delf 08.08.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 zdecydowanie podwójną ze względu na wytrzymałość - jednak i jak najbardziej matę amortyzxująca (takie białe coś), wtedy kibelek fajniej dolega i można go dobrze dociagną. Trzeba tylko pamietać, żeby go przyciąć kilka mm mniej od obrysu kibelka, żeby silikon, który się daje na koniec nie oblepiał tej maty, bo będzie pękać, znaczy rozwarstwi się przy macie. Śledzę ten wątek od jakiegoś czasu, mata ok, potrzebna, ale dwie warstwy regipsu? Po co? Jaka wytrzymałość? Będziecie na niej tańczyć? nie, siadać; przy tańczeniu obsikuje się za bardzo kafelki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.08.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Najlepsza ekipa kuchenna w Szczecinie to bez wątpienia "Wenge s.c.". Przsemysław Ruciński - 664453595. Robili u mnie kuchnię, szafę i wiele innych mebli. Potwierdzam. I do tego inteligentni ludzie. Rzadkość w budowlance. A gdzie można pooglądać ich mebelki, tylko w Kościnie? Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 09.08.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Szukamy namiarów na kogoś solidnego, kto wykończy w drzewie i metalu schody betonowe (stopnie, poręcze, itd). Mile widziane opinie. Pzdr.Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miroslaw6 09.08.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Glazurnik potrzebny od zaraz.Może u kogoś kończy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 10.08.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Szukamy namiarów na kogoś solidnego, kto wykończy w drzewie i metalu schody betonowe (stopnie, poręcze, itd). Mile widziane opinie. Pzdr. Robert Chyba wszyscy na budowach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 10.08.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 I ponawiam pytanko: Poszukuję wykonawcy barierek do drzwi balkonowych. Ciekaw jestem gdzie je zamawialiście? Ile to kosztowało? Z góry dzięki za odpowiedź. Pzdr Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 10.08.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Witajcie, I ja z krótkim pytaniem: W jakiej kolejności przeprowadziliście następujące prace: ściany (szpacha, gładź, malowanie), podłogi (płytki lub panele), drzwi (instalacja ościeżnic i skrzydeł)? Dlaczego akurat tak? Mam jakiś pomysł ale lepiej zapytać tcyh, którzy to mają za sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz626 10.08.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Przerabiałam temat u siebie. Zasada jest jedna: jeśli nie masz gdzie odprowadzić wody drenażowej (rów melioracyjny, zbiornik, oczko wodne, studnia chłonna ) - NIE wykonujesz drenażu opaskowego. dzięki za odpowiedź, taką też decyzję podjąłem kilka dni temu, pzdr Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotriwa 10.08.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Witajcie, I ja z krótkim pytaniem: W jakiej kolejności przeprowadziliście następujące prace: ściany (szpacha, gładź, malowanie), podłogi (płytki lub panele), drzwi (instalacja ościeżnic i skrzydeł)? Dlaczego akurat tak? Mam jakiś pomysł ale lepiej zapytać tcyh, którzy to mają za sobą Jak by Ci to powiedzieć.... Nabijasz się nie?? To tak, jak byś zapytał, czemu najpierw fundament a nie np. dach...? Zamontuj skrzydło drzwi, połóż panele, następnie pięknie wyszpachluj ściany, potem pomaluj i wytapetuj, potem opaski a na końcu wpuść kolesi od tynków i niech wszystko wyrównają... Następnie proponuje położyć terakotę i na to wylać posadzki.... Co tam, nie ma, że się nie da... lol do kwadratu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotriwa 10.08.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Teraz już widzę, nabijasz się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniutka i Roofi 10.08.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Witam, muszę wybrać okna: Oknoplast czy M&S... ktoś ma którekolwiek z nich? A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nigri 10.08.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Szukamy namiarów na kogoś solidnego, kto wykończy w drzewie i metalu schody betonowe (stopnie, poręcze, itd). Mile widziane opinie. Pzdr. Robert Przyłączam sie do prośby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 10.08.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Dajcie namiary na salony z drzwiami wewnętrznymi, którzy mają solidnych montażystów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotriwa 10.08.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Dajcie namiary na salony z drzwiami wewnętrznymi, którzy mają solidnych montażystów np. INTERDOOR na Słonecznym, obok Kauflandu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 10.08.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Dajcie namiary na salony z drzwiami wewnętrznymi, którzy mają solidnych montażystów np. INTERDOOR na Słonecznym, obok Kauflandu z ust mi wyjąłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 11.08.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Dajcie namiary na salony z drzwiami wewnętrznymi, którzy mają solidnych montażystów np. INTERDOOR na Słonecznym, obok Kauflandu z ust mi wyjąłeś dzięki Macie na myśli studio IDEE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
4_tulipany 11.08.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Dajcie namiary na salony z drzwiami wewnętrznymi, którzy mają solidnych montażystów np. INTERDOOR na Słonecznym, obok Kauflandu z ust mi wyjąłeś dzięki Macie na myśli studio IDEE? a ja poprosze o namiary na drzwi zewnetrzne z solidnymi montazystami pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 11.08.2008 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Dajcie namiary na salony z drzwiami wewnętrznymi, którzy mają solidnych montażystów Idee Studio, Struga. Pan Paweł Bryk - bardzo polecam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 11.08.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Mądry Polak po szkodzie... Ale najbardziej cieszy mnie, że się w końcu odezwałeś. Jak postępy? Nie pojawiałem się tu bo mnie trudności dnia codziennego absorbowały mocno. Rozumiem, że pytasz o postępy na budowie? No, mieszkamy już od lutego. Dom prawie skończony, jeszcze tylko trochę poprawek po partaczach budowlanych i będzie ok. Osobnym tematem jest jednak zagospodarowanie terenu. Tu muszę jeszcze powalczyć. Brakuje mi ogrodzenia bocznego i dużo ziemi. No właśnie. Przy okazji. Może ktoś widział jakieś niegliniaste wykopy pod jakąś budowę. Potrzebuję ze 30 ciężarówek ziemi. Nie musi być czarnoziem ale aby to nie była glina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 11.08.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Dajcie namiary na salony z drzwiami wewnętrznymi, którzy mają solidnych montażystów Idee Studio, Struga. Pan Paweł Bryk - bardzo polecam !!! Dzięki Widzę, że już 3 osoby polecają to już coś. A jak same drzwi z interdoor, jesteście zadowoleni? Macie w okleinie naturalnej czy drewnopodobnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts