Greg i Joana 29.08.2008 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kammaje 29.08.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Troche OT, ale bylo o szkolach to moze mala dyskusja o przychodniach ? W zwiazku z przeprowadzkami w rozne "egzotyczne" miejsca (poza Szczecinem), macie juz jakies doswiadczenia z przychodniami w tamtych rejonach ? wiedziałem, że o czymś zapomniałem Mimo przeprowadzki zostałem w starej przychodni i nie przeszkadza mi jak na razie że jest oddalona o 30km. Ale chętnie posłucham opinni na temat przychdni w Dobrej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
4_tulipany 29.08.2008 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 witam, o Extradachu mogę się wypowiedzieć w samych pozytywach, brałem dachówkę i okna dachowe, dali mi najlepszą cenę w mieście, a odwiedziłem chyba z 5 hurtowni, po pół roku znalazłem gdzieś jedną dachówkę plastikową pod kominek wentylacyjny i mi przyjeli bez najmniejszego problemu Ekstra, dziękuję za taką opinię, tym bardziej że mamy zamiar Creatona położyć, a do tanich ta dachówka nie należy. Witam Bralem Creatona w Extradachu, co do hurtowni to wspolpraca extra, co do dachowki to reklamowlem transport, bo krancowe dachowe byly popekane, zas niektore dachowki mialy obtarcia od innych. Jak ktos z bliska popatrzy to bedzie widzial kropki. Na forum byly posty na ten temat, i wg mnie creaton zle pakuje dachowki. Zaleta Creatona sa wysokie zamki. i w miare dokladne wykonanie. Ja za to w Extradachu przy okazji wyceny dachu - zamówiłam ..... Silke E24 i E12. Cena bezkonkurencyjna. Co do wycen dachu, robiliśmy w Euroklinkierze, Serwis Dach. Extradach ceny ma najniższe. Upatrzyłam sobie Creatona brązową glazurę i Ruppa teak rubin, ale cena mnie powaliła. Przeproszę chyba Robena my właśnie kupiliśmy w Extradachu brązowego Robena - jutrro pierwsza dostawa obsługa - bdb cana - do negocjacji dzieki czemu najlepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urszulak 29.08.2008 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Szukam kogoś ,kto zajmie się ociepleniem i wykończeniem poddasza.dajcie jakieś namiary.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zachcianka 29.08.2008 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Ponawiam pytanie: Czy naprawdę nikt z was nie posiada wierconej studni z darmową wodą do podlewania działeczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydaki1 29.08.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Witam ,jestem zainteresowany kupnem garażu blaszanego w okolicach Lipian w przystępnej cenie na potrzeby budowy.Mój numer dla zainteresowanych-603815721. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greg i Joana 29.08.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Witam wszystkichPoszukuję realizacji projektu Zacisze http://www.domnahoryzoncie.pl/pl/index.php?s=83&a=192 Szczecin i okolice. Proszę o informacje za które z góry dziękuję. Pozdrowienia dla Grupy Szczecinskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 29.08.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Witam, Kupował ktoś z Was parapety wewnetrzne "sztuczne" ale w jakiejś drewnopodobnej okleinie, chetnie orzech. Jesli tak to dajcie znac gdzie jest wybór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotriwa 29.08.2008 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Witam, Kupował ktoś z Was parapety wewnetrzne "sztuczne" ale w jakiejś drewnopodobnej okleinie, chetnie orzech. Jesli tak to dajcie znac gdzie jest wybór? ... w dwóch pokojach, zrobiłem z blatu meblowego. Jedyne co zrobiłem prócz docięcia, to "wysmarowanie" ciętej krawędzi silikonem... Daje radę i szerokość dowolna np. Castorama... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 29.08.2008 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Troche OT, ale bylo o szkolach to moze mala dyskusja o przychodniach ? W zwiazku z przeprowadzkami w rozne "egzotyczne" miejsca (poza Szczecinem), macie juz jakies doswiadczenia z przychodniami w tamtych rejonach ? wiedziałem, że o czymś zapomniałem Mimo przeprowadzki zostałem w starej przychodni i nie przeszkadza mi jak na razie że jest oddalona o 30km. Ale chętnie posłucham opinni na temat przychdni w Dobrej w samej dobrej na razie nie ma o czym rozmawiać - sami specjaliści. jak mój kolega skończy się budować to pewnie jakąś działalność zacznie, a na razie to chyba w mierzynie jest najbliżej jakaś sensowna placówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 30.08.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Witam, Kupował ktoś z Was parapety wewnetrzne "sztuczne" ale w jakiejś drewnopodobnej okleinie, chetnie orzech. Jesli tak to dajcie znac gdzie jest wybór? ... w dwóch pokojach, zrobiłem z blatu meblowego. Jedyne co zrobiłem prócz docięcia, to "wysmarowanie" ciętej krawędzi silikonem... Daje radę i szerokość dowolna np. Castorama... Dziekuję za info! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniutka i Roofi 30.08.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 jeżeli chodzi o Ekstradach, to sugeruję uważać na "dodatki": spinki, folia i inne elementy o których myśli się że są mało ważne. Dają toto najgorszej jakości. Ceny dachówki ok. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniutka i Roofi 30.08.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Pytanie od zaczynajacego budowe o trzy pierwsze skladniki. Dacie jakies namiary na osoby/firmy (i ceny jakie zaplaciliscie) za : - podlaczenie wody (1 m od granicy dzialki) - podlaczenie pradu (1 m od granicy dzialki) - zdjecie humusu (ile za h pracy i na ile to m2 wystarcza) Fantom Szczecin/Dobra woda - 8tys. (ful serwis) prąd - 1 tys. humus byl w cenie budowy domu, podobnie jak ogrodzenie terenu (materiał za pół ceny, bo używany ) A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 31.08.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 jeżeli chodzi o Ekstradach, to sugeruję uważać na "dodatki": spinki, folia i inne elementy o których myśli się że są mało ważne. Dają toto najgorszej jakości. Ceny dachówki ok. A. Przyznam, że na spinki dekarze nic nie mówili, a ekipa doświadczona i bardzo dokładna. A co do folii to mogą ściągnąć każdą lub prawie każdą. Kwestia wyboru klienta. Zazwyczaj proponują dobrą i w dobrej cenie - jak ktoś woli coś innego ekstra to nie ma z tym problemu. W temacie folii istotne jest by była dobrze położona i wytrzymała bez dziur do końca budowy, w innym wypadku nawet najlepsza nie spełni swojej roli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
podzinski 31.08.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 witam budowniczych naszego pięknego regionu ja już na swoim od czterech miesięcy i wiem teraz że życie jest piękne no ale czas do pracy więc zapytanie kto z was potrzebuje drewno kominkowe dąb,buk,grab,brzoza mam do sprzedania duże ilości no muszę zacząć zarabiać na ten swój raj na ziemi zainteresowani proszę o kontakt nr tel 668031394 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ortolin 31.08.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Ponawiam pytanie o wentylację mechaniczną nawiewno-wywiewną z odzyskiem ciepła (REKUPERATOR), czy ktoś z Forumowiczów takową posiada, bądż ma zamiar zainstalować? ... U mnie z poznańskiego oddziału dawnej "EMKI", czyli "Rekuperatorów". Rekuperator ComfoAir. i ja mam reku tywent, niedrogi ale dmucha ze hoho, puszki rozprezne robili mi w luft systemie na mieszka Igo, ogolnie na przepustnicach przy puszce, na razie jestem super zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 01.09.2008 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 witam budowniczych naszego pięknego regionu ja już na swoim od czterech miesięcy i wiem teraz że życie jest piękne no ale czas do pracy więc zapytanie kto z was potrzebuje drewno kominkowe dąb,buk,grab,brzoza mam do sprzedania duże ilości no muszę zacząć zarabiać na ten swój raj na ziemi zainteresowani proszę o kontakt nr tel 668031394 Witam, Panie Sebastianie chciałem skorzystać ale ceny to ma Pan niestety zaporowe... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 01.09.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 witam budowniczych naszego pięknego regionu ja już na swoim od czterech miesięcy i wiem teraz że życie jest piękne no ale czas do pracy więc zapytanie kto z was potrzebuje drewno kominkowe dąb,buk,grab,brzoza mam do sprzedania duże ilości no muszę zacząć zarabiać na ten swój raj na ziemi zainteresowani proszę o kontakt nr tel 668031394 Witam, Panie Sebastianie chciałem skorzystać ale ceny to ma Pan niestety zaporowe... Pozdrawiam Jeśli ma zarobić na raj na ziemi to ceny muszą być odpowiednie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rojes78 01.09.2008 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 trobe U mnie projekt wentylacji mechanicznej był integralną częścią projektu składanego w urzędzie do pozwolenia na budowę. Dzięki trobe. Chyba zdecyduje sie na załatwienie formalności bez projektu wentylacji mech. a później postaram się o aneks do pozwolenia... choć nie ukrywam było by prościej mieć komplet od razu... pzdr. rojeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 01.09.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 trobe U mnie projekt wentylacji mechanicznej był integralną częścią projektu składanego w urzędzie do pozwolenia na budowę. Dzięki trobe. Chyba zdecyduje sie na załatwienie formalności bez projektu wentylacji mech. a później postaram się o aneks do pozwolenia... choć nie ukrywam było by prościej mieć komplet od razu... pzdr. rojeś Z aneksem do pozwolenia jest trochę zachodu, więc chyba jednak prościej skompletować całość dokumentacji. Uważam, że lepiej trochę więcej czasu poświęcić na etapie projektowania i gruntownie przemyśleć różne rozwiązania zanim zacznie się budować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts