gosia1719499730 03.09.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Tak, w dołujach skręcasz na przecław na mojej ulicy na wprost są piękne słoneczne działeczki.a któredy TY jezdzisz?przez Mierzyn?Masz jakies zdjecia moze okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.09.2008 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 mieszkam 4.5 roku i nadal mi sie podoba autobus podmiejski jezdzi rano co 20 min, pozniej co 40 do koscina jedzie pks jakies 4 razy ale godzin nie znam. \generalnie jednak najlepiej autem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.09.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Tak, w dołujach skręcasz na przecław na mojej ulicy na wprost są piękne słoneczne działeczki.a któredy TY jezdzisz?przez Mierzyn?Masz jakies zdjecia moze okolicy? albo przez Mierzyn, albo wsiowymi drogami przez przecław, warzymice itp.. na osiedlu teraz dla dzieci mieszkancy zrobili boisko pilkarskie - trawusia, bramki miejsce na ognisko, mamy na osiedlu sklepik i zero budynkow innych niz jednorodzinne - w planie nie mozna nic ponadto stawiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 03.09.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Tak, w dołujach skręcasz na przecław na mojej ulicy na wprost są piękne słoneczne działeczki.a któredy TY jezdzisz?przez Mierzyn?Masz jakies zdjecia moze okolicy? albo przez Mierzyn, albo wsiowymi drogami przez przecław, warzymice itp.. na osiedlu teraz dla dzieci mieszkancy zrobili boisko pilkarskie - trawusia, bramki miejsce na ognisko, mamy na osiedlu sklepik i zero budynkow innych niz jednorodzinne - w planie nie mozna nic ponadto stawiacTeska, normalnie prowizje powinnas dostac za reklame Dzieki jeszcze raz, Na pewno zobacze jak bede w Szczecinie. Mówisz ze kompleks sprzedaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emwu 03.09.2008 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 A moja mama tez mieszka na Pomorzanach . Ja buduje w Wawelnicy a to rzyt beretem od Doluj. Chcialam tylko dodaC , ze mieszkam w Dublinie i jak przyjezdzam do Szczecina to zadne odleglosci i zadne korki nie wydaja mi sie straszne. Tu to dopiero sie dzieje . W Szczecinie z jednego konca (niebuszewo) na drugi (pomorzany) zahaczajac po drodze o Wawelnica przejazd zajmuje mi 40 minut. W 25 min jade z Wawelnicy do mamy. Do centrum to zaledwie 15. w Dublinie przejazd z konca na koniec miasta zajmuje w godzinach szczytu 1,5 h. Wiem, wiem - nie jestescie w Dublinie ale napisalam to tak w formie pocieszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.09.2008 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 ja z lotniska w Dublinie do dworca autobusowego............mogłam szybciej gdybym wiedziała gdzie to jest dojsc....korek jak diabli, myslalam ze mi oststni autobus odjedzie i bede szukac hotelu hmmm...a ja tez z niebuszewa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 03.09.2008 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 A moja mama tez mieszka na Pomorzanach . Ja buduje w Wawelnicy a to rzyt beretem od Doluj. Chcialam tylko dodaC , ze mieszkam w Dublinie i jak przyjezdzam do Szczecina to zadne odleglosci i zadne korki nie wydaja mi sie straszne. Tu to dopiero sie dzieje . W Szczecinie z jednego konca (niebuszewo) na drugi (pomorzany) zahaczajac po drodze o Wawelnica przejazd zajmuje mi 40 minut. W 25 min jade z Wawelnicy do mamy. Do centrum to zaledwie 15. w Dublinie przejazd z konca na koniec miasta zajmuje w godzinach szczytu 1,5 h. Wiem, wiem - nie jestescie w Dublinie ale napisalam to tak w formie pocieszenia wiem, wiem, ale tam to chyba jednak inne drogi Powiedz, Twoje cudo jest na zdjeciu?Strasznie mi sie podobaja wyzyły Weimarskie?dobrze napisałam?ja mam doga niemieckiego, tj dożyce Własnie wróciłam z dziecmi i padam. sam przejazd w dwie strony 1,5 godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ofcbur 03.09.2008 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 My też*budujemy w Kościnie, chociaż jesteśmy ostatnią*działką w Dołujach:) Właściwie nie wyobrażam sobie innego miejsca do mieszkania, poza tym dojazd do Szczecina-bajka dla mnie, szczególnie po codziennych dojazdach z Warszewa do śródmieścia z dzieckiem do szkoły (chyba wszystkie dzieci z warszewa z rodzicami jadą o 7:35 ul. Duńską na dół). Poza tym jakoś*ta strona miasta od ul. Ku Słońcu bardziej mi pasuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 03.09.2008 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 ja z lotniska w Dublinie do dworca autobusowego............mogłam szybciej gdybym wiedziała gdzie to jest dojsc....korek jak diabli, myslalam ze mi oststni autobus odjedzie i bede szukac hotelu hmmm...a ja tez z niebuszewa jestem Teska, Kompleks na stronie nie ma działke w Koscinie jest tam jakis numer moze telefonu?albo cus? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 03.09.2008 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 My też*budujemy w Kościnie, chociaż jesteśmy ostatnią*działką w Dołujach:) Właściwie nie wyobrażam sobie innego miejsca do mieszkania, poza tym dojazd do Szczecina-bajka dla mnie, szczególnie po codziennych dojazdach z Warszewa do śródmieścia z dzieckiem do szkoły (chyba wszystkie dzieci z warszewa z rodzicami jadą o 7:35 ul. Duńską na dół). Poza tym jakoś*ta strona miasta od ul. Ku Słońcu bardziej mi pasuje:)hmm, a wiesz gdzie jest Wieczorowskiego?bo my tez tam oglądalismy dzialke. Duńśka to taka ulica w dół do Manhatanu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ofcbur 03.09.2008 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 hmm, a wiesz gdzie jest Wieczorowskiego?bo my tez tam oglądalismy dzialke. Duńśka to taka ulica w dół do Manhatanu? tak, ta długa - z wieczorowskiego z tego co widzę też*będziesz nią*jeździć. Poza tym jeszcze jedno szukając działek zwróćcie uwagę na planowaną obwodnicę Szczecina, ostatnio było o tym u nas na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 03.09.2008 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 hmm, a wiesz gdzie jest Wieczorowskiego?bo my tez tam oglądalismy dzialke. Duńśka to taka ulica w dół do Manhatanu? tak, ta długa - z wieczorowskiego z tego co widzę też*będziesz nią*jeździć. Poza tym jeszcze jedno szukając działek zwróćcie uwagę na planowaną obwodnicę Szczecina, ostatnio było o tym u nas na forum.tak, słyszałam o niej. W 3 miescie zas słynna jest trasa Leborska tez blady strach pal na włascicieli działek. Na dodatek nie moga sie zdecydowac na przebieg, raz tak, raz siak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.09.2008 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Gosia babka z kompleksu byla i mowila ze beda umowe o sprzedazy podpisywac....hmm...a jesli cos to poszukaj developera ktory jest wlascicielem tych dzialek ad neptun jak cos mam prywatny telefon do faceta ktory ma dzialki przed i za moim plotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 03.09.2008 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 I jeszcze jedno pytanko: na jaką długość wystaja Wam płytki parapetowe poza poza płaszczyznę elewacji? Sa jakies wskazania w tym zakresie? U nas grubość elewacji 14 cm, wydaje mi sie, że najlepiej pasowałyby płytki długosci np. 18 cm ale są 15 albo 20. 15 to zdecydowanie za malo, pytanie czy 20 to nie będzie za mocno wystawać?zalezy, ja mam surfinie poustawiane i u mnie pasuje dłuższy parapet. Doniczki sie mieszcza OK, dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 03.09.2008 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Gosia babka z kompleksu byla i mowila ze beda umowe o sprzedazy podpisywac....hmm...a jesli cos to poszukaj developera ktory jest wlascicielem tych dzialek ad neptun jak cos mam prywatny telefon do faceta ktory ma dzialki przed i za moim plotemwiesz, moze si enie dogadali. Biura chca ogromne prowizje. ja teraz tez sprzedaje działke i jak pomysle, ze mam im oddac 11.000 to dziekuje bardzo. A jak powiedziałam babce, ze oki,m oge jej 5000 zapłacic, to powiedziała ze jej sie nie opłaca chciałabym tak zarabiac pieniadze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 03.09.2008 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Tak mam termin na poczatek marca : Bryta GRATULACJE Nie dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarook 03.09.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Witam serdecznie forumowiczów. Mam pytanko, więc pytam. Czy ktoś z Was Szanowni Forumowicze korzysta z pompy ciepła? Czy ktoś mógłby mi doradzić: gdzie pytać, o co pytać z czym to się je itd, itp. Z góry dziękuję za "mądre" odpowiedzi i serdecznie wszystkich pozdrawiam. Tak nawiasem mówiąc to geolog powiedział, że działka jest GIT, jeśli chodzi o grunt ale na WZ dalej czekam bo Starostwo w Policach czegoś nie zrobiło. P.S. (wiem, wiem szukaj ale tam jest tyle postów, że na plecy z wrażenia padam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 03.09.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Witam serdecznie forumowiczów. Mam pytanko, więc pytam. Czy ktoś z Was Szanowni Forumowicze korzysta z pompy ciepła? Czy ktoś mógłby mi doradzić: gdzie pytać, o co pytać z czym to się je itd, itp. Z góry dziękuję za "mądre" odpowiedzi i serdecznie wszystkich pozdrawiam. Tak nawiasem mówiąc to geolog powiedział, że działka jest GIT, jeśli chodzi o grunt ale na WZ dalej czekam bo Starostwo w Policach czegoś nie zrobiło. P.S. (wiem, wiem szukaj ale tam jest tyle postów, że na plecy z wrażenia padam).Na trójmiejskiej jest Marcus i Masza z kOleczkowa maja pompy juz pare lat i duze doświadczenie. Na pewno pomoga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 03.09.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Szukam jeszcze wykonawcy szklanej lub PVC ścianki dzielącej pomieszczenia takiego przepierzenia. Możecie podrzucić jakieś namiary. Zdecydowanie firma "Idee Studio" - Pan Paweł Bryk. Bardzo polecam. Moja opinia o nich jest na liście rankingowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 03.09.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 a mogłabym prosic o namiary na priva???.... Most certainly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts