rojes78 31.07.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Moi sąsiedzi maja wodę ( w Kościnie) na głębokosci 48 m i 50m. Koszt ok 25tyś (odwierty i inastalacja). Trudno przewidzieć na jakiej głebokosci będzie u Ciebie. Jeśli bedzie np. na 40m sezonoego braku wody nie musisz się obawiać. Szydas - dzięki za info, wiesz może jeszcze czy te koszty to są tegoroczne czy może już historyczne? z drugiej strony jeśli Aniutka i Roofi sie nię mylą (a myślę, że tak nie jest) to by wychodziło w wariancie najdroższym 50m x 400pln = 20k zł , tylko czy na samą instalację 5tys. wystarczy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rojes78 31.07.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 witam raz jeszcze... krótko przed urlopem jeszcze Was trochę pomęczę czy ktoś z forumowiczów może pochwalić się wentylacja z rekuperatorem ?? sugestie i opnie mile widziane, potencjalni dostawcy również... pzdr. rojes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotriwa 31.07.2008 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Chwalę się że dzisiaj od godz. 16 będziemy ściągać humus:) w końcu się zaczęło. ... no cóż. Gratuluję spełnienia marzeń o własnym domku, współczuję całej drogi przez mękę, życzę jak najszybszego skończenia budynku... POWODZENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotriwa 31.07.2008 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Ja też muszę się pochwalić... http://images32.fotosik.pl/330/860b9907f6e91227m.jpg [kliknij] Dzięki Maggie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 01.08.2008 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Ponieważ jestem nowy na szczecińskiej wypadało by sie przywitać, zatem witam wszystkich już budujących, tych którzy dopiero zaczynają lub juz skończyli może ktoś juz działa w miejscowości Dołuje ?? pozdrawiam, rojes78 Witaj! Dołuje robia sie popularne coraz nas wiecej. Za chwile to nas starczy na zalozenie wlasnej grupki "Doluje-Koscino, budowlana grupa wsparcia" a z czasem moze nam sie przeksztalci po prostu w sasiedzka? Jest tu naprawde sporo ludzi z tego rejonu, ktorzy buduja lub beda budowac w najblizszej przyszlosci. I nawet mamy takich, ktorzy wybudowali i wciaz na forum wpadaja My bedziemy startowac najprawdopodobniej w przyszlym roku, ul.Golebia. Moi bliscy znajomi na zwierzecych ulicach, bodaj czy nie na Losiowej? Witam Ja też planuje budowę w Dołujach ul. Wilcza na końcu ul. Sarniej. Jest tam nas 23 działkowiczów na razie jesteśmy na etapie uzbrajania terenu. Mamy nadzieje, że w przyszłym roku na wiosnę będziemy mieli prąd i wodę. Zapraszam do mojej galerii. Tak się śmieje z żonką że wieś zrobiła się popularna że nawet budują nowy kościół. Ogólnie uważam Dołuje za super wieś, blisko las super dojazd do miasta, sklepów, niedługo powstanie kino koło Reala wiec będzie blisko . Jedyne co mnie martwi to przejazd przez Mierzyn i nieszczęsne skrzyżowanie ze światłami przy ul. Topolowej. Pozdrawiam wszystkich mieszkających, budujących i tych którzy dopiero planują budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wićka 01.08.2008 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 czy ktoś z forumowiczów może pochwalić się wentylacja z rekuperatorem ?? sugestie i opnie mile widziane, potencjalni dostawcy również... pzdr. rojes tak, my mozemy, ale szczegóły to najlepiej w realu z moim mężem niedługo powstanie kino koło Reala wiec będzie blisko . Serio ?? A kiedy ? I gdzie można o tym poczytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 01.08.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 niedługo powstanie kino koło Reala wiec będzie blisko . Serio ?? A kiedy ? I gdzie można o tym poczytać? Proszę bardzo: http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=566832 mieszkam niedaleko i wdziałem, że już geodeci pracowali na tym terenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rojes78 01.08.2008 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 czy ktoś z forumowiczów może pochwalić się wentylacja z rekuperatorem ?? sugestie i opnie mile widziane, potencjalni dostawcy również... pzdr. rojes tak, my mozemy, ale szczegóły to najlepiej w realu z moim mężem dzięki! ...kusząca propozycja... przypomnę się za ok. 2 tyg. bo przez taki czas raczej mnie nie będzie w Sz-nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 01.08.2008 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 ufff.... 4,5 tony żwiru 16/32 przerzucone i opaska wokół domu jak się patrzy zrobiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniutka i Roofi 01.08.2008 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 ufff.... 4,5 tony żwiru 16/32 przerzucone i opaska wokół domu jak się patrzy zrobiona łał! sam przerzucałeś???!! Śliczny domek! Jak zauważyłam, chudziak wylaliście w sierpniu 2007, a kiedy zamieszkaliście??? Pytam, bo my mamy dzisiaj wylany chudziak a chcemy się wprowadzić w czerwcu 2009.... czy się uda??? A. Zmieniam post , bo rzeczywiście pomylił mi się rok... chudziak u Was był w 2006. Ale gapa ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 01.08.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 ufff.... 4,5 tony żwiru 16/32 przerzucone i opaska wokół domu jak się patrzy zrobiona łał! sam przerzucałeś???!! Śliczny domek! Jak zauważyłam, chudziak wylaliście w sierpniu 2007, a kiedy zamieszkaliście??? Pytam, bo my mamy dzisiaj wylany chudziak a chcemy się wprowadzić w czerwcu 2009.... czy się uda??? A. no sam.... wprowadziliśmy się na początku kwietnia, bo musieliśmy sprzedać mieszkanie. ale dobrze zgrane prace i ekipy pozwolą wam bez problemu zamieszkać w czerwcu ale nasz chudziak był w 2006... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniutka i Roofi 01.08.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 ufff.... 4,5 tony żwiru 16/32 przerzucone i opaska wokół domu jak się patrzy zrobiona łał! sam przerzucałeś???!! Śliczny domek! Jak zauważyłam, chudziak wylaliście w sierpniu 2007, a kiedy zamieszkaliście??? Pytam, bo my mamy dzisiaj wylany chudziak a chcemy się wprowadzić w czerwcu 2009.... czy się uda??? A. no sam.... wprowadziliśmy się na początku kwietnia, bo musieliśmy sprzedać mieszkanie. ale dobrze zgrane prace i ekipy pozwolą wam bez problemu zamieszkać w czerwcu ale nasz chudziak był w 2006... ... no ta... a zdjęcia wprowadzałeś w 2007! . Piękny trawnik i ciekawe rozwiązanie tarasu... bez skalniaka ojojoj... przed nami długa droga...ale chociaż pogoda nam sprzyja, bo pięknie podlało nam dzisiaj naszego chudziaczka A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 01.08.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 ufff.... 4,5 tony żwiru 16/32 przerzucone i opaska wokół domu jak się patrzy zrobiona Gratuluje Po ile i gdzie kupowales zwir ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 01.08.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 ufff.... 4,5 tony żwiru 16/32 przerzucone i opaska wokół domu jak się patrzy zrobiona Gratuluje Po ile i gdzie kupowales zwir ? 3 tony kupowałem w tompolu - 75 za tonę i 150 transport, 1,5 tony kupiłem wcześniej w magda-trans w rajkowie - 100 pln za tonę i 90 transport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emwu 01.08.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Mi tez sie bardzo podoba Twoj domek. Bardzo ladny ogrod. Mozesz napisac jak duza macie dzialke i jaka jest powierzchnia zabudowy?. Staram sie sobie wyobrazic moja wlasna i jakos nie moge. Szukam wiec porownania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz626 01.08.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 witam, ufff.... 4,5 tony żwiru 16/32 przerzucone i opaska wokół domu jak się patrzy zrobiona robiłeś drenaż? jaki koszt? gdzie odprowadzenie wody? daj proszę namiar na wykonawcę jeśli godny polecenia Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 02.08.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 witam, ufff.... 4,5 tony żwiru 16/32 przerzucone i opaska wokół domu jak się patrzy zrobiona robiłeś drenaż? jaki koszt? gdzie odprowadzenie wody? daj proszę namiar na wykonawcę jeśli godny polecenia Mariusz nie robiłem drenażu, u nas piaski i piaski. chodzi o opaskę "ozdobną". na drenaż poszłoby co najmniej 3x tyle żwiru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urszulak 02.08.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 My żwir na drenaż kupowaliśmy chyba po 70 + transport 150.(503 063 707) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotriwa 02.08.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 z innej beczki... Szukam mieszkania na prawobrzeżu. Ok 50-60 m.kw parter...Może ktoś z Was ma takie do sprzedania i nie koniecznie chce się dzielić z pośrednikami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nely 02.08.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 RoofLITE - czy te okna dachowe są ok? (proponowana cena z kołnierzem 770 zł) czy dostanę w Szczecinie i okolicach jakies dobre i tanie okna dachowe?co polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts