Kasia Nova 21.03.2004 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2004 Witam wszystkich, nadal więcej szpieguję niż piszę, ale to tylko dlatego, że nie bardzo jeszcze mam o czym Na razie mam śliczną działeczkę i ... mnóstwo chętnych na nią. A ja wcale nie chcę jej sprzedawać!!!! A chętni dzwonią ( skąd wiedzą, że to moja??) i namawiają Na razie jestem jeszcze uprzejma, ale ... Czyżby to jezcze jeden przejaw szaleństwa w ucieczce przed VAT-em, UE i czym tam jeszcze. A może ktoś mi głupi kawał zrobił? Hmmm... bardzo głupi. I co moja kochana brać forumowa na to? Chyba postawię tablice na działce : " Ta działka nie jest na sprzedaż!!!". Och jaka jestem w... poirytowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 21.03.2004 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2004 Kasia! , te telefony potwierdzają Twoją trafną decyzję o wyborze/lokalizacji działki. Pierwszy krok zrobiony. Będą następne i .............. wymarzony domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 21.03.2004 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2004 przepraszam Romku ale co to za chrupek jest Twym nickiem?Wygląda jak by w polewie miodowej... Taaaaaaaaaaaaaak, chętnie był go schrupał lub polizał, ale na razie nie da się. Ostrzę sobie zęby, bo to jest moje ZŁOTO (bliższe wyjaśnienia we wcześniejszych postach). P.S. Adres e-mail pod ikonką z kopertą niżej (ale Twojego latawca u mnie nie ma!). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 21.03.2004 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2004 Magginie otrzymałam wiadomości na priv odnośnie czrnoziemu napisałam,że zapytam kuzynkę, ktora mieszka w Tarnówkuzapytanie poszło w eter tzn. tpsaa swoja droga popytam moich ogrodnikówwłaśnie przed chwilą dostałam jeden adres jutro podam telefon betoniarniaz tego co wiem to produkowany jest zwykły polbrukFirma nazywa sie ABT Maszewo tel. 4071128 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 21.03.2004 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2004 aha tak się przejęłam szukaniem czarnoziemu, że zapomniełam przywitac nowego forumowicza witaj Wiking 102 moło że chcesz byc z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulcia i krzys1719499362 21.03.2004 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2004 Iwona G Dzięki za info odnośnie polbruku. Czekamy na namiary na czarnoziem. Wiking 102 Witaj wśród zakręconych. Mamy pytanko. Czy ktoś z Was jest zorientowany, gdzie można tanio kupić słupy do ogrodzenia ( stalowe lub drewniane od leśniczego)? Pozdrawiamy. Jak przykro ,że kończy się weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.03.2004 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2004 Iwona ja tez sie pisze na namiar na czarnoziem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.03.2004 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2004 Wiking 102 witaj w gronie niezle "porąbanych" ...hmm naprawde kochasz teściową??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 21.03.2004 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2004 Roman, link do Twojej strony ma prowadzić do strony z projektem, czy to jakaś pomyłka? A przy okazji... ten projekt na pierwszy rzut oka bardzo przypomina dom, który stoi w mojej okolicy... ale może to tylko wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 21.03.2004 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2004 Drzewka owocowe zaczynają już puszczać pączki, ciudo, normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 21.03.2004 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2004 Witajcie,uff, wróciłam z działki, dzieci wreszcie pogonione spać, no to jestem. Witaj Wikingu 102! Mam nadzieję, że się u nas zadomowisz. Iwona G: Wysłałam Ci jeszcze raz na priv telefon do architekta, daj znać, czy tym razem się udało? Ulcia i Krzyś Zapytajcie w najbliższej leśniczówce, jeśli takową macie w pobliżu, lub w okolicznym nadleśnictwie. Za 1m3 nieokorowanych palików sosnowych (dł. 2,5m) właśnie płaciliśmy 63 zł + 7%vat, z asygnatą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 21.03.2004 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2004 Roman, link do Twojej strony ma prowadzić do strony z projektem, czy to jakaś pomyłka? A przy okazji... ten projekt na pierwszy rzut oka bardzo przypomina dom, który stoi w mojej okolicy... ale może to tylko wrażenie. Witaj Stasiek! , chętnie zobaczę ten dom w Twojej okolicy (poproszę o bliższe "namiary" na priv'a). Link do strony z projektem jest zamierzony (brawo za spostrzegawczość!). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 21.03.2004 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2004 Stasiek -ciudo nie ciudo snieg pada,a w czwartek to już będzie ostro zimowo :oops:hard core Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.03.2004 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2004 Mariusz.... nie badz taki...jaki snieg aha i do srody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 21.03.2004 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2004 Stasiek -ciudo nie ciudo snieg pada,a w czwartek to już będzie ostro zimowo :oops:hard core hardcore to był w zeszłym roku w kwietniu, jak bez ostrzeżenia przywalił śnieg po pięknej pogodzie... zmarzły mi wtedy sadzonki wierzby energetycznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 21.03.2004 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2004 RomanW napisał:chętnie zobaczę ten dom w Twojej okolicy (poproszę o bliższe "namiary" na priv'a). żem wysłał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 22.03.2004 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Witam wszystkich w poniedziałek, Dzisiaj u mnie zalewają pierwszy strop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 22.03.2004 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 czupurku a geodeta nie wiem co kompleksowo ????? nie znam się na tym mówił o inwentaryzacjach wszystkiego co jest na dzialce ponoć potrzebne do wpisu do ksiąg????? ja jeszcze czytam posty, ale żeby nie zgubić odpow. tak pytałam o tego geodetę, bo nijak nie mogę sobie przypomnieć, żebym takie pieniądze płaciła geodecie. może spróbuj też u innych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.03.2004 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Również witam w nowym tygodniu.... no to pierwsze wichury mamy za sobą, teraz może być już tylko lepiejpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 22.03.2004 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Józia S.! Didi! Czupurek! Inni anonimowi dobroczyńcy poproszę o "namiary" na beton. no dzięki za uznanie na beton namiary dałam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts