać ceny z sierpnia 03 z moimi na ofercie i wiesz co ??jest atrakcyjniesza!! Co do ekonomii to masz rację-hehe Max,Czapurek.Józia S,Maggie-dopowiem coś o autkach .... Cło na auta nie obowiązuje od 2-uch lat w przypadku samochodów os. z EU.Co do samochodów os. z poza EU jest nadal i wynosi 35% i po wejściu Polski do EU spadnie do ok.10%.W obu przypadkach jest ta chora AKCYZA,która obowiązuje nadal(zależna od rocznika i poj.skokowej-patrz dół)i fatalny VAT22% --którego już od 1maja nie będzie na 100%.Ale co do akcyzy to bym się z opinią wstrzymał oraz z spadkiem cen na używane auta !!!!Dlaczego??ano dlatego,że nic nie wiadomo co z akcyzą!Ploty mówią,że przy rejestracji auta z zagranicy(bo odpraw ostatecznych na towary z EU nie będzie{tylko wewnętrzny import i export}wnosić się będzie opłatę rejestracyjną w zalżności od rocznika samochodu-nawet do 5 tyś.zł.Skoro import aut używanych z EU ma wzrosnąć to opierająć się na waszej ekonomi i wysokim kursie EURO-dlaczego to nasi kochani bracia z Niemiec,Belgii czy Holandii mają robić nam PREZĘTY Popyt i podaż!!!!!! I tak już w samych Niemczech w handlu wewnątrz rynkowym,auta zdrożały w stosunku do zeszłego roku!! No chyba,że zniesie się zakaz sprowadzania aut po wypadku-wtedy to może zmienić sytuację-ale KOWALSKI nie musi wiedzieć,ze jeździ WALCEM. STAWKI AKCYZY WYLICZYŁEM DLA KAŻDEGO ROKU I POJEMNOŚCI ROK DO 2000 CM3 POWYŻEJ 2000CM3 2004 3,1% 13,6% 2003 3,1% 13,6% 2002 15,1% 25,6% 2001 27,1% 37,6% 2000 39,1% 49,6% 1999 51,1% 61,6% 1998 63,1% 65% 1997 65% 65% 1996 1995 65% 65% Zapomniałem dadać,że też obowiązuje świadectwo EUR 2 -dotyczące normy spalin,które to występuje w autach średnio powyżej '95r.Co ograniczyło napływ złomu do kraju.Ale po 1maja też ta norma przestanie obowiązywać!! A jak się ma sprawa w Polsce z nowymi samochodami os. gdzie macie oczy już są wyższe ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 16.03.2004 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Jaś i Małgosia bawią się w dom. Jaś próbuje “obiadu” i mówi: Wiesz co, kotku, chyba jest troszeczkę niedosolone... Małgosia: Niedosolone? Niemożliwe, przecież sama odpowiednio soliłam! Może uważasz że za mało i ja nie mam racji? To co, ja nigdy nie mam racji, nawet jak posolę odpowiednio obiad? Może uważasz, że w ogóle nie posoliłam i kłamie!? Ja kłamię??! Może ja tylko kłamię??! Może w ogóle uważasz ze jak kłamię to nawet nie jestem czlowiekiem żeby się pomylić??! A może uważasz że ja już nie jestem człowiekiem??! A może ja już nawet nie mówię po ludzku, a tylko szczekam???!Mamoooo!!!! Jasiu powiedział do mnie “ty suko”!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.03.2004 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Mariusz bramy wisniowskiego najtansze sa na niebuszewie...ivette wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 16.03.2004 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Czupurku, pan starszy Kałuża? Architekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 16.03.2004 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Stasiek Pan Kałuża to instalator: woda, gaz-szerokie znajomości w gazowni i wodociągach!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 16.03.2004 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 ach, przepraszam, to zbieg okoliczności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.03.2004 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Witam w środę, no i pogoda wreszcie się nam poprawiła, duuużo słońca dziś... super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.03.2004 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Stasiek: pamiętasz jeszcze o mnie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.03.2004 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 witam Maksiu....jejku a u nas słonka niet Cięzki dzien dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.03.2004 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Teska: nie łam się.. bedzie dobrze... słonko zaswieci i u ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 17.03.2004 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Jest słoneczko, rano było u mnie 12 st. A moje orły kończą murowanie. W poniedziałek wieniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 17.03.2004 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Cześć Wszystkim! Maksiu, widzę że pomogła mikstura serwowana przez Woćka? Cieszę się...chyba muszę poszukać składników i sama spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 17.03.2004 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Linka, tylko nie przesadzaj z miodem, bo proporcje będą zaburzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 17.03.2004 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 taaaaa, kropelka miodu wystarczy zapewne hihi, już mi wesolutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.03.2004 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Linka: akurat miksturą Woćka sie nie leczylem... tylko nieco inną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts