Didi 27.03.2004 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2004 do całego domu meble są nowe zamówione, więc transport gratis ze sklepu, z mieszkania przewozimy tylko ubrania, sprzęt i garnki! Poza tym to mój mąż jeździ dużym samochodem (sprinter podwyższany, przedłużony) więc o to się nie martwię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.03.2004 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2004 Didi nio tak....ale masz fajnie ja nie moge od miesiaca załatwic kuchni...wrrr.. Miłego dnia..lece na targi i na budowe...niestety dalej budowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.03.2004 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2004 I jak na tych targach, czy warto pójść! Targi mam pod nosem, ale czy moim etapie budowy warto?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.03.2004 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2004 O kurcze jestem stałym bywalcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grapusek 27.03.2004 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2004 Witajcie!! Jejku Didi jak masz fajnie !!!! no i gratulacje awansu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grapusek 27.03.2004 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2004 Niesmialo ponawiam pytanie Czy posiada ktoś wykaz prac związanych z wykonaniem dachu potrzebuje do umowy z wykonawcąonawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.03.2004 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2004 Didi: gratuluje awansu forumowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.03.2004 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2004 Didi nie warto isc na te targi: chłam...jakos nic takiego nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 27.03.2004 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2004 Witajcie wpadlem do Was nad morze, jeszcze kapac sie nie wolno ale zapytac o to i owo zawsze: co mysli najaktywniejsza na forum Teska musi byc rekuperator czy nie, mam na mysli caly system wentylacyjny i czy sama w domu go ma, dzieki pa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.03.2004 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2004 Gregor 456 hmm... na privie masz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 27.03.2004 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2004 czy szanowne grono ma doświadczenia w tematach: 1. kominek z rozprowadzeniem powietrza ciepłego, 2. odkurzacz centralny, 3. wentylacja mechaniczna z wymiennikiem ciepła. ad.1 mam w projekcie, robił mi gość, który ma DGP u siebie w domu. To na razie całe moje doświadczenie. Wczoraj po południu też zajrzałam na targi. Trochę tego i owego, od sasa do lasa, poglądowo ale bardzo wybiórczo. Dla mnie - preludium przed zwiedzaniem hurtowni budowlanych. Sporo dachów różnej maści, co dla mnie akurat na +. O 17.45 prawie wszyscy pozwijali kramiki i nikt się nie kwapił do udzielania informacji. . Nawet stoisko Muratora ziało pustkami, oj nieładnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.03.2004 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2004 bikosa: gratulacje za 400 post , hiphip hura, hiphip hura, hiphip hura hura hura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.03.2004 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2004 witajcie rankiem.... Bodekku ja mam dgp - najdłuzszy odcinek około 14 mb od kominka do garazu..rozprowadzenie mam do wszystkich pomieszczen w domku, turbina oczywiscie tez..rury 150 izolowane.. Grzeję kominkiem od 15 grudnia, jak wiesz domek niezamieszkany,wyziębiony, palone jak przyjade, wieczorem nie dokładam wogóle..temperatura w domku była od 15 - 18 st...jak juz było palone ( wieczorem dokłada Bolek) temperatura wzrosła do 20 st... Nie załuje ze to zrobilam i ze nie słuchałam rad ze nie warto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 29.03.2004 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Pomocy! Poszukuję dobrego, niedrogiego stolarza do schodów drewnianych, jak macie namiar, to się podzielcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.03.2004 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Witaj grupo..jak samopoczucie po weekendzie? ma sie zaczac robic cieplej, duzo cieplej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 29.03.2004 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 No niestety, weekend zawsze mija zbyt szybko. Znów w pracy a przeziębienie mnie trzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 29.03.2004 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Z tematów budowlanych: mam wylany wieniec i schnie, za tydzień chłopaki wchodzą na dach. Kto wie może do końca kwietnia będę miała dom nie tylko ze ścianami ale i z dachem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 29.03.2004 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 witam i serdecznie dziękuję wszystkim za słowa otuchy! prawie jestem przekonany - ale teraz kasę policzyć trza (jak to moja babcia mówiła) pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.03.2004 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Witam!Plany na dziś: sprzątanie, sprzątanie, sprzątanie.....ale nie będę w tym sama, ma przyjechać studentka (znajoma). No i spróbuję załatwić przekwalifikowanie prądu na mieszkaniowy. Życzcie mi powodzenia, bo to nie jest łatwe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.03.2004 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Witajcie rankiem.... Didi - ja tez ciagle sprzątam i konca nie widać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts