Janu 22.03.2004 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Hej Linka ! Na 9 pytań testu odpowiedziałem poprawnie a 2 błędnie. Mam się cieszyć czy martwić ?Janu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 22.03.2004 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Cześć i czołem-watrzysko strat mi narobiło ................ Czapurek-gdzie i kiedy jedziemy po bramkę Krzyś też wchodzi i chyba Bikosa albo mi się już plącze??? Tylko środa odpada bo mam pogrzeb przyjaciółki.......... Ivette-czy znam kogoś od wełny pewno nie ale się spytam gdzie ten styropian jest przy dworcu Niebuszewo????? A propos styropianu co powiecie o firmach co go produkują-wiem,że się klnie na AR-BET!!!!! A co z Firmami: Jedynka Tama Pomorzańska,Mag- Bud,Gryfino-Wełtyń??? Teska & Stasiek- mam dobrą wiadomość - śnieg będzie w piątek. Dziś z ciekawości pojechałem do /F-my ARbet i faktycznie koszta za B-20 to kwota 200zł. brutto Ktoś pytał o GEODETĘ proszę bardzo-tani,młody,bez manierów,na koniec można sie powołać na mariusza z ul.Pokoju Borys Dwornik tel.dom 4268332 tel.praca 4833258 kom.0607658898 Żonka dziś zrobiła rekonesans to co do "białej armatury" i stwierdzam,że kopię studnię , kibelek robię z serduszkiem(1-en już mam dla pracowników)kosmos ceny kosmos-kawałek rurki zwanej kranem-cena$#@$%!%%!#%@zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 22.03.2004 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Drzewka owocowe zaczynają już puszczać pączki, ciudo, normalnie Acha i apeluję do Ciebie o zmianę domku w emblemacie, odstraszasz wiosnę tym śniegiem! Proszę o aktualne zdjęcie, adekwatne do pory roku Tak, przegapiłem ostatnią wizytę, nawet miałem fajny pomysł... ale wiesz... przepowiadał ktoś tu powrót zimy w czwartek to ja chwilkę zaczekam jeszcze No w końcu zaczęli! Jak byłem w sobotę, to myślałem, że już rośnie a tu nawet lipy Nie bój żaby, to chyba ma być szosa, nie droga szybkiego ruchu... poza tym... a właśnie... ten telefon, widzisz - zapomniałem. Już szukam i wysyłam! Acha, zerknij czy jakieś fajne drzewka będą sadzić, może by trochę "dali"? Jakieś brzózki ablo co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 22.03.2004 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Cześć i czołem-watrzysko strat mi narobiło ................ Teska & Stasiek- mam dobrą wiadomość - śnieg będzie w piątek. yyyy a ja nawet nie sprawdziłem O, Linka! Widzisz? W piątek! Do soboty się roztopi, a ja wtedy pstryk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.03.2004 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Mariusz najlepszy jest Isolier technik z wełtynia....a jeszcze lepsza thermo organika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 22.03.2004 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Hej Linka ! Na 9 pytań testu odpowiedziałem poprawnie a 2 błędnie. Mam się cieszyć czy martwić ? Janu JANU REWELACJA!!! BRAWO! Ja miałam 8:( i chyba nie mam się czym chwalić Fajnie, że mnie tu znalazłeś!!! Co u Ciebie? Pozdrawiam ciepło!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janu 22.03.2004 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 No, czasem czytam, co piszą zasłużeni (z całym szacunkiem) forumowicze. Pomieszkuję głównie w swoim wiejskim a nowym domku marki Idalia, w którym nie mam (na razie) TV ani telefonu (poza komórką), a jak pojawię się w mieście to od razu odwiedzam FORUM ! Ostatni nabytek to mikro wieża (Grundig z budzikiem) i półka do sypialni (nie, żebym się chwalił, a prawdziwe pieniądze zbieram na dokończenie cokołu, ganku i ocieplenie dachu. Staram się zdążyć przed Vatem...) Pozdrowienia z Wrocławia ! Janu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 22.03.2004 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 No w końcu zaczęli! Jak byłem w sobotę, to myślałem, że już rośnie a tu nawet lipy Nie bój żaby, to chyba ma być szosa, nie droga szybkiego ruchu... poza tym... a właśnie... ten telefon, widzisz - zapomniałem. Już szukam i wysyłam! Acha, zerknij czy jakieś fajne drzewka będą sadzić, może by trochę "dali"? Jakieś brzózki ablo co Stasiek! Na drzewka zerknę, a i owszem A z tą szosą to i tak mnie nastraszyłeś P.S. Tak, przegapiłem ostatnią wizytę, nawet miałem fajny pomysł... ale wiesz... Jaki pomysł, jeśli można publicznie, to wal śmiało... chyba, że jakiś spacer wiosenny chciałeś mi zaproponować ... to sza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 22.03.2004 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 JANU! Życzę Ci realizacji Waszych planów jak najszybciej! My też będziemy robili cokoły...hihi ale ja jeszcze nic nie mam na oku?! Wiesz co, trzeba odświeżyć nasz Idaliowy wątek ale bez Ciebie nie dam rady Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 22.03.2004 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 RomanW napisał:chętnie zobaczę ten dom w Twojej okolicy (poproszę o bliższe "namiary" na priv'a). żem wysłał Stasiek! , rzeczywiście masz dobre oko!. Ogromne dzięki za wskazanie lokalizacji tego domu. Jest to dom prawie identyczny jak mój - różnice są niewielkie. Gospodarze wyjątkowo mili i sympatyczni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 22.03.2004 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Do wszystkich, którzy chcą się dowiedzieć jak słabo znają język polski: http://home.elka.pw.edu.pl/~wjaczews/test/ 11 na 11. Pestka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 22.03.2004 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Nie gadaj! Sprawdzałeś w słowniku!!! Kurde mol, mam dzisiaj niekorzystny biorytm intelektualny ...stąd ten mój wynik hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 22.03.2004 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Stasiek! , rzeczywiście masz dobre oko!. Ogromne dzięki za wskazanie lokalizacji tego domu. Jest to dom prawie identyczny jak mój - różnice są niewielkie. Gospodarze wyjątkowo mili i sympatyczni. O, chłopie! Szybki Bil z Ciebie! Nie marnujesz czasu No, cieszę się, że trafiłem Szczerze przyznaję, że patrząc jak go budowali nie zdawałem sobie sprawy, że jest taki ładny. Nie przepadam za dużymi domami, ale ten ma coś w sobie i naprawdę miło popatrzeć Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.03.2004 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Do wszystkich, którzy chcą się dowiedzieć jak słabo znają język polski: http://home.elka.pw.edu.pl/~wjaczews/test/ Miałem 6 poprawnych na 11, więć średnia, chyba nie najgorzej wyszło pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 23.03.2004 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Dzień dobry we wtorek,ale fajnie, byłam wczoraj na budowie. Strop wylany a chłopaki zabrali się do układania kolejnego. Pojutrze pozwolę im dobudować ścianę na tym wczoraj wylanym wieńcu. Trzeba tylko dokupić trochę desek na szalunki i stempli. Na niektórych paletach pustaki stropowe się rozsypują. Ciekawe czy przyjmą reklamację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 23.03.2004 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Cześć wszystkim. Życzę słonecznego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 23.03.2004 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Wczoraj mieliśmy pracowity dzień. Brama garażowa, drzwi wejściowe i między garażem a gospodarczym zamówione. Brama Wiśniowski a drzwi gerda anty, anty i wogóle super. Razem 10.000. Coś mój mąż miał wczoraj lekką rękę albo uległ wiosennemu urokowi żony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 23.03.2004 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Witam słonecznie wszystkich!! Boże u mnie tyle się dzieje, że wczoraj musiałam spojrzeć w dowód osobisty, aby sprawdzić jak się nazywam. Ale wiecie co choć zmęczenie jest duże, to radość z szaf (zabudowy), drzwi, kolejnego żyrandola i karnisza jest WIELKA. Życzę Wam wszystkim takiego zmęczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 23.03.2004 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Oj Didi, dziękujemy za przyjemne życzenia. Wczoraj był chyba taki męczący dzień. Ja nawet zdezerterowałam i nie poszłam na trening, czego zdecydowanie nie popieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.03.2004 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 SP ale za to jakie porzadne zakupy u mnie sprztanko...i nic wiecej.. Pozdrawiam wszystkich.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts