szydas 30.05.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 a u nas dzisiaj 1. runda walki z komarami - skrzyknęliśmy się z sąsiadami, przyjechała ekipa, zadymili nas kompletnie i sprawdzamy, czy jest efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 30.05.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 U mnie dziś koniec prac brukarskich - gotowe ścieżki, podjazdy i taras. Brukarzy mogę z czystym sumieniem polecać dalej. To chyba pora na ogródek? Całe szczęście, że mąż ma zacięcie ogrodnicze, bo ja to umiem tylko trawę skosić. To do Matam ich, na listę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 30.05.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Szanowni! Podajcie namiary na ekipy sprawdzone do elewacji i podbitki! To wazne! "Podrzucam" zapytanie - podpowiedzcie! Hilfe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 31.05.2008 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Szanowni! Podajcie namiary na ekipy sprawdzone do elewacji i podbitki! To wazne! "Podrzucam" zapytanie - podpowiedzcie! Hilfe! poszło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urszulak 31.05.2008 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 To ja też poproszę o namiary na ekipy od ociepleń i podbitki.Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 31.05.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 To ja też poproszę o namiary na ekipy od ociepleń i podbitki. Dziękuję poszedł namiar na podbitkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ofcbur 31.05.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Ponawiam swoją*prośbę, czy nikt o takiej firmie nawet nie słyszał?? Czy ktoś budował z ekipą pana Wiesława Bielawskiego?? Albo coś słyszał o tej firmie? Prowadzi firmę Profes--Bud. Proszę o odpowiedzi, może być na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emwu 31.05.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Ja rowniez mam pytanie o wykonawcow. Czy ktos mial jakies doswiadczenia z firma JRN Jacewicz. Wykonuja roboty wodno kanalizacyjne. Nie ma zadnej opinii o nich na naszej liscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 31.05.2008 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Czy jest jeszcze ktoś, kto w ten piękny weekend musi pracować? Byłoby mi raźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 31.05.2008 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Szanowni! Podajcie namiary na ekipy sprawdzone do elewacji i podbitki! To wazne! "Podrzucam" zapytanie - podpowiedzcie! Hilfe! poszło na priva] Też poproszę o namiary na ekipę od elewacji i podbitki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 31.05.2008 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Czy jest jeszcze ktoś, kto w ten piękny weekend musi pracować? Byłoby mi raźniej jestem z tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 31.05.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Czy ktoś z Was orientuje się gdzie dokładnie znajduje się szkółka ogrodnicza w okolicach Tanowa czy Polic? Czy chodzi o Zalesie? Jedzie się przez Tanowo, w kierunku na Dobieszczyn. Nie mam pojęcia, wiem tylko że gdzieś koło Tanowa jest szkółka. Dzieki za nazwę miejscowości, reszty poszukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 31.05.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Czy jest jeszcze ktoś, kto w ten piękny weekend musi pracować? Byłoby mi raźniej jestem z tobą jest nas wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek i ania 31.05.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Czy jest jeszcze ktoś, kto w ten piękny weekend musi pracować? Byłoby mi raźniej jestem z tobą jest nas wiecej. jeśli chodzi o pracę to właśnie wróciłem z budowy na której od rana malowanko w garażu, ręce do kolan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miroslaw6 31.05.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Witam.Mam na zbyciu 40szt. solbetu 36cm odmiany 400 i 20szt 24cm odmiany 500.Zostalo po budowie scian.Komarowo kolo Goleniowa.Mam też prosbe o namiar na regipsiarza do sufitu podwieszanego.Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotriwa 31.05.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 U mnie dziś koniec prac brukarskich - gotowe ścieżki, podjazdy i taras. Brukarzy mogę z czystym sumieniem polecać dalej. To chyba pora na ogródek? Całe szczęście, że mąż ma zacięcie ogrodnicze, bo ja to umiem tylko trawę skosić. Witam. W takim razie ja poproszę na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 01.06.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 U mnie dziś koniec prac brukarskich - gotowe ścieżki, podjazdy i taras. Brukarzy mogę z czystym sumieniem polecać dalej. To chyba pora na ogródek? Całe szczęście, że mąż ma zacięcie ogrodnicze, bo ja to umiem tylko trawę skosić. Witam. W takim razie ja poproszę na priv i oczywiscie na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 01.06.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 chyba upał wszystkich wykończył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyspx 01.06.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 mam kilkadziesiąt szt. dachówki ceramicznej Robben Plus - antracyt. oddam w dobre ręce wiadomość na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 02.06.2008 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 U mnie dziś koniec prac brukarskich - gotowe ścieżki, podjazdy i taras. Brukarzy mogę z czystym sumieniem polecać dalej. To chyba pora na ogródek? Całe szczęście, że mąż ma zacięcie ogrodnicze, bo ja to umiem tylko trawę skosić. Witam. W takim razie ja poproszę na priv i oczywiscie na [email protected] Wyślę razem z kilkoma innymi namiarami, jak się trochę obrobię . Do kiedy można przysyłać opinie do następnego wydania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts