mickey30 06.10.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Ma ktoś namiary na kontenery na budowę? Kiedyś czytałem-ktoś wspominał, że gdzieś przy ul.bodajże Zawadzkiego przy garażach(poprawcie jeśli się mylę,) ewentualnie gdzie tanio wynająć?? Gdzieś tam podzwoniłem i wynajem wychodzi dość drogo. Najmniejszy kontener 300netto/miesiąc plus 250 dowóz/rozładunek. I jeszcze zabranie, załadowanie.... Może ktoś zna/ma ciekawsze propozycje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 07.10.2008 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Witam, jak sądzicie-czy cena 35 pln za punkt elektryczny to obecnie przyzwoita cena?-dla inwestora oczywiście To cena robocizny, czyli plus materiały. Położenie instalacji w domu ok 160 m2 elektryk wycenił na 6-8 tys. w zależności od użytych materiałów i wymagań. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 07.10.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Witam, jak sądzicie-czy cena 35 pln za punkt elektryczny to obecnie przyzwoita cena?-dla inwestora oczywiście To cena robocizny, czyli plus materiały. Położenie instalacji w domu ok 160 m2 elektryk wycenił na 6-8 tys. w zależności od użytych materiałów i wymagań. Pozdrawiam Witam Mi instalacja elektryczna wyszla okolo 10 tys na podobny powierzchniowo domek, ale ja mam dosc duzo gniazd. To oczywiscie bez osprzetu ktory teraz montuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 07.10.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Witam, jak sądzicie-czy cena 35 pln za punkt elektryczny to obecnie przyzwoita cena?-dla inwestora oczywiście To cena robocizny, czyli plus materiały. Położenie instalacji w domu ok 160 m2 elektryk wycenił na 6-8 tys. w zależności od użytych materiałów i wymagań. Pozdrawiam Witam Mi instalacja elektryczna wyszla okolo 10 tys na podobny powierzchniowo domek, ale ja mam dosc duzo gniazd. Ta cena nie zawiera zabezieczen i osprzetu, ktory teraz montuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotriwa 07.10.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Witam, jak sądzicie-czy cena 35 pln za punkt elektryczny to obecnie przyzwoita cena?-dla inwestora oczywiście To cena robocizny, czyli plus materiały. Położenie instalacji w domu ok 160 m2 elektryk wycenił na 6-8 tys. w zależności od użytych materiałów i wymagań. Pozdrawiam Spróbuj się ugadać na całość, nie zależnie od punktów.... Pamiętaj, że w cenę wchodzą też : montaż gniazdek, włączników itd... Rób zdjęcia instalacji i to każdego kabelka, dobrze też, żeby elektryk zrobił rysunek instalacji. Co do ceny, ja rok temu zapłaciłem ok 6000 + materiał drugie tyle... Poszło z dwa kilometry kabli i kilkadziesiąt punktów (ok.60) Kable pod regipsami do halogenów sam rozprowadzałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 07.10.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Witam Grupę, mam pytanie: do kiedy można kłaść tynki wewnętrzne cementowo-wapienne w domu nieogrzewanym? Teoretycznie termin wypada nam na listopad... podobno ma być już śnieg, to pewnie i mróz . Agregat maszyny do kładzenia tynków chodzi w temperaturach dodatnich (stoi na zewnątrz), ale co ze środkiem? Jeśli uda się położyć wszystko jak będzie jeszcze ciepło, a później będzie minusowa temp., to co się może stać? Pomóżcie, bo nie mogę nic na ten temat znaleźć. Zależy nam na tym, żeby położyć jeszcze w tym roku...ale boję się, że pośpiech nam coś popsuje.... pozdrawiam A. Witam, rozsialiście swoje wątpliwości po całym forum, gdzie nie wejdę tam pytanie o tynkowanie w zimie-jak w tym kawale o lodówce i znanej osobie... Ja wkrótce zaczynam dach a potem ciągnę dalej-instalacje,tynki,okna, itd. w zgodzie z warunkami atmosferycznymi i zaleceniami super kierownika . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr_mielonka 07.10.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 prośba: szukam namiarów na porządnego kafelkarza lub wogóle kogoś do prac wykończeniowychi pytanie - czy np sufity podwieszane w łazience robi zwykle kafelkarz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 07.10.2008 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 prośba: szukam namiarów na porządnego kafelkarza lub wogóle kogoś do prac wykończeniowych i pytanie - czy np sufity podwieszane w łazience robi zwykle kafelkarz?? to naprawde zależy na kogo trafisz; są specjaliści od rozcierania kleju do kafli tylko w prawo albo gwiazdorzy - to oni nie robią tego , ale jak dobrze trafisz, to ci jeszcze szafkę w łazience zrobią i dadzą namiar na dobrego krawca podobno rynek pracy zaczyna normalnieć, wracają do Polski.... możesz postawic taki warunek progowy i spróbuj takiego kogos znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniutka i Roofi 08.10.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Witam Grupę, mam pytanie: do kiedy można kłaść tynki wewnętrzne cementowo-wapienne w domu nieogrzewanym? Teoretycznie termin wypada nam na listopad... podobno ma być już śnieg, to pewnie i mróz . Agregat maszyny do kładzenia tynków chodzi w temperaturach dodatnich (stoi na zewnątrz), ale co ze środkiem? Jeśli uda się położyć wszystko jak będzie jeszcze ciepło, a później będzie minusowa temp., to co się może stać? Pomóżcie, bo nie mogę nic na ten temat znaleźć. Zależy nam na tym, żeby położyć jeszcze w tym roku...ale boję się, że pośpiech nam coś popsuje.... pozdrawiam A. Witam, rozsialiście swoje wątpliwości po całym forum, gdzie nie wejdę tam pytanie o tynkowanie w zimie-jak w tym kawale o lodówce i znanej osobie... Ja wkrótce zaczynam dach a potem ciągnę dalej-instalacje,tynki,okna, itd. w zgodzie z warunkami atmosferycznymi i zaleceniami super kierownika . Pozdrawiam .....ale ja nie chciałam... A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DWORSKA 08.10.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Dziękuję za listę wykonawców. Witam Grupe! Mam problem. Poszukuje wykonawcy uslug: 1. Ocieplenie poddasza. 2. Instalacja wod-kan. Czy moglby ktokolwiek z Was mi pomoc? Anna. P.S. Wczoraj wyslalam podobny post ale "zaginal"(?). Jestem troche zielona w "tym komputerze". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 08.10.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Witam wszystkich! Podpowiedzcie proszę gdzie najtaniej ale tez profesjonalnie można kupić w internecie sprzęty AGD (do kuchni, łazienki)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 08.10.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Witam wszystkich! Podpowiedzcie proszę gdzie najtaniej ale tez profesjonalnie można kupić w internecie sprzęty AGD (do kuchni, łazienki)? w wielu miejscach jak wrzucisz w wyszukiwarkę to z 50 sklepów ci znajdzie od razu. my kupowaliśmy w http://www.megamedia.pl bo można się tam targować przy większych zakupach. a bez targowania jest nieco taniej niż w sklepie dla geniuszy. w sumie na zakupach tam (wyposażenie kuchni, kosiarka itp) zaoszczędziliśmy ponad 3500 pln... w porównaniu do cen zwykłych sklepów oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 08.10.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Witam wszystkich! Podpowiedzcie proszę gdzie najtaniej ale tez profesjonalnie można kupić w internecie sprzęty AGD (do kuchni, łazienki)? w wielu miejscach jak wrzucisz w wyszukiwarkę to z 50 sklepów ci znajdzie od razu. my kupowaliśmy w http://www.megamedia.pl bo można się tam targować przy większych zakupach. a bez targowania jest nieco taniej niż w sklepie dla geniuszy. w sumie na zakupach tam (wyposażenie kuchni, kosiarka itp) zaoszczędziliśmy ponad 3500 pln... w porównaniu do cen zwykłych sklepów oczywiście W podobnej cenie (i bez problemu z odbiorem - to znaczy bez polowania na kuriera) możesz kupić asortyment łazienkowy u "Rycha" w Szczecinie przy ulicy Wieniawskiego 6. Co do wyposażenia kuchni - wszystko kupowałam w internecie, prawie każdą rzecz w innej firmie. Zajrzyj w Ceneo, sprawdź gdzie najtaniej i koniecznie poczytaj opinie użytkowników na temat danego sklepu. Jak dotąd nie miałam żadnego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotriwa 08.10.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Witam wszystkich! Podpowiedzcie proszę gdzie najtaniej ale tez profesjonalnie można kupić w internecie sprzęty AGD (do kuchni, łazienki)? My kupowaliśmy w Mix Media. Dali rade..... Kupiliśmy cały sprzęt do kuchni. Wszystko raczej z górnej półki. Zaoszczędziliśmy na dobry telewizor.. ( w porównaniu np do cen w MediaMarkt ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 09.10.2008 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Witam wszystkich! Podpowiedzcie proszę gdzie najtaniej ale tez profesjonalnie można kupić w internecie sprzęty AGD (do kuchni, łazienki)? Ja wiekszosc sprzetu kupilem w klikagd.pl. Regionalna firma, ale wlasnego transportu nie maja. Ceny wynegocjowalem. Problem byl z dostepnoscia lodowki i za pierwszym transportem mi jej nie przywiezli, za to za dwa dni juz za darmo dostarczyli wiec bylem do przodu. Wszystko dobrzez zapakowane, sprzet nie uszkodzony, faktura gwarancja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr_mielonka 09.10.2008 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Witam Wszystkich. Ponawiam prośbę o namiary na sprawdzonego kafelkarza - będę bardzo wdzięczny - myślałem że mam a okazało się w ostatniej chwili że nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 09.10.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 To i moze macie adres na dobry sklep z meblami i artykulami dla niemowlat w Szczecinie i necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emwu 09.10.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Ja tez chcialabym kupowac sprzet AGD a jeszcze lepiej mebelki dla bobasa . Niestety ja jestem dopiero na etapie kupowania kominow i dachowki. A brzuszek nawet nie ma w planach rosnac . Przynajmniej zanim jakies krzaczki w ogrodzie nie wyrosna a te nie wyrona przed domkiem a ten nie wyrosnie przed kominami. Wiec , znow jestem przy tych kominach..... ohhh aby do przodu !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 09.10.2008 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 To i moze macie adres na dobry sklep z meblami i artykulami dla niemowlat w Szczecinie i necie my korzystaliśmy z dwu hurtowni - jedna na struga w takiej uliczce za kauflandem, druga na powstańców wlkp w podwórku naprzeciwko szpitala na pomorzanach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emwu 09.10.2008 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Tak, na przeciwko szpitala. Ulica Milczanska a potem w prawo zaraz przed biedronka. Tam w podworku jest hurtownia . Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts