rosta2 08.11.2002 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2002 Nie wiem dlaczego poprzedni mój post się nie ukazał? Więc witam wszystkich jeszcze raz.Kupiłem sporą działkę w gminie Goleniów (25km od Bramy Portowej), prąd przy działce,gaz z drugiej strony drogi na resztę uzbrojenia jest już w wykonany projekt przez Gminę,tak że nie długo myślę będzie wszystko.Jestem na etapie kompletowania dokumentacji potrzebnej do pozwolenia.Projekt typowy z Archonu.narazie dużo czytam i z uwagą śledzę Wasze komentarze na forum(bardzo dobra rzecz!)Pozdrawiam Wszystkich tych z lewego jak i tych z prawego brzegu Odry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.11.2002 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2002 Rosta2 witaj...Pozdrawiam, buduje w Gminie Dobra Szczecińska 4,5 km od szczecina..Teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frodo 13.11.2002 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2002 rosta2, a możesz podać dokładniejszą lokalizację (nazwę miejscowości). Też przymierzam się do kupna działki w okolicach Goleniowa. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HoMar 19.11.2002 01:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2002 czesc, pozdrawiam wszystkich ja mam zamiar dopiero zaczac mam zamiar nabyc dzialke w gminie dobra lecz bedzie ona rolna wiec to pewnie poczatek klopotow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HoMar 19.11.2002 01:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2002 gmina dobra ale na samym wylocie ze szczecina (ostoja) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosta2 20.11.2002 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2002 Frodo jak tam wrażenia z Rurzycy? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mar35 20.11.2002 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2002 A my z zoną budujemy w okolicach Goleniowa. Super gmina i super tereny. Gmina dlatego że wszystko załatwia sie szybko i bez stękania. Polecam inspektora nadzoru ktorego ja mam. Załatwia większość spraw sam a ja tylko chodzę i odbieram pisemka od niego.Generalnie dzialkę kupiliśmy w maju a w tej chwili stoi parter ze stropem terriva. Zaraz przyjeżdżają cieśle i będzie dach. W tym roku chcę zamknąc wszystko. Pozdrawiam i słuze informacjami na temat gdzie, co i u kogo aby było w miarę tanio i szybko oraz bezbolesnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mar35 21.11.2002 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2002 Wieczór dobry!Czy nikt się nie buduje już o tej poże w Szczecinie i okolicy?Zasnęliście na zimę ? Nie poddawajcie się , zimą też można budować. Są na wszystko sposoby. POBUDKA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frodo 22.11.2002 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2002 rosta, niestety nie udało mi się wyrwać (z 3 miesięcznym brzdącem nie szło się w tej sprawie dogadać).pozdrawiamFrodo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.11.2002 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2002 HoMar..moja działka tez była rolna...sprawdz warunki zagospodarowania w Dobrej..Pozdrawiamtesa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.11.2002 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2002 Mar35... Witam...grupa Szczecinska...spi...tak jak miasto ) Buduję w koscinie...to wies koło szczecina..ok 4,5 km...a blizej dołuj.. Pozdrawiam Teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.11.2002 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2002 HoMar...jak jeszcze nie nabyłes u nas w Koscinie facet sprzedaje juz budowlaną za niezłe pieniadze..haha musi sprzedac..Pozdrawiam raz jeszczeTeska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HoMar 26.11.2002 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 dziekuje Teska za te propozycje ale ja tez kupuje bardzo okazyjnie (bynajmniej tak mi sie wydaje). A w Gminie bylem ale ta ziemia to druga klasa wiec nie przewiduja przeksztalcenia na budowlane. Chyba bede musial zostac rolnikiem. Bo plan nie wyklucza zabudowy. Z drugiej strony slysze na forum ze ma wejsc ustawa ze niby na gruncie rolnym moze budowac sie tylko ktos z wyksztalceniem rolniczym majacy min. 20 hektarow.Mam niezly rebus, nie wiem juz sam co robic.Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.11.2002 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2002 HoMar...podobno wejdzie w połowie grudnia.. Ale ,życzę powodzenia...poszukaj albo popytaj w Gminie..PozdrawiamTeska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.11.2002 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2002 HoMar...albo kup...masz projekt domu? jesli tak..to mogłabym Ci pomóc jezeli chodzi o pozwolonko na budowe...i kłopot z głowy..Teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lawio 27.11.2002 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2002 Witaj Teska!Pozwoliłam sobie wpaść do waszej grupy, a świeże powietrze tak mnie oszołomiło, że zapomniałam co chciałam napisać. No tak już wiem. Chciałam się ze wszystkimi serdecznie przywitać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.11.2002 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2002 Nicola...serdecznie dziękujemy za odwiedziny...Hi hi powietrze to fakt..Pozdrawiamy..Teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lawio 27.11.2002 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2002 Teska, pisałaś w naszym klubie ... latków, że Twoja grupa śpi. Chciałam to sprawdzić osobiście i troszkę rozbudzić. Udało mi się tylko z Tobą. Może jeszcze ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 27.11.2002 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2002 hej hej, tu w odzwiedzinach ktos z grupy wrocławskiej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lawio 27.11.2002 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2002 Cześć Ivonesca po raz pierwszy mam przyjemność z Tobą się przywitać na Forum. pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts