Józia S. 19.03.2004 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 Dzień dobry w piątek,Didi, Czupurekbyłam wczoraj w sprawie pieca. Rozmawiałam z pracownikiem pana P. Dzisiaj mają oddzwonić i podać cenę na warunkach, jak wasze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.03.2004 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 Witajcie, dobrze to już piątek... wreszcie będzie można odpocząćpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 19.03.2004 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 witam wszystkich serdecznie po przerwie, ależ na tej konferencji było fajnie. słonko, winko i totalna laba. odpoczełam sobie, a co! ludziska WIOSNA Czupurek - powiedz coś o panu Kałuży. Ja go pogoniłam przy castingu bo zaczął pierniczyć dydrymały - dodając cały czas stówki w pamięci - doszedł do takiej ceny za gaz czy wodę - że jestem o nim najgorszego mniemania. mamy 100 stron - trza to opić! więc tak, namiar dostałam od Didi (jest zadowolona), u mnie był bodaj w pon. kręcił nosem (mężowi się nie spodobał - a on ma super nosa do tych spraw) i powiedział, że pomyśli. no i myśli już tydzień, więc pewnie lipa z tego będzie, bo u mnie myśliciele nie przechodzą. w zanadrzu mam innych - dzisiaj spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 19.03.2004 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 Wyjątowo dobre rozwiazania! Po korektach i uzupełnieniu może to być całkiem dobry program. pasowałby ci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wociek 19.03.2004 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 Dzięki Bogu już Piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 19.03.2004 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 z poważnych, budowlanych, tematów: kto ma u siebie drenaż? Ja mam! A co chcesz wiedzieć? opuścić na 2 dni, a piszą i piszą. jestem dopiero w połowie 101 strony. Ivette chcę wiedzieć czy robić, czy nie. i jakie ksozta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 19.03.2004 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 A umnie wyleweczki pięęęęęęęęęęęęęęękne jak tralala! I wyszły po 17,-zł/m2 z miksokreta - zrobili w jeden dzień. No śłicznie jest po prostu! Jutro jadę zobaczyć tynki zrobione przez tego magika, co go chcemy wziąć.[uote] czyli jesteś zadowolona z podłóg? to dobrze wróży dla mnie po ile masz te tynki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 19.03.2004 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 architekt za adaptację, drobna zmiana: bez wyliczanek, do pozwolenia na budowę zawolał 4000, a drugi 3000 PLN no i geodeta za kompleksową usługe 2000 może będzie bonifikata? architekt: spróbuj zadzwonić tutaj (kiedyś nie był drogi) Roman Pirga 485-33-36 geodeta: co to za kompleksowa usługa (czemu tak drogo?)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 19.03.2004 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 Józiu S U p. Pańki powiedz że jesteś od Doroty z Załomia i chcesz specjalne rabaty, bo wczoraj odpalał mi piec i uprzedziłam go że puściłam jego numer w eter (1.Czupurek) i ma nas specjalnie traktować!! też mu tak powiedziałam tzn. że Dorota z Załomia i JA go chwalę, ma tego nie spieprzyć i puściłam dalej jego nr (czyli ja Dorota z Dołuj ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 19.03.2004 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 no doczytała do końca. Mariuszr - jeszcze w kwestii bramy garażowej. chcę i muszę ją kupić, ale nadal uważam, że przy zakupach hurtowych należy się ekstra rabat Jasia i Teska - dajcie namiary na tych swoich od przyłączy wod-kan i gaz wczoraj jak wróciłam z podróży, to biegiem wieczorem na budowę oglądać instalację wewn. wody (robili ci od Pańki) ładnie wyszło i szybko (2 dni), cena ok - 1,6k, porządek zostawili, tylko mojemu majstrowi kawę wypili i brudne kubki zostawili teraz trwa obserwacja ciśnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.03.2004 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 hej nio tak zaraz lunie deszczyk...a mi dzisaj przywoza kontener na smieci...wrrrr Pozdrawiam wszystkich.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 19.03.2004 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 Teska, kawki? Na deszczyk najlepsza. U mnie dzisiaj montują komin I mój Józio ma imieniny , zaproszę go do Imoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 19.03.2004 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 100 lat dla Twego męża Józiu-Józia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 19.03.2004 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 Dzięki Bikosiu,przekażę. Niech żyje długo, bo co ja sama bym poczęła? Teraz ja w pracy a on wszystkiego dogląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 19.03.2004 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 Józia, no to znaczy, że nie tylko ja mam w domu święto, mój mężuś ma urodzinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 19.03.2004 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 A ja wczoraj podejmowałam gości w domu, który nie ma jeszcze dachu. Mój mąż stwierdził, że dom bez dachu to też jest jakaś koncepcja pod warunkiem, że nie pada. A tak wogóle to gościliśmy Bikosę z chłopakami, tzn. ten mniejszy spał słodziudko i olał gościnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 19.03.2004 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 SP, ucałuj mężulka. Jednak ci mężowie to pożyteczne stworzonka, pod warunkiem, że mają krótką smycz Ale mi się zaraz oberwie od panów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 19.03.2004 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 A umnie wyleweczki pięęęęęęęęęęęęęęękne jak tralala! I wyszły po 17,-zł/m2 z miksokreta - zrobili w jeden dzień. No śłicznie jest po prostu! Ivette, a taka cena to już z materiałem (zostawiasz bez wylewek i zastajesz wylewki), czy jak? Stassiek - tak! I to w jeden dzień - przychodzisz i masz baaaaaaardzo dużo podłogi - ślicznie po prostu! jak chcesz namiar, to dam na priva! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 19.03.2004 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 z poważnych, budowlanych, tematów: kto ma u siebie drenaż? Ja mam! A co chcesz wiedzieć? opuścić na 2 dni, a piszą i piszą. jestem dopiero w połowie 101 strony. Ivette chcę wiedzieć czy robić, czy nie. i jakie ksozta Jak masz glinę i wodę pod nią to warto - nam wyszło cosik ok. 1500,-zł ale praca własna - czyli teściu kopał rów naokoło domu i z mężulkiem te rury i żwirki wtykali ale ostatecznie biały ma podłączyć do kanalizy deszczowej. Zrobiliśmy, bo boimy się zalewania fundamentu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 19.03.2004 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 A umnie wyleweczki pięęęęęęęęęęęęęęękne jak tralala! I wyszły po 17,-zł/m2 z miksokreta - zrobili w jeden dzień. No śłicznie jest po prostu! Jutro jadę zobaczyć tynki zrobione przez tego magika, co go chcemy wziąć.[uote] czyli jesteś zadowolona z podłóg? to dobrze wróży dla mnie po ile masz te tynki? Czupurku - ja też lubię takie konferencyjki Co do wylewek, to polecam z czystym sercem - równiutkie, czyściutko i taniutkie Ten facet robi też tynki gipsowe z maszyny - chce po 17,-zł./m2 na gotowo. Ja się jednak czaję na tynki cementowo-wapienne ręczne - mamy gościa po 15,-zł./m2 za robociznę + ca. 3,-zł/m2 za materiał - jadę we wtorek zobaczyć jego robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts