Joasia Jasia 01.04.2003 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 Apeska - daj maila to podeślę - pomyliłaś mi się z Aluko - dwie na A - w jednej chwili...Maksiu - ciągam te zdjęcia - ciągam - nazwa zmienionaTeska - Ty tylko piszesz do Jasia... a do mnie nie - robię się zadrosna.Linka - da radę podkupić Waszych górali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 01.04.2003 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 jak sobie dajecie radę z teściami i ogólnie rodzinką na budowie? Mój ojciec wyskoczył z propozycja - że sam by mi te kotwy zrobił. Teraz chce robić łączniki ciesielskie. Już była propozycja robienia dachu bez okien, krycia blachą a najtaniej papą. Okna to by ze szklarni jakiejś najchętniej przygarnął... Z Jasiem robimy się elektryczni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.04.2003 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 Joasia Jasia: masz problem ze ściąganiem fotek? nie możliwe wszystko działa poprawnie..spróbuj ponowniepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.04.2003 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 JOASIA JASIA Joasiu..bo mi sie maile wszyskie wykasowały...i w profilach Jasiu ma emilka... a moi...to juz mi ogród urzadzaja...to marchewka, tu pietruszka..tu ławeczka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.04.2003 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 Maksiu...raz jeszcze dzieki za fotki...hihi poszły wczoraj w okolice Konga... :smile: Moja połowa pozdrawia wszystkich... :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apeska 01.04.2003 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 Joasia Jasia, ja jeszcze nie zaczęłam budować, a już mam nadmiar chętnych do pomocy, służących "dobrą radą", analizujących mój "dziwny" podobno gust. Cała się gimnastykuję, jak tu się nie ugiąć i nie skłócić z życzliwymi. Jakoś to będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aluko 01.04.2003 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 joasia. proszę podaj jeszcze raz na mego maila te namiary na inspektora bo jak widzę wszyscy się załapują (apeska - to nie jest zle myślane) a u mnie mail jakoś szwankuje.ale teraz zmieniłem skrzynkę i powinno działać. apeska- czy dostałaś te namiary?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 01.04.2003 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 JOASIA! Ty też potrzebujesz górali??? Ja zwariuję Na razie Stasiek dostał kontakt, napastujcie Jego:smile: ja umywam ręce. Pozdro Linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.04.2003 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 mogę stwierdzić, ze moi tynkarze sa oki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 01.04.2003 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 Będzie mi miło, jeśli chodzi o napastowanie przez kobiety ale... chyba nic nie wskóracie, bo rozmowy już trwają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 01.04.2003 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 Dla zainteresowanych przeprawą Święta-Police. Byłem wczoraj w urzędzie goleniowskim... sprawa przeprawy jednak nie wygląda najlepiej. W rejonie Modrzewi są planowane poważne inwestycje Oczywiście nie wiadomo kiedy, jak to u nas, bo czekają na dotacje. Mapkę powinienem dostać już w tym tygodniu. Obie wersje, które są zaznaczone na mapie... mają być zrealizowane! To nie alternatywy! Chcą zrobić węzeł komunikacyjny i połączenie z Goleniowem - po to postawili wiadukt, druga nitka poleci z trasy z Nowogardu i ma mieć związek z połączeniem trasy na Gdańsk. Nie wiem jak oni to sobie wyobrażają ale zrobi się chyba nieciekawie... dwie nitki łączące się w jedną... i to akurat u nas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apeska 01.04.2003 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 Aluko,jeszcze nie mam, ale nie tracę nadziei. Poza tym szukam wszędzie dookoła, jak coś znajdę, dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apeska 01.04.2003 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 Stasiek, napastowanie bez szansy na powodzenie jest frustrujące. ...ale gdybyś się z nimi z jakichś względów nie dogadał (czego, oczywiście nie życzę, ale różnie bywa)to ja chętnie przejmę tę ekipę, przynajmniej spróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 01.04.2003 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 Apesko, pamiętam o Tobie - w razie co. A może chcesz ekipę (również sprawdzoną) ze Stargardu? Niedługo będę miał na nich namiary... [ Ta wiadomość była edytowana przez: Stasiek dnia 2003-04-01 20:20 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 01.04.2003 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 Oczywiście dementuję już informacje na temat przeprawy Taki mały Prima Aprilis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.04.2003 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2003 Stasiek: masz namiary na ekipe ze stargardu? a moglbys podac mi namiary???? bede wdziecznypozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.04.2003 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2003 witam raniutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.04.2003 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2003 Teska: hehhehe byłem o całe 4 minuty wcześniej niż ty )) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.04.2003 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2003 powiedzcie mi jedno : DLACZEGO PADA DESZCZYK :sad: a tak było dobrze..a teraz znowu auto bedzie pływać i kalosze na nóżki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.04.2003 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2003 Spokojnie teska, nie bedzie tak zle.. troszke pokropi i pojdzie sobie dalej... blota nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts