Teska 06.09.2008 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 płciłam 120 zł za akację, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 07.09.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 płciłam 120 zł za akację, mogę prosić namiarek na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.09.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 dzióbek już nie mają, sprzedali wszystko w lipcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 07.09.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 dzióbek już nie mają, sprzedali wszystko w lipcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
podzinski 07.09.2008 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 mamy w sprzedaży cały czas brzozę,buka,graba,dęba niestety akacja się skończyła ceną dla przypomnienia od 140 do 160 pocięte ,porąbane,dowiezione tel 668031394 dzióbek już nie mają, sprzedali wszystko w lipcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 07.09.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Przy okazji podpytaj proszę gdzie kupił dzisiaj go nie było, postaram się jutro OK, będę zobowiązany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 07.09.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Przy okazji podpytaj proszę gdzie kupił dzisiaj go nie było, postaram się jutro OK, będę zobowiązany! poszło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mickey30 08.09.2008 01:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Witam Kochani! Niedługo odbieram pnb, a ostatnio tak mnie pochłonęły wszystkie sprawy urzędowe, że zupełnie zapomniałem o działce - a ta zdążyła potwornie zarosnąć!!! Proszę doradźcie mi jak mam rozwiązać problem pozbycia się z działki (1400m)traw-chwaściorów(chaszczy?) wyrośniętych na conajmniej metr wys. Może ktoś orientuje się, gdzie w Sz-nie można wypożyczyć jakąś kosę spalinową? Ostatecznie gdzie mogę nabyć taką kosę - relikt przeszłości-jak z Powstania Styczniowego Najwyżej samemu się rękawy zakasa i skosi jak za dziada,pradziada... Wolałbym jednak coś nowocześniejszego(jaką spalinówkę albo coś...) Za wszelkie podpowiedzi z góry dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 08.09.2008 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Witam Kochani! Niedługo odbieram pnb, a ostatnio tak mnie pochłonęły wszystkie sprawy urzędowe, że zupełnie zapomniałem o działce - a ta zdążyła potwornie zarosnąć!!! Proszę doradźcie mi jak mam rozwiązać problem pozbycia się z działki (1400m)traw-chwaściorów(chaszczy?) wyrośniętych na conajmniej metr wys. Może ktoś orientuje się, gdzie w Sz-nie można wypożyczyć jakąś kosę spalinową? Ostatecznie gdzie mogę nabyć taką kosę - relikt przeszłości-jak z Powstania Styczniowego Najwyżej samemu się rękawy zakasa i skosi jak za dziada,pradziada... Wolałbym jednak coś nowocześniejszego(jaką spalinówkę albo coś...) Za wszelkie podpowiedzi z góry dziękuje i pozdrawiamNajlepiej tradycyjna kosą Musisz poszukac wypozyczalnie maszyn ogrodowych. Ewentualnie jakbys podejechał do jakiegos rolnika, to za flaszkę na bank pozyczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 08.09.2008 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 mickey30-moja rada:nic nie rób. U mnie minęły 3 lata od momentu zakupu działki do rozpoczęcia budowy i co roku sobie tam coś rosło a potem zimą znikało,jak to na łące...Aż w końcu przyjechał spych i rozpoczęła się budowa, łąki nie ma...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek i ania 08.09.2008 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Witam Kochani! Niedługo odbieram pnb, a ostatnio tak mnie pochłonęły wszystkie sprawy urzędowe, że zupełnie zapomniałem o działce - a ta zdążyła potwornie zarosnąć!!! Proszę doradźcie mi jak mam rozwiązać problem pozbycia się z działki (1400m)traw-chwaściorów(chaszczy?) wyrośniętych na conajmniej metr wys. Może ktoś orientuje się, gdzie w Sz-nie można wypożyczyć jakąś kosę spalinową? Ostatecznie gdzie mogę nabyć taką kosę - relikt przeszłości-jak z Powstania Styczniowego Najwyżej samemu się rękawy zakasa i skosi jak za dziada,pradziada... Wolałbym jednak coś nowocześniejszego(jaką spalinówkę albo coś...) Za wszelkie podpowiedzi z góry dziękuje i pozdrawiam Witam, ja sobie kupiłem taką kosę spalinową w zeszłym roku w castoramie chyba z 350 zł, jedna z tańszych i mi wystarcza na moją działeczkę ok.1000 mkw, jak nie było domu to też kosiłem całą działkę i dawała radę. Bierzesz grila, parę piwek, jeden dzień i po sprawie. . Taka kosa zawsze Ci się później przyda do podkaszania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 08.09.2008 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 mickey30-moja rada:nic nie rób. U mnie minęły 3 lata od momentu zakupu działki do rozpoczęcia budowy i co roku sobie tam coś rosło a potem zimą znikało,jak to na łące... Aż w końcu przyjechał spych i rozpoczęła się budowa, łąki nie ma... pozdrawiama, to tez prawda. Ja nic nie robiłam przed rozpoczęciem budowy. Walka zaczęła się dopiero jak urzadzałam ogrod. Przy okazji ponawiam pytanie. Zna ktos firme która urzadza ogrody?Chodzi mi o firme z inwencja, a nie"sadzaczy" tui obsypanych kolorowa korą Czy macie automatyczne podlewanie?jakiej firmy?czy Hunter jest obecny w Szczecinie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotriwa 08.09.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 WitajcieJuż mieszkam! Chociaż to mocno powiedziane.....Robotnicy mimo zapewnień : "Będzie Pan zadowolony, Damy radę" i tak dalej..... Nie dali rady i nie jestem zadowolony. Tak więc Pan od kibla zagląda mi przez ramie gdy piszę te słowa, a pan od pędzla przynosi mi kawę do łóżka... Życie.......Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 08.09.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Witajcie Już mieszkam! Chociaż to mocno powiedziane..... Robotnicy mimo zapewnień : "Będzie Pan zadowolony, Damy radę" i tak dalej..... Nie dali rady i nie jestem zadowolony. Tak więc Pan od kibla zagląda mi przez ramie gdy piszę te słowa, a pan od pędzla przynosi mi kawę do łóżka... Życie....... PozdrawiamWitaj w klubie przez to trzeba po prostu przejsc. Chociaz przyznam szczerze, ja prawie warczałam jak widziałam fachowców którzy sie platali po domu jak zamieszkaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 08.09.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Dostałam dzisiaj wycenę kominka: 6500 tyś, prosta obudowa z regipsu z jedna wnęka podświetloną i pasek mamuru wokół kominka (szerokość 15cm). Niespodziewałam się takiej ceny. Cena z montażem.. Sam koszt kamienia to 1200 zł, to za co reszta. Cena oczywiście bez wkładu. Czy to normalne w naszym rejonie, czy ja trafiłam na wyjĄtkowo drogich? niestety, cena z gatunku tych umiarkowanych. reklamowany na liście jeden z wykonawców za prostą obudowę zawołał z miejsca 7000 za robociznę do tego oczywiście kamień, rygipsy, stelaże etc. dodam, że wkład kupiony u niego. znaleźliśmy innego, za 5000 plus kamień, kominek już obudowany, solidniej niż z rygipsów. ale nie ma szans na znalezienie kogokolwiek za mniej niż 5000 - to jest chyba kwestia jakiegoś układu między wykonawcami. w zasadzie byłem gotowy sam zrobić tę obudowę, ale żona wynalazła w ostatnim momencie wykonawcę U mnie rok temu za robociznę wzięli 2200, materiały 6000, ale oprócz samej obudowy (wykonanej z jakichś specjalnych płyt konstrukcyjno-izolacyjnych - wyglądało to jak drobny pumeks i było b. lekkie) obłożonej klinkierem i tynkiem strukturalnym, w cenie były półki z olejowanego dębu - obok kominka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 08.09.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Witajcie Już mieszkam! Chociaż to mocno powiedziane..... Robotnicy mimo zapewnień : "Będzie Pan zadowolony, Damy radę" i tak dalej..... Nie dali rady i nie jestem zadowolony. Tak więc Pan od kibla zagląda mi przez ramie gdy piszę te słowa, a pan od pędzla przynosi mi kawę do łóżka... Życie....... PozdrawiamWitaj w klubie przez to trzeba po prostu przejsc. Chociaz przyznam szczerze, ja prawie warczałam jak widziałam fachowców którzy sie platali po domu jak zamieszkaliśmy Piotriwa, gratulacje! Fachowcy kręcili się u mnie przez 9 miesięcy od przeprowadzki, na szczęście z przerwami i przeważnie na zewnątrz. Z ulgą pożegnałam ostatnich w ubiegłym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mickey30 08.09.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Kochani dzięki za odpowiedzi!!!! Do "Tomek i Ania": chyba faktycznie się pofatyguje do castoramy i "oblookam" te kosy spalinowe... W niedziele mam się spotkać z wykonawcą(jeszcze nie przesądzone ale mam dużą nadzieję) na działce, chce obejrzeć teren i sam zasugerował, że powinno być już skoszone... Pozdrawiam Poniedziałkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 08.09.2008 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Kochani dzięki za odpowiedzi!!!! Do "Tomek i Ania": chyba faktycznie się pofatyguje do castoramy i "oblookam" te kosy spalinowe... W niedziele mam się spotkać z wykonawcą(jeszcze nie przesądzone ale mam dużą nadzieję) na działce, chce obejrzeć teren i sam zasugerował, że powinno być już skoszone... Pozdrawiam Poniedziałkowo daj spokój, lepiej weź koparkowego i niech ci zdejmie humus i go zwałuje gdzieś w kącie. wyjdzie taniej, o wiele skuteczniej, a i tak tego etapu nie ominiesz. z tych krzaczorów po roku budowy niewiele zostanie, tak czy inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mickey30 08.09.2008 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Szydas dzięki, Kochani jako totalny(na razie) amator i zieleniec w tych sprawach uprzejmie zapytuję doświadczonych Koleżanki i Kolegów jak załatwić budowlańcom wodę na budowie... Dodam, że studzienka jest , warunki techniczne z Wodociągów z Golisza tyż są, tylko co dalej Czytałem wcześniej, że jakaś firma związana z wodociągami z Goleniowa bodajże robi "wsio" kompleksowo- przylącze i załatwia wszelkie fomalności. Oczywiście sprawnie i niezbyt drogo. Czy może lepiej zadzwonić na Golisza i zapytać w Wodociągach ? Jak długo może to potrwać? Pozdrawiam wszystkich budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 08.09.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 płciłam 120 zł za akację, A jak sie pali ta akacja bo jeszcze nie mialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts