S.P. 23.03.2004 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Gratulacje Józia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 23.03.2004 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Dziękuje i zapraszam na swoje ranczo na grila. Moja starsza córka będzie podawać piwo http://212.244.189.200/jozias/018.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 23.03.2004 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 A młodsza opowiadać kawały http://212.244.189.200/jozias/016.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 23.03.2004 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Meble kuchenne i szafy mantuje i robi mi KAM KUCHNIE polecam. Robią bardzo dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.03.2004 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Oj Józia.. nie zapraszaj bo sie potem od nas nie opędzisz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wociek 23.03.2004 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Dziękuje i zapraszam na swoje ranczo na grila. Moja starsza córka będzie podawać piwo Kiedy i o której godz. ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 23.03.2004 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Dołączam się do pytania - kiedy gratulacje z okazji 300 - tki bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grapusek 23.03.2004 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Dzieńdoberek! Didi wpadłyśmy dzis z Ewarem na wasza działeczkę ale niestety byli tylko fachowcy od płotu i obejrzalyśmy na zewnatrz Domek śliczny, fajna duża dziłka- super! A dziadek z tego starego domku obok mowił że się cieszy że będziemy tam mieszkały? no i był ciekaw kiedy? Pozdrowionka dla całej braci budujacej!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grapusek 23.03.2004 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Józiu gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 23.03.2004 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Serdeczne pozdrowienia dla calej grupy szczecinskiej ze slonecznej dzis Warszawy a szczegolne usciski dla Teski, Ivette i S.P. A w tescie Linki - 9:2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 23.03.2004 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Witam Forumowiczow po dlugiej przerwie. W koncu od dzisiaj mamy w biurze internet. Z poczatkiem roku przenieslismy biuro w inne miejsce. Zakladanie telefonu trwalo ok. miesiaca, a internet dziala dopiero dzis. EWE (taki niemiecki telekom), jest jeszcze bardziej dziadowski niz nasza TP. Mam zaleglosci z forum na ponad 2 miesiace. Nie wiem kiedy ja to przeczytam, bo mam kupe roboty. W zwiazku z nadmiarem pracy zmienily mi sie troche plany budowlane. Pozwolenie na budowe mam od miesiaca. Mialem ja zaczac juz teraz, ale z powodu braku czasu musialem przelozyc ja na poczatek wakacji. Moze wtedy uda mi sie zrobic sobie troche wolnego. Wykonawce stanu surowego otwartego (bez dachu) mam juz wstepnie nagranego. O szczegolach bede rozmawial na Wielkanoc. Nie wiem jeszcze na jaka kwote sie umowie. Jestem przygotowany na ok. 20 (maks 25) tys za prosty domek (na planie prostokata) z uz. poddaszem o pow. uz. 115m2 + garaz dolaczany do bryly budynku. W tej kwocie mialaby sie zawrzec robocizna wykonania fundam. z bloczkow bet. na lawie wylewanej (oraz wszelkie inne prace fundamentowe od wykopu po zasypanie i ocieplenie), sciany konstr. i dzialowe parteru z bk 24 i 12 cm, strop monolityczny, oraz scianki kolankowe i szczytowe poddasza z bk 24 cm. Nie wchodziloby w to wykonanie tarasu i schodow wewn. Wykonawca musialby zapewnic caly sprzet i narzedzia. Ja moglbym drzewo na szalunki. Za wszelkie uwagi co do ceny tego etapu z gory dzieki.Dekarza mam umowionego wstepnie na 38zl/ m2 dwuspadowego dachu bez lukarn, krytego dach.ceram (oczywiscie z konstrukcja). Mysle, ze to rozsadna cena.To na razie tyle.PozdrawiamKas01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 23.03.2004 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Linka: Czy brałaś udział w ogólnopolskim dyktandzie ??? a, czy widziałaś tam Stefana Mollera "na żywo" ? Trudno to przeczytać, a co dopiero powtórzyć lub napisać Wociek! hihi, nie brałam udziału... ale powinnam za karę, za to, że zdarzają mi się byki szczególnie jak "rozmawiam-piszę" w tzw.komunikatorach S.P. prosiła o litość, więc obiecuję, że nie będę Was zamęczać tego typu testami.............. znajdę może inne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 23.03.2004 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Dzień dobry a raczej dobry wieczór nareszcie siedzę przy komputerzepodaję namiary na czarnoziem Pan Dawidowicz telefon 0601152070416-03-40 Pan Różak telefon 415 23 84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 23.03.2004 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 No właśnie a ja zachodziłam w głowę, kto to u mnie był?! Szkoda, że się nie zgadałyśmy i mnie nie było. Ale dom był otwarty!! Zazwyczaj na budowie jestem ok. godz 10-12 Ale bardzo się cieszę, że ktoś mnie odwiedził! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 23.03.2004 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Iwonka,gdzie się podziewałaś? Poczytaj mój dziennik, bo założyłam - miałam wenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grapusek 23.03.2004 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 DidiTo było zupełnie przypadkowe najście ale nastepnym razem to może damy znac tylko gdzie Ale mam pytanie czy boczne ogrodzenie tz. betonik to z jakiś gotowych elem.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 23.03.2004 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Witam wszystkich serdecznie! Linka! Ogromne podziękowania za możliwość lingwinistycznego sprawdzenia się! Kiedy ja się nauczę tych super wierszyków na pamięć? Józia S.! Gratulacje z okazji "forumowego awansu". Twoje 300 postów bawiło/rozśmieszało (patrz np. niewinny motylek) i było niezastąpionym żródłem informacji. Niech tak zostanie! P.S. Córki udane, oj udane! I (jak widać) pożyteczne: piwka naleją, kotka pogłaszczą, kawał opowiedzą, budowę "oblecą" i skontrolują! Ach! Ach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 23.03.2004 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Całe to ogrodzenie to stałe gotowe elementy, bardzo łatwe w montażu i estetyczne. My to zakładaliśmy w 2001r, a teraz ponoć maja jeszcze ładniejsze. Na priv podaję namiar do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grapusek 23.03.2004 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Didi to znowu ja! dzieki dotarło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.03.2004 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Mariusz namiar podałam na priv...od styropianku.. aha i mało mnie dzisiaj nie rozjechałes...( hrubieszowska hihi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts