mariusz r 20.03.2004 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2004 Dziś strasznie się narobiłem na działce i przemokłem,że cho cho Ale może się uda i będzie prądzik,gaz i telefonik może nawet w budyneczku!?!?!?!? Co do baraczak są 2 osoby zainteresowane-prześle zdjęcia e-mailem. Czarnoziem(Załom)P.Roman 504602990-jak robił mi wykop to mówił,że ma ziemię ale ceny i faktów nie znam! Czapurek- to miast gadać się razem udajmy w sprawie bramy do gościa i jeszcze weźmiemy Ulcię&Krzysia. JóziaS-ja brałem beton z THOMAS BETON (12-2003) i płaciłem 150 zł. brutto za B-20, a pompa 135zł no i dojazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 20.03.2004 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2004 Witam w sobotę, Iwona G. ten polbruk to się w przyszłości przyda, żeby tytko kasy starczyło. Teska, coś masz pecha z czarnoziemem Próbowałam wkleić zdjęcia do mojego dziennika budowy, ale nic nie wyszło i aż komputer się zaciął Zrezygnowałam do jutra a OD JUTRA MOLESTUJĘ JÓZIA, ŻEBY POMÓGŁ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 20.03.2004 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2004 JóziaS-ja brałem beton z THOMAS BETON (12-2003) i płaciłem 150 zł. brutto za B-20, a pompa 135zł no i dojazd. No,... chyba nie umiem się targować, chociaż ostatnio beton poszedł w górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 20.03.2004 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2004 Jak się robi takie linki ? Dziennik budowy Czupurka Komentarze do dziennika Dom Czupurków Pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.03.2004 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2004 Teska ja ze względów finansowych poszłam w Portę w minimaxy, ale powiem Ci, że jestem zadowolona. Dziś skończyli montaż kuchni!!!!!! Iwona G, a czy ten kolega produkuje też starobruk nostalit? Bo z tego chcę mieć podjazd i chodniczek w koło domu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulcia i krzys1719499362 20.03.2004 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2004 Iwona G Poproszę o namiary na czarnoziem i polbruk. Miłej soboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.03.2004 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2004 Didi a czy mogłabym je zobaczyc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.03.2004 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2004 Iwona własnie czy produkuje taki stary bruk??? tez byłabym zainteresowana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.03.2004 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2004 Teskaoczywiście! W tej chwili trwa ich montaż, myślę, że we wtorek będzie koniec i bedziesz mogła je zobaczyć w całej okazałości!! Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 20.03.2004 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2004 Teska możemy razem się bryknąć do DIDI . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.03.2004 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2004 Mariusz ok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.03.2004 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2004 aha to mamy wiosnę.....od dzisiaj...komu kawki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiking 102 21.03.2004 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2004 Witam wszystkich wiosennie, kawke teraz popijam i zadaje sobie pytanie czy moge czuc sie jak u siebie chociaz nie mieszkam w zachodniopomorskim.Chcialbym kiedys zamieszkac i dlatego czytam jak najety to forum a szczegolnie wasze doswiadczenia dotyczyce budowy domu.Chcemy zaczac dopiero w 2006 wiec mam dosc czasu na studiowanie waszych doswiadczen. Dziekuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 21.03.2004 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2004 Gdzie mój latawiec?????????????????? Czemu Wiking?? Czemu 102?? Cześć znawco miodu pitnego! Nie lakierownik ino lakiernik........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 21.03.2004 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2004 Mariusz! Latawce trzyma sie na sznurku! Długim, delikatym, dyskretym, ale zawsze. Wiking z Niemiec - to może być ciekawe. I do tego na 102. Zarówno tamci z VIII-XI wieku , jak i ci z roku 1939 przyjeżdżając do nas myśleli raczej o czymś innym niż o budowaniu. Ale cóż, jak mówi moja przyjaciółka, wszystko może się zmienić – szczególnie pod delikatnym nadzorem i w otoczeniu pięknych Polek. A swoja drogą, z „raju” do Polski, co to się Panie porobiło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiking 102 21.03.2004 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2004 Czesc Mariusz, latawca nie widzialem wikingiem chce zostac i tym 102,tak jak ten slawny czolg ktory sam wygral wojne miodu nie pijam tylko jadam,lakierownikiem sam sie nazwalem natomiast zona mowi na mnie preszes a tesciowa dla odmiany budowniczy,hi,hi,hi Przyszlosc mam wspaniala ,prawda? Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiking 102 21.03.2004 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2004 Czesc Roman, tak sie sklada ze tam jest raj gdzie sie czlowiek dobrze czuje Nie chce wracac do przeszlosci bo kazdy narod ma za skora.Prawda jest taka ze ze mam polsko-slasko-niemieckie korzenie.Nic za to nie moge i nie mam nic wspolnego z tym 1939 a co dopiero z XVI-XIX wiekiem.Jedno wiem ze chce kiedys na Wyspie Wolin zamieszkac.Kazdy sam musi wiedziec gdzie ten jego raj.Tak jak juz slyszalem na" forum emigranci"ludzie mieszkajacy w Polsce zazdroszcza emigrantom i wydaje im sie ze jestesmy milionerami,ze zagranica jest raj.Wszedzie trzeba pracowac nigdzie nie daja nic za darmo.Oki,nie bede juz sie rozpisywal bo nie chce zostac pisarzem. Zycze milego wieczoru i pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 21.03.2004 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2004 Witam Wiking 102 Myślę, że wśród nas bedziesz czuł się dobrze! Teska na priva przysłam moje namiary do kontaktu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 21.03.2004 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2004 RomanW-po co mi sznurek jak mi latawiec zaginął.......... ale Tobie się by przydał, bo po nitce do kłebka trafisz na moją budowę!! przepraszam Romku ale co to za chrupek jest Twym nickiem?Wygląda jak by w polewie miodowej... Wiking 102-a to dziwne bo w Wolinie na 'Zlocie Wikingów' ,który notabene jest co roku pija się przeważnie miodzik (czwórniak jest najmocniejszy),więc w tym roku można by się spotkać i pokosztować ciut. Didi-jak zwykle hi class Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiunia 21.03.2004 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2004 POZDRAWIAM, POZDRAWIAM, POZDRAWIAM !!! Nie ma szans żebym nadrobiła czytanie ostatnich 2 tygodni.Wracam na początku kwietnia. Powodzenia dla wszystkich w budowaniu ... i nie tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts