azalka 02.08.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 niedługo powstanie kino koło Reala wiec będzie blisko . Nie wiedzialam, a bardzo mnie sie podoba Na tyle daleko, aby nie bylo dla nas uciazliwe, na tyle blisko, aby bylo wygodnie. Super! Osobiscie bardzo lubie dolujowo-koscinski obreb przedmiesc/sypialni szczecinskich i bardzo chcialam tam miec dzialke. Teraz chce domek Skoro tak sie "rozmnazamy" moze faktycznie zaczac budowac swoja mala spolecznosc? Moze jakies spotkanko, moze jakas mala mapka "gdzie kto" domek stawia/bedzie stawial? (Mapke, jesli innych chetnych nie bedzie, moglabym zrobic). W grupie latwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 02.08.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 niedługo powstanie kino koło Reala wiec będzie blisko . Nie wiedzialam, a bardzo mnie sie podoba Na tyle daleko, aby nie bylo dla nas uciazliwe, na tyle blisko, aby bylo wygodnie. Super! Osobiscie bardzo lubie dolujowo-koscinski obreb przedmiesc/sypialni szczecinskich i bardzo chcialam tam miec dzialke. Teraz chce domek Skoro tak sie "rozmnazamy" moze faktycznie zaczac budowac swoja mala spolecznosc? Moze jakies spotkanko, moze jakas mala mapka "gdzie kto" domek stawia/bedzie stawial? (Mapke, jesli innych chetnych nie bedzie, moglabym zrobic). W grupie latwiej Jak najbardziej jestem za Ludzie z Dołuj i Kościna łączcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarook 02.08.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów ze Szczecińskiej Grupy.Jest ktoś może z m. Łęgi i tam się (lub ma zamiar albo to już zrobił) buduje?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniutka i Roofi 02.08.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów ze Szczecińskiej Grupy. Jest ktoś może z m. Łęgi i tam się (lub ma zamiar albo to już zrobił) buduje? Pozdrawiam byłam w Łęgach... ładnie się rozbudowują... (widziałam taki domek jak nasz będzie ). Tylko trochę daleko do miasta.... jak dla mnie Pozdrawiam nowego Forumowicza!! A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarook 02.08.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 Przyznaję, że daleko. Kiedyś mieszkałem na prawobrzeżu na Kijewie i to było dopiero daleko. Z Łęgów 15 min i jestem w Szczecinie. Miejscowość super (malownicza, cicha i na razie bardzo spokojna). Osobiście jestem w trakcie załatwiania formalności biurowych. Czekam w tej chwili na warunki zabudowy (ponoć w połowie sierpnia) i dalej załatwianie kwitków w biurach i urzędach. Jest to mozolne i nawet mwczące ale ile frajdy jak już się załatwi, no i kolejny krok do upragnionego domku. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inches 03.08.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Przyznaję, że daleko. Kiedyś mieszkałem na prawobrzeżu na Kijewie i to było dopiero daleko. Z Łęgów 15 min i jestem w Szczecinie. Miejscowość super (malownicza, cicha i na razie bardzo spokojna). Osobiście jestem w trakcie załatwiania formalności biurowych. Czekam w tej chwili na warunki zabudowy (ponoć w połowie sierpnia) i dalej załatwianie kwitków w biurach i urzędach. Jest to mozolne i nawet mwczące ale ile frajdy jak już się załatwi, no i kolejny krok do upragnionego domku. Pozdrawiam. Powodzenia życzę. Czeka Cię sporo chodzenia po urzędach. Kiedy dostałam PnB odetchęłam z ulgą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RadekO 03.08.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Czy możecie polecić jakąś firmę do zakupu i montażu pompy ciepła. Po długich naradach chyba się zdecydujemy na PC, bo gazu brak, a butli na płynny nie chcemy. Musimy już podjąć decyzję, bo na jesień zaczynamy budowę, o ile dostaniemy PnB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 04.08.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Czy możecie polecić jakąś firmę do zakupu i montażu pompy ciepła. Po długich naradach chyba się zdecydujemy na PC, bo gazu brak, a butli na płynny nie chcemy. Musimy już podjąć decyzję, bo na jesień zaczynamy budowę, o ile dostaniemy PnB. Witam, proponuję przeczytać pierwszy post na tej stronie (1041) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz Domek 04.08.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 ponawiam po wielu miesiącach zapytanie do Was o stolarza , który przyzwoicie robi drzwi...nie wypaliły dotychczasowe kontakty, więc dalej próbuję..będę wdzięczna za namiary a może i fotki Waszych drzwi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 04.08.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Witam Czy posiada ktoś na zbyciu około 20m siatki leśnej do ogrodzenia działki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 04.08.2008 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Witam Poszukuję namiarów na ludzi/firmy mogących wykonać trawnik oraz nawodnienie ! Czy wszyscy wykonywaliście to sami że taki duży brak namiarków ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaw79 04.08.2008 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Witam Czxy moglby ktos nadac jakies namiary na dobre ekipy tynkarskie Jaka jest teraz "pi razy oko" cena za 1m2 Czy zna ktos ekipe z Przesocina? "EURO-TYNK" Dzieki za wszelka pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz626 04.08.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 witam, czy robiliście opaskę drenażową wokół domu przy braku kanalizy deszczowej i gliniastej działce? jeśli tak to gdzie odprowadzacie wodę z drenażu? bo rozsączenie po terenie chyba nie za bardzo się uda a stojąca woda w drenażu obok fundamentów przy braku odpływu lub przepełnionym zbiorniku nie jest chyba dobrym pomysłem? polećcie jakiegoś magika od drenaży Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 04.08.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Witam Poszukuję namiarów na ludzi/firmy mogących wykonać trawnik oraz nawodnienie ! Czy wszyscy wykonywaliście to sami że taki duży brak namiarków ? mój sąsiad tak bardzo NIE poleca swoich wykonawców, że nawet nie powiedział jak sę nazywają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
4_tulipany 05.08.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Witam czy mozecie mi podpowiedziec gdzie mozna kupic drzwi budowlane. Przymierzam sie do zamkniecia domu ale nie chce ryzykowac, ze budowlancy zniszcza drzwi podczas prac. Pozdrawiam Witam Ja mam piekne drzwi do oddania . Przechodza z forumowicza na forumowicza. Drzwi mozna zobaczyc w mojej galerii. Dzieki matam za info. Na chwile obecna jednak zrezygnujemy z tych "eleganckich" drzwi bo wygladaja one dla nas odrobine za wasko. Potrzebujemy maksymalnie szerokie bo nasz otwor wynosi 160 cm. W zwiazku z tym zapytujemy: czy ktos ma patent na dosztukowanie na czas budowy brakujacych kilkudziesieciu cm? My na razie mamy jeden pomysl: plyta mdf, ale jestesmy otwarci na lepsze pzd Ewel i Krzys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek i ania 05.08.2008 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Witam czy mozecie mi podpowiedziec gdzie mozna kupic drzwi budowlane. Przymierzam sie do zamkniecia domu ale nie chce ryzykowac, ze budowlancy zniszcza drzwi podczas prac. Pozdrawiam Witam Ja mam piekne drzwi do oddania . Przechodza z forumowicza na forumowicza. Drzwi mozna zobaczyc w mojej galerii. Dzieki matam za info. Na chwile obecna jednak zrezygnujemy z tych "eleganckich" drzwi bo wygladaja one dla nas odrobine za wasko. Potrzebujemy maksymalnie szerokie bo nasz otwor wynosi 160 cm. W zwiazku z tym zapytujemy: czy ktos ma patent na dosztukowanie na czas budowy brakujacych kilkudziesieciu cm? My na razie mamy jeden pomysl: plyta mdf, ale jestesmy otwarci na lepsze pzd Ewel i Krzys A nie prościej zbić z desek i łat drzwi na wymiar pod konkretny otwór. Ja kupiłem porządne zawiasy i mi zrobili po godzinach za parę piwek dosłownie w pół godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oczek 06.08.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Witamy. Mam ogromną prośbę do forumowiczów. Potrzebuję namiarów (oczywiście na priv) na firmę/stolarza, który projektuje kuchnie i którego możecie polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nigri 06.08.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Witamy. Mam ogromną prośbę do forumowiczów. Potrzebuję namiarów (oczywiście na priv) na firmę/stolarza, który projektuje kuchnie i którego możecie polecić. U nas będą montować kuchnie w przyszły wtorek więc ewentualnie wtedy (jak będę zadowolona) mogę podać namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 06.08.2008 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Witam wszystkich. Mam pytanie - czy przy zabudowie stelaży pod kibelki i bidety stosowaliście podwójną płytę regips i tajemniczą matę amortyzującą? Jeśli tak to dlaczego, jeśli nie to też dlaczego ? zdecydowanie podwójną ze względu na wytrzymałość - jednak i jak najbardziej matę amortyzxująca (takie białe coś), wtedy kibelek fajniej dolega i można go dobrze dociagną. Trzeba tylko pamietać, żeby go przyciąć kilka mm mniej od obrysu kibelka, żeby silikon, który się daje na koniec nie oblepiał tej maty, bo będzie pękać, znaczy rozwarstwi się przy macie. Delf, twoja dogłębna znajomość tego zagadnienia jest doprawdy zadziwiajaca. Wiem co mówię bo sam montowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 06.08.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Witamy. Mam ogromną prośbę do forumowiczów. Potrzebuję namiarów (oczywiście na priv) na firmę/stolarza, który projektuje kuchnie i którego możecie polecić. Najlepsza ekipa kuchenna w Szczecinie to bez wątpienia "Wenge s.c.". Przsemysław Ruciński - 664453595. Robili u mnie kuchnię, szafę i wiele innych mebli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts